Så tjänar vi penga - Moebanker.se
Så tjänar vi pengar >

Så här tjänar vi pengar på Morebanker.se

Uppdaterad 21. juni 2024

Välkommen till Morebanker.se, här strävar vi efter att ge dig den mest värdefulla och pålitliga informationen om finansiella tjänster och produkter av marknaden. En viktig del i vår verksamhet är transparens i hur vi tjänar pengar. Vi vill därför gärna förklara hur vår affärsmodell på Morebanker.se är utformad. 

Förmedling av låneansökningar

Huvuddelen av våra intäkter skapas genom att förmedla låneansökningar till olika långivare på marknaden. När du använder vår tjänst för att ansöka om ett lån och din ansökan går vidare till en långivare, får vi en förmedlingsavgift. Det är viktigt att påpeka att vi inte är en långivare, utan snarare fungerar vi som en jämförelsetjänst som tillhandahåller information och hjälper dig att navigera bland de olika alternativ som finns tillgängliga på marknaden.

Vår roll som jämförelsetjänst

Vårt främsta mål som jämförelsetjänst är att stödja dig i att fatta välgrundade beslut om dina finanser. Genom att erbjuda en plattform där du enkelt kan jämföra olika lånealternativ baserade på räntor, villkor och andra relevanta faktorer, effektiviserar vi processen att hitta det lån som bäst motsvarar dina behov.

Vårt engagemang för transparens

Transparens är kärnan i vår verksamhet. Vi strävar efter att du ska känna dig trygg när du använder vår tjänst. Det är viktigt att betona att vår valda inkomstmodell inte påverkar de råd och rekommendationer vi ger dig som användare. Vårt mål är alltid att tillhandahålla dig de mest relevanta och opartiska alternativen.

Tack för ditt förtroende

Vi värdesätter det förtroende du som användare ger oss när du väljer att använda Morebanker.se för dina finansiella beslut. Vi arbetar löpande med att förbättra vår tjänst och upprätthålla en hög standard av integritet och transparens i allt vi företar oss.

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot