Så tjänar vi pengar >
Mark Andersen

Mark Andersen

, CEO och Founder

Mark Andersen har mer än 15 års erfarenhet med försäljning, marketing, finans och affiliate marketing. Mark står bakom några av de största jämförelsesidorna inom lån.

Jobberfarenhet

Sedan 2003 har han haft många olika jobb inom försäljning, account management, digital marknadsföring och affiliate marketing på några av de största företagen I landet. Mark har tidigare jobbat på Adservice A/S, TV3, eBay och Jyllands-Posten. Du kan läsa mer om Mark's jobberfarenhet på hans Linkedin

Utbildning

Det var i tidig ålder som Mark insåg att han var intresserad av det kommerciella och ekonomiska området. Därför var det naturligt för honom att ta en kandidat inom ekonomi och sedan en doktorexamen i marknadsekonomi i 2002 på handelshögskolan i Århus. 

Lånekonsult

Sedan 2007 har Mark varit ansvarig för Tjeklån.dk, som har vuxit och blivit en av de största
lånjämförelsesidorna I Danmark med mer än 250 000 användare i 2020. Marks vision är att skapa hemsidor
som kan hjälpa användaren att hitta det billigaste lånet på marknaden genom att jämföra olika lån.

Utländska projekt

Efter Tjeklåns succé började Mark att utveckla flera olika jämförelsesidor i olika länder. Han har skapat sidor som Morebanker.se, Morebanker.de, Morebanker.fi, Morebanker.es, Morebanker.pl och Morebanker.no. Förutom att skapa jämförelsesidor står han också bakom Morebanker.dk som är en låneförmedlare som ger låntagare låneebjudanden från flera olika banker.

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot