Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Om du behöver låna 1000 direkt, så är ett smslån, snabblån eller minilån de bästa alternativen. Ett smslån är ett litet lån som ska betalas tillbaka inom en kort period. Ett lån på 1000 kr är enkelt att ansöka och oftast får du pengarna redan på kontot samma dag som du ansökt! 

Här listar vi alla långivare som erbjuder sms lån 1000 kr, för att det ska vara enkelt för dig att jämföra och att låna 1 000 idag!


3
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Se överblick
Lånebelopp 1 000 - 30 000 kr.
Låneperiod 1 - 999 mån
Effektiv ränta 53.12 - 84.23 %
Ålderskrav 18 år
Betalningsanmärkningar Accepteras
Upplysning via Creditsafe
Flexibel betalning Snabbt lånebesked
Ansök nu
Se mer
varning

Det här är en högkostnadskredit

Räkneexempel: Låna: 15.000 kr. Löptid: 12 månader. Avgifter: 320 kr. Nominell ränta: 39.3 %. Effektiv årsränta: 56.73 %. Kostnad: 1749 kr/månad. Totalt: 20.996 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 3.28%-39.8%.

Information om GF Money
Utan UC
Ja
Svarar på ansökan
Några minuter
Direktutbetalning
Ja
Krav och avgifter
Betalningsanmärkningar Info
Accepteras
Ålderskrav
Minst 18 år
Inkomstkrav
Ansök nu
varning

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer

Denna sida innehåller:


Låna 1000 kr utan UC

Många av de långivare som erbjuder lån på 1000, erbjuder också att du kan låna utan UC, samt betalningsanmärkningar. Var däremot uppmärksam på att detta kommer att ge dig en högre ränta.

3 långivare där du kan låna 1 000 kr utan UC

1. Låna 1 000  kr hos Ferratum, kreditupplysning hos Creditsafe
2. Låna 1 000 kr hos Mobillån, kreditupplysning från Bisnode
3. Låna 1 000 kr hos Everyday Plus, kreditupplysning från Bisnode

Så hittar du ett bra, litet snabblån

Ett litet snabblån utan säkerhet kan vara ett bekvämt och bra sätt att betala en omedelbar utgift på, som en räkning hos tandläkaren eller en bilreparation, om du inte har besparingar eller andra alternativ att täcka utgiften med.

Några långivare erbjuder till och med låntagare snabblån på belopp så låga som 1000 kr! Innan du ansöker om ett snabblån är det viktigt att du jämför de som finns på marknaden för att hitta ett som passar dig och din ekonomi bäst.

Vad är ett snabblån?

Snabblån, microlån, SMS-lån... Kärt barn har många namn. Dessa lån innebär i princip samma saker och är helt enkelt lån man egentligen kan låna för vad som helst. Oavsett om det gäller skuldkonsolidering, en oväntad räkning eller en semester.

Pengarna betalas tillbaka – inklusive ränta - i månadsbetalningar. De flesta snabblånen är osäkrade, vilket innebär att du inte behöver lämna pant till banken i form av en bostad eller bil. Lån 1000 kr. eller 10 000 kr.

Med ett snabblån spelar det inte så stor roll. Du behöver inte förklara för långivaren vad ditt lån ska nyttjas till.

Jämför utbudet av snabblån

Ett snabblån med låg ränta är det bästa sättet att hantera dina brådskande ekonomiska behov på. Det kan handla om finansiering av ett efterlängtat bröllop eller att täcka akuta reparationskostnader av huset. Att hitta ett lån till den mest konkurrenskraftiga räntan är därför oerhört viktigt.

Men du vill också hitta ett snabblån med låga avgifter och schyssta villkor. Nöj dig inte med första bästa. Jämför istället det utbud som finns på marknaden för att hitta bästa möjliga snabblån för dig och din situation.

Lite förundersökning kommer gynna dig när du söker efter ett snabblån. Jämför de långivare för snabblån som finns på marknaden för att hitta det erbjudande som ger den bästa räntan och andra fördelar. Det kan ta sin lilla tid men säkerställer att du gör rätt val. Ett tips är att använda en låneförmedlare som gör en stor del av jobbet åt dig.

Få hjälp av en låneförmedlare

En låneförmedlare agerar som mellanhand mellan låntagaren och långivare. Du fyller i en låneansökan på deras hemsida. Baserat på din ansökan gör låneförmedlaren först en kreditupplysning på dig och därefter skickar de ut din ansökan till upp till 70 olika långivare.

Inom bara några få minuter kommer du få svar från olika långivare som erbjuder dig ett lån och då kan du i lugn och ro välja det erbjudande som passar dig bäst. Fördelen med en låneförmedlare är först och främst att processen blir betydligt enklare.

Dessutom genomförs det endast en kreditupplysning på dig och då slipper du oroa dig för att din kreditvärdighet påverkas negativt! Hos Klara Lån kan du jämföra lån som är en låneförmedlare av små lån. 

Förbättra din kreditvärdighet

För att försäkra dig om att du blir erbjuden snabblån med låg ränta och billiga avgifter behöver du ha en bra kreditvärdighet.

Kreditvärdighet är ett mått på hur din betalningsförmåga är och bedöms baserat på bland annat din inkomst, livssituation, tidigare lån och krediter samt betalningsanmälningar. När långivare genomför kreditupplysningar på dig ser de hur din ekonomiska situation ser ut.

Har låntagaren en hög kreditvärdighet innebär det att det finns en låg risk för att låntagaren inte skulle kunna betala av sina skulder, medan en låg kreditvärdighet innebär en hög risk för att låntagaren kommer ha svårt att betala av sina skulder.

Med andra ord: vet du redan med dig att du har en låg kreditvärdighet bör du förbättra den i tid innan du ansöker om ett lån. Har du en låg kreditvärdighet kommer det bli svårt för dig att få ett lån beviljat, och de erbjudanden du väl får från långivare kommer inkludera höga räntor.

För att förbättra din kreditvärdighet krävs det alltså att du har ordning på din ekonomi. Se till att alltid betala dina räkningar i tid och hålla koll på ditt kreditkorts gränser.

Låna endast om du verkligen behöver

Innan du ansöker om ett snabblån bör du noga överväga om det verkligen är rätt beslut för dig. Att låna pengar från en långivare eller bank innebär att du förbinder dig att betala tillbaka pengarna inom en viss tidsram och till en viss ränta.

Om du inte uppfyller dessa krav kan det leda till allvarliga ekonomiska problem. Innan du ansöker om ett snabblån måste du därför vara helt säker på att du verkligen är i behov av pengarna och veta att du kan betala tillbaka beloppet i tid.

Frågor och svar 

 ✅ Kan jag få mina pengar direkt?

Ja, om du ansöker hos en långivare med direkt utbetalning så kan du få dina pengar samma dag.

 ✅ Får jag låna med betalningsanmärkning?

Ja, du kan låna trots att du har en betalningsanmärkning. Se vilka långivare som godkänner betalningsanmärkning.

 ✅Kan jag låna 1000 kr utan UC?

Ja, du kan låna 1000 kr utan uc. Se vilka här.

Se liknande lånebelopp: 2000 kr, 3000 krnotifyImg Ansøg nu

Registrera dig för att se de bästa lånemöjligheterna

Email

Mobil

Fortsätt utan att ange e-post

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil