MoreBanker

SMS Lån med direkt utbetalning

Jämför och hitta det bästa SMS-lånet på 1 minut

Utan UC
Direkt utbetalning
Betalningsanm. OK
Utan UC
Direkt utbetalning
Betalningsanm. OK

SMS lån - lån med direkt utbetalning

Ett sms lån direkt är ett enkelt och snabbt sätt att få pengar direkt på kontot när du som mest behöver det. Står du i en situation med en oförutsedd utgift som måste lösas så kan ett smslån fungera som en tillfällig lösning. Smslån direkt är ett litet och flexibelt direktlån med kort löptid som kan hjälpa dig när du behöver pengar för att lösa ett akut problem.

SMS lån är för dig som:

 • Behöver behöver pengar med direkt utbetalning
 • Behöver låna en mindre summa 
 • Vill kunna använda pengarna till vad du vill

Vad är ett sms lån? 

Smslån är små lån på mindre belopp samt med kort löptid. Sms-lån är också känt som mobillån, snabblån och mikrolån som alla har mycket snabba utbetalningar samt är lån som tas utan säkerhet. Smslånet kännetecknas för att vara enkelt att få och för att ha en hög effektiv ränta jämfört med andra typer av lån. 

Vi hjälper dig att hitta billiga smslånsmslån

Morebanker är din guide till ditt nästa billiga smslån.

Följ detta för att hitta billiga smslån:

 • Välj ett lån med kort löptid
 • Jämför olika låneerbjudanden
 • Undvik lån med en hög uppläggningsavgift
 • Var uppmärksam på den totala slutkostnaden
 • Var uppmärksam på den effektiva räntan (ju lägre, desto bättre!)

Det krävs tid att hitta ett billigt SMSlån och det är därför vi finns här för dig för att underlätta processen för dig.  

*Se vår sms lån lista ovanför för att jämföra billiga smslån.

Ansök om sms lån snabbt & enkelt

Det är både snabbt och enkelt att låna sms pengar och snabba smslån passar därför bra om du står i en situation där du saknar pengar till en oförutsedd utgift.

Det är en okomplicerad process att ta ett sms lån direkt. Efter att du har bestämt dig vilken långivare som passar dig bäst klickar du på dem och så skickas du vidare till långivarens hemsida där du kan ansöka om ett sms lån snabbt. När du tar ett smslån måste du alltid legitimera dig, vilket du gör med ditt BankID. I låneansökan fyller du i önskat belopp som du vill låna samt hur lång återbetalningstid du vill ha samt dina personuppgifter.

Efter att du har skickat in din låneansökan kommer långivaren att göra en kreditupplysning på dig för att se om din ekonomi klarar av att ta ett smslån. När du får ditt sms lån beviljat kommer du att se det på skärmen och pengarna kommer att betalas in till ditt konto så fort som möjligt. 

Smslån togs tidigare via mobilen (därav namnet sms lån) och ursprungligen gjordes det genom att låntagaren skickade ett sms till långivaren för att låna pengar. Idag ser det annorlunda ut och du ansöker ofta genom att fylla i några fält online och ska verifiera dig själv med BankID. Blir du beviljad lånet betalas lånet ut till dig direkt. 

Som sagt, det är en simpel process att sms låna och det enda du behöver göra är att först jämföra och hitta den långivare som passar dig bäst och sedan klicka vidare på den och göra en ansökan online - så får du ett smslån snabbt!

Kan du ta ett smslån?

Idag är det otroligt enkelt att ansöka om ett smslån och det enda du behöver är internet och ett BankID samt fylla i dessa krav: 

 • Du ska vara minst 18 år
 • Du ska ha svenskt medborgarskap
 • Du ska ha en deklarerad inkomst

SMS lån utan UC

Det är möjligt att ta ett sms lån utan UC. När du lånar utan UC betyder det att din kreditupplysning tas via ett annat kreditbolag än Upplysningscentralen. Du ska vara uppmärksam på att när du lånar utan UC, så betyder det inte att det inte görs en kreditupplysning på dig. ALLA långivare har skyldighet att ta en kreditupplysning på dig när du tar ett lån. 

Alltså, när du tar ett sms lån utan UC så görs det en kreditupplysning på dig, men via ett annat kreditbolag, såsom Bisnode eller Creditsafe. 

SMS lån med anmärkningar

Har du fått en eller flera anmärkningar, så kan du vara lugn. För du har fortfarande möjlighet att ta ett sms lån trots att du har anmärkningar. Detta är möjligt för att idag finns det långivare som accepterar anmärkningar.

Anlendningen till att de gör det, är på grund av att de kollar på din nuvarande ekonomiska situation istället för något som kanske har hänt för längesedan. Här kan du se vart du kan ta ett sms lån med anmärkningar. 

Vanliga frågor och svar om smslån

✅Kan jag få utbetalt ett smslån under helgen?

Ja, det finns smslån som utbetalas under helgen men det kräver oftast att du har ett bankkonto hos en av de banker som långivaren samarbetar med.

✅Kan jag ta ett smslån med betalningsanmärkning?

Ja, många långivare av smslån accepterar betalningsanmärkningar och du kan därför ofta få ett smslån även fast du har en betalningsanmärkning.

✅Kan jag ta ett smslån utan kreditprövning?

Nej, enligt lagen måste en långivare alltid ta en kreditprövning när du ansöker om smslån. Men du kan ta ett sms lån utan UC, vilket är ett lån som inte registreras i Upplysningscentralen.

✅Finns det gratis smslån?

Nej, men det du kan utnyttja vissa räntefria lån om du inte tidigare har varit kund hos en långivare. På så sätt kan du få ett smslån utan ränta.

Hitta ditt bästa sms lån sms lån direkt

Det är inte enkelt att hitta ditt bästa sms lån idag och det är en ren djungel att hitta det perfekta lånet på lånemarknaden idag. 

Det är speciellt svårt att hitta det bästa sms lånet eftersom det finns så otroligt många långivare som erbjuder SMSlån. 

Här kan du därför jämföra olika smslån för att det ska bli enklare för dig att hitta ditt bästa sms lån som passar just dina behov. Du kan spara mycket pengar om du jämför villkor hos olika långivare som erbjuder smslån. Det är alltså en stor fördel att jämföra de olika sms lånen mot varandra och inte bara ta den första långivare som du hittar. Här är det viktigt att komma ihåg att alla långivare har olika smslån med olika räntor. 

Här hos Morebanker kan du jämföra vad de olika långivarna har för ränta och effektiv ränta, fasta kostnader och löptid - så att du enkelt kan få en översikt över vilket lån som passar bäst in i din ekonomi. 

Detta är viktigt att tänka på när du jämför smslån

Det är viktigt att förstå vilka kostnader som finns i samband med att man tar ett sms lån. Därför är det viktigt att undersöka den effektiva räntan, uppläggningsavgift och den totala lånekostnaden för ditt lån. Utöver det, är det en bra idé att notera vilken aviavgift samt vilka påminnelseavgifter som tillkommer om du skulle bli försenad att betala tillbaka ditt lån. 

Fördelar- och nackdelar med smslån

Innan du tar ett lån är det alltid en bra idé att överväga för- och nackdelar med smslån. Det är nämligen viktigt att du själv skaffar dig en uppfattning om ett smslån är bra eller dåligt för just dig.

Fördelar med smslån

De största fördelarna med att ta ett smslån är att du får med sms lån pengar direkt, du kan lösa oförutsedda kostnader, det är enkelt och flexibelt där du själv avgör hur mycket du vill låna, du behöver inte fråga familj eller vänner om pengar samt att du slipper en tur till banken. 

Det finns alltså många fördelar med smslån, men generellt ska ett smslån ses som en tillfällig lösning när du är i behov av finansieringen av en nödsituation. Samtidigt finns det inga krav på att du ska ange syftet till varför du tar lånet. Du kan alltså, om du vill,  använda lånet till något du alltid har drömt om - med andra ord du kan använda pengarna precis som du vill. 

Nackdelar med smslån

Eftersom det är så pass enkelt finns det också några nackdelar du ska vara uppmärksam på innan du tar ett smslån. Smslån har ofta har en kort löptid vilket också ger en kort återbetalningstid, lånet är en högkostnadskredit med en hög effektiv ränta, du kommer att få påminnelseavgifter om du inte betalar tillbaka i tid och det är enkelt att  hamna i en dålig cirkel om du inte använder smslån sunt. 

Det absolut viktigaste är att kolla den effektiva räntan på ditt smslån för att undgå att det blir allt för dyrt. Det är också en bra idé att kolla på vad totalkostnaden för lånet kommer att bli. Det kan vara bra att fråga sig själv: Är det värt det, eller kan jag istället själv spara upp till något som jag alltid har drömt om? Känner du ofta att pengarna inte räcker till så borde du börja med att kolla igenom din privatekonomi.

Är sms lån det bästa lånet för dig? sms lån direkt utbetalning

Ett smslån ger pengar direkt och passar därför perfekt till att betala oförutsedda kostnader när pengarna inte räcker till. Men det är viktigt att du kan betala tillbaka lånet i tid, annars är risken stor att du hamnar i en ond cirkel. 

Har du pengar, men har inte tillgång till dem just nu - kanske ligger dem i fonder, aktier eller kanske är din lön några dagar bort? Då kan ett smslån vara ett alternativ för dig som hamnar i en situation där en akut utgift kommit och du behöver pengar nu. 

Har du däremot inte utrymme för en oväntat kostnad - du vet att du inte kommer att kunna betala tillbaka lånet på grund av att din lön är för låg samt har höga kostnader. Samtidigt som du inte har ett sparkonto som kan täcka kostnaden. Vid detta tillfälle är det inte en bra idé att ta ett smslån. För har du inte råd att betala lånet så kommer du heller inte ha råd att betala den ränta samt kostnader som tillkommer. 

Alltså, vet du att du kommer att kunna betala tillbaka lånet i tid så finns det inga hinder att ta ett smslån. 

Sammanfattning av sms-lån

Jämför smslån
Genom att jämföra smslån kommer du att hitta det bästa och billigaste lånet som passar dig. 

Att ansöka om ett smslån är både enkelt och snabbt
Du ansöker online, vilket gör att det går otroligt fort att ta ett smslån. Du får ofta svar direkt om du blivit beviljad eller inte. 

Smslån pengar direkt på kontot
Om ansökan blir beviljad får du pengarna utbetalda direkt på ditt konto.

Smslån kan täcka oförutsedda kostnader
Smslån är små lån som kan hjälpa till att betala en oförutsedd kostnad.

Sms-lån har en hög effektiv ränta
Var uppmärksam på effektiva räntor och tilläggsavgifter som kommer med smslån.

Smslån passar dig som vet att du kan betala tillbaka
Vet du att du har ekonomin till att kunna betala tillbaka lånet inom vald löptid så kan ett smslån vara ett bra alternativ för dig. 

Här kan du se alla billiga lån}

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor