Så tjänar vi pengar >

Här kan du låna 10.000 med betalningsanmärkning

Om du har en betalningsanmärkning är det inte alltid enkelt att låna pengar, än mindre om du vill låna 10.000 med betalningsanmärkning. Det betyder däremot inteatt det är omöjligt att göra det, bara att det är svårare.

Det finns gott om företag idag som erbjuder dig lån även om du har betalningsanmärkningar. Det gäller dock att man hittar dessa företag och att man sedan försöker att få en så låg ränta som möjligt. Nedan kan du läsa mer om det här och se en del företag som du kan använda dig av.

Det går att låna med betalningsanmärkning

Förr var det mer eller mindre omöjligt att låna pengar om du hade betalningsanmärkningar. Det här är däremot inte fallet längre, och idag är det främst din nuvarande ekonomiska situation som är viktig. Det här innebär att du idag kan hitta många privatlån utan säkerhet där du kan låna med anmärkningar.

Det betyder däremot inte att det är helt riskfritt. Du bör jämföra mellan olika företag och försöka att hitta ett som verkligen passar dig och din ekonomiska situation. Det behöver inte bli överdrivet svårt och det finns gott om möjliga långivare på marknaden idag.

Att tänka på inför lånet

Innan du lånar bör du försäkra dig om att din ekonomi klarar av ett lån. Om du tar ett lån med en dålig ekonomi finns det en viss risk att du hamnar i skulder. Det här kan inte bara leda till nya betalningsanmärkningar, det kan också leda till ekonomiska problem.

Du bör även se över dina anmärkningar. Det här kommer att göra att din ränta blir lite högre, något man vill undvika i den mån det går. Om dessa betalningsanmärkningar försvinner inom en nära framtid kan det därför vara bättre att vänta med ditt lån.

Hitta rätt låneföretag

Nedan hittar du ett par exempel på låneföretag som är stora på marknaden och som lånar ut pengar även om du har betalningsanmärkningar. Du får även en del information om hur mycket dessa lånar ut.

Ferratum

Hos Ferratum är det möjligt att låna allt mellan 1.000 och 45.000 kronor. Man accepterar betalningsanmärkningar och använder sig inte utav UC för att genomföra kreditupplysningar, istället använder man Creditsafe.

Monetti

Hos Monetti kan du låna allt mellan 2.000 och 20.000 kronor, det blir alltså inga problem med att låna 10.000 med betalningsanmärkning. Man erbjuder bland annat direktutbetalningar och använder Bisnode för sina kreditupplysningar.

Frogtail

Frogtail är ett välkänt låneföretag som erbjuder lån mellan 5.000 och 40.000 kronor. Företaget har höga betyg från kunderna och accepterar betalningsanmärkningar.

Loanstep

Loanstep har funnits länge på marknaden och erbjuder lån på 3.000 till 25.000 kronor. De accepterar betalningsanmärkningar och erbjuder även direktutbetalningar. Man genomför sina kreditupplysningar genom Bisnode och inte genom UC.

Advisa

Advisa är okej med betalningsanmärkningar på en del av sina lån. De erbjuder lån på allt från 5.000 upp till 600.000 kronor. De erbjuder högkostnadskrediter och det finns något för alla låntagare här. Man använder däremot UC för sina kreditupplysningar, men man nekas alltså inte att låna bara för att man ha betalningsanmärkningar, i många fall.

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot