MoreBanker

Låna 3.000 kr.
I vissa situationer i livet kan det vara ekonomiskt utmanande på olika vis. Du kan ha hamnat i en situation där du har extraordinärt stora utgifter på en enda månad. Det kan också vara så att du har fått en plötslig stor räkning på grund av exempelvis en krasch av dina vitvaror eller en stor verkstadsutgift på din bil. Det rekommenderas att du alltid ser till så att du har en besparing på gång som du kan ta ifrån vid sådana oförutsedda situationer.

Å andra sidan har du också möjlighet att låna 3000 kr utan säkerhet i fast egendom eller andra objekt. Vissa långivare av konsumtionslån erbjuder dig faktiskt också att låna 3000 kr räntefritt. Detta gör exempelvis långivare såsom Vivus och Ferratum. Om du lånar 3000 kr hos dem kan du faktiskt ha lånet i upp till 30 dagar utan att behöva betala en enda krona i räntor eller avgifter. Lånet är alltså helt gratis. Det är dock viktigt att du betalar tillbaka lånet inom 30 dagar, då det annars tillkommer diverse räntor och avgifter på lånet. Du kan fråga dig själv om du kan låna 3000 kr trots RKI, men svaret är “nej”. Detta är inte möjligt. Om du är registrerad i RKI ska du alltid se till så att du återbetalar din nuvarande skuld innan du överväger att ta nya konsumtionslån.

LÅNA VIA SMS

Förr i tiden fanns det ett begrepp som hette SMS-lån. Det var alltså möjligt att få ett SMS-lån genom att skicka in ett SMS till långivare och sedan få pengarna utbetalda på ens konto. Man kunde alltså skicka ett SMS om ett lån på 1000 kr och därefter få svar omedelbart. Detta finns inte mer och idag sker alla online konsumtionslån webbaserat på ens dator, smartphone eller platta.E-mail:

Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor