MoreBanker

Zmarta - Är det billigast och bäst för dig?

Zmarta kan hjälpa dig att hitta det lån som passar dig bäst. Se andra som kan hjälpa dig med samma för att du ska hitta ditt billigaste lån. 

- Läs mer -Vilka är Zmarta?

Ta en tur över till Zmarta och låna lite mindre belopp såsom 5 000 kronor eller riktigt stora belopp upp till 600 000 kronor. Vad man än behöver pengarna till kommer man hos Zmarta att kunna göra en snabb ansökan och därefter få den skickad till mer än 25 olika banker och långivare som kan återkomma med ett skräddarsytt låneerbjudande. Om man inte vill gå igenom storbankernas långa låneprocess är därför Zmarta ett mycket ”zmart” alternativ.

Zmarta är en jämförelsesida som hjälper både svenskar, norrmän och finländare med att hitta de bästa låneerbjudandena till de lägsta räntorna. Med mer än 200 medarbetare på Zmartas kontor arbetar de flitigt med att jämföra långivare och förse en med lån på allt mellan 5 000 kronor och 600 000 kronor. Företaget Zmarta slog upp sina portar år 1999, men sedan dess har det skett både namnbyten och diverse uppköp. För ett lån som är skräddarsytt efter ens egna behov blir Zmarta ett förträffligt val.

Lånebelopp och återbetalningstid

Hos Zmarta kan man låna mindre belopp på så lite som 5 000 kronor, men man har dessutom möjligheten att låna pengar upp till så mycket som 600 000 kronor. Oavsett om man behöver pengar till en ny dator eller en ny bil finns Zmarta där för en. Genom att jämföra över 25 olika långivare kan Zmarta hitta de låneerbjudandena som passar en allra bäst. Återbetalningstiden väljer man själv, och denne kan ligga på allt mellan 1 och 15 år.

Om man exempelvis lånar 100 000 kronor under en 10-årsperiod blir månadskostnaden hos Zmarta 1 208 kronor. Den rörliga räntan ligger på 7,9 % och den effektiva räntan ligger på 8,19 %. Det totala beloppet som man betalar tillbaka kommer därför i slutändan att vara 144 960 kronor.

Att ansöka om lån hos Zmarta

Till skillnad från storbankerna tar det inte någon längre tid att ansöka om ett lån hos Zmarta. Faktum är att det enbart tar någon minut att fylla i ansökningsformuläret, och pengarna kommer snabbt att betalas ut genom fem enkla steg. Först av allt fyller man i låneansökan och anger uppgifter kring lånebelopp, namn, personnummer, anställning och liknande. Därefter skickar man in ansökan och en kreditupplysning genomförs. Om man uppfyller kraven för ett lån skickas ansökan till 25 olika banker och långivare, varav de flesta svarar med ett låneerbjudande. Man jämför sedan de olika alternativen, väljer det låneerbjudandet som passar en och skriver under med BankID. Nu är man färdig, och pengarna betalas snart ut till ens bankkonto.

Krav för lån hos Zmarta

Om man har en fungerande ekonomi kommer det inte att vara särskilt svårt att få ett lån hos Zmarta. De kraven som man måste uppfylla är att vara minst 18 år gammal, ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor och att inte ha obetalda skulder hos Kronofogden. Om man klarar av att uppfylla dessa krav gäller det bara att skicka in en ansökan hos Zmarta för att få ett stort antal låneerbjudanden.

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor