Så tjänar vi pengar >

Kan konsumtions-lån vara en lösning för dig?

Innehållsförteckning se mere

Om du såsom tusentals andra svenska står i en situation där du hade kunnat behöva lite extra pengar kan ett konsumtions-lån vara en möjlighet. Varje år händer det att man plötsligt står i en situation där man kan behöva en ny laptop, en ny TV eller kanske en charterresa. Det kan också vara så att man olyckligtvis har mottagit oväntade räkningar som man inte har pengar till. Då ska man spendera pengar snabbt, och det är här som konsumtions-lånet kommer in i bilden. Det är bara viktigt att man är förberedd på de villkoren som följer med ett konsumtions-lån. Internet är fullspäckat med platser där man kan låna pengar på några få minuter och därefter få pengarna på kontot senast nästa dag. Det kan göra så att man snabbt blir frestad, men just därför ska man vara försiktig. Snabblån har nämligen mycket höga räntor.

Varför skulle man använda ett snabblån till konsumtion?

Det finns vissa som aldrig skulle överväga att ta ett snabblån, men för många andra är det enda möjligheten. Det skulle kräva ett mirakel att få bankerna till att betala ut pengar, så det måste finnas andra alternativ. Snabblån för konsumtion har den stora fördelen att man kan få det oavsett hur ens ekonomiska situation ser ut och man ska inte redogöra för varje krona som man har använt det senaste året. Dessutom finns det heller inte några hinder om man skulle vara så otursam att man hamnar i Kronofogden. Det är ingenting som kontrolleras vid ett snabblån, men det säger sig självt att det inte är rekommenderat att sätta sig i ytterligare skulder om man är hos Kronofogden. Ett snabblån ger då en mycket stor personlig frihet och gör så att man kan använda pengarna till lite vad man önskar utan att behöva ställa sig framför en bankrådgivare. Man ansöker, får pengarna och så är det klart. Man ska bara komma ihåg att betala tillbaka, annars kan det gå snett.

Fördelar och nackdelar med ett snabbt konsumtions-lån

Det kan summeras ganska kortfattat: Konsumtions-lån är en utmärkt lösning på finansiella svårigheter. I alla fall på kortare sikt. Om man har större problem ska man nog ta ett snack med sin bank och få sin ekonomi omlagd. Om den dock generellt är stark kan ett snabblån ge ett litet utrymme till de roliga sakerna i livet. Man ansöker online eller via SMS. Pengarna mottar man på rekordtid, så man kan komma igång med det roliga. Man ska inte uppvisa någon säkerhet eller ha en hög inkomst. Dessutom finns det en mycket stor konkurrens på marknaden, så man kan få mycket gynnsamma priser på sitt snabblån om man är lite uppmärksam. Det kommer naturligtvis inte utan nackdelar. Det är mycket höga räntor som man ska betala. Annars kan det löpa ut och det slutar med att man sitter i en ytterst besvärlig situation. Om man dock kan hantera detta är ett konsumtions-lån en förträfflig lösning om man står och saknar snabba pengar, oavsett om det är till en oväntad räkning eller nöjen.

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot