Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Det kan finnas många anledningar till varför du behöver låna 75000 kr utan säkerhet. Det kanske är pengar till en insats i en lägenhet, en ny bil, eller att du ska arrangera ditt drömbröllop? När du lånar utan säkerhet så får du använda pengarna till vad du vill. Jämför lån och låna 75 000 kr med hjälp av Morebanker. 


Alla lån
5
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Se överblick
Lånebelopp 10 000 - 500 000 kr.
Låneperiod 1 - 9 år
Effektiv ränta 4.9 - 19.9 %
Ålderskrav 18 år
Betalningsanmärkningar Accepteras ej
Flexibel avbetalning Bestäm månadsbelopp själv Möjlighet att låna mer inom den tilldelade låneramen
Ansök nu
Se mer
Räkneexempel: Låna: 140.000 kr. Löptid: 60 månader. Avgifter: 495 kr. Nominell ränta: 10.25 %. Effektiv årsränta: 11.47 %. Kostnad: 3037 kr/månad. Totalt: 182.246 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 4.9%-19.9%.

Information Om Advisa
Utan UC
Ja
Svarar på ansökan
1- 2 arbetsdagar
Direktutbetalning
Nej
Krav Och Avgifter
Betalningsanmärkningar
Accepteras ej
Ålderskrav
Minst 18 år
Inkomstkrav
Ansök nu
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer

Innehållsförteckning: 

Låna 75 000 kr utan säkerhet till alla lägenlåna 75000

När du ansöker om ett lån på 75000 kr kommer långivaren aldrig att ställa krav på säkerhet för lånet. Ett lån på 75000 utan säkerhet går under namnet privatlån eller konsumtionslån 

Ett lån på 75000 kr är mycket pengar, som kan komma att vara nödvändiga i många olika situationer. Det kan också komma större oförutsedda utgifter vilket 75000 kr också kan komma väl till hands - när du behöver pengarna snabbt. 

Oavsett vad du behöver låna till har vi på Morebanker samlat de bästa lånen på 75000 kr så att du kan hitta ett lån som är så billigt som möjligt. 

Hitta ditt nästa lån på 75.000 kr billigt 

Att låna 75000 kr är ett stort besult, och stora besult tas sällan snabbt och utan eftertanke. När du väl har bestämt dig att ett lån på 75000 kr är rätt för dig så är det bäst att jämföra lån för att du kan hitta det med bäst villkor. 

Använd en låneförmedlare när du ska låna 750000

Alltså, det är viktigt att du undersöker vilka möjligheter som finns, för att du ska ha så bra chanser som möjligt att få ett billigt lån. 

I samband med att du ansöker om ett lån kommer det att göras en kreditupplysning på dig. Det betyder att ju fler du ansöker hos, desto fler kreditupplysningar tas det på dig, vilket innebär en sämre kreditvärdighet. 

Detta kan du undvika genom att ansöka hos en låneförmedlare, där du kan få flera olika låneerbjudanden från flera olika banker på en kreditupplysning. 

Här kan du jämföra olika låneförmedlare. 

Låna 750000 kronor utan UC

Det är inte möjligt att låna 750000 kr utan UC. Men du kan låna 50 000 kr utan UC - vilket inte är den billigaste lösningen.

Därför om du vill ha ett billigt lån rekommenderas det att du istället väljer att ansöka hos en låneförmedlare där det endast görs en UC.

Låna 75 000 kronor med betalningsanmärkninglåna 75000

Har du en eller flera anmärkningar så kan du fortfarande låna 75000 kr. För det finns långivare som väljer att kolla på hur din ekonomiska situation ser ut just nu, istället för att kolla på din kredithistorik. 

Men du ska vara uppmärksam på att din ränta kommer att bli högre, samt att det minskar antalet långivare du kan välja mellan. 

3 långivare där du kan låna 75 000 kr med betalningsanmärkning:

1.Sambla

2. Lendo

3. Axo Finans

Så finansierar du ditt drömboende med hjälp av 75 000 kronor

Majoriteten av oss har en uppfattning om hur vårt drömboende ska se ut. Några av oss drömmer om en sekelskiftslägenhet i Södermalm, andra om en stor etta i utkanten av New York, medan en del av oss drömmer om ett vackert hus ute på landet.

Att köpa en vacker lägenhet eller ett vackert hus är förmodligen det viktigaste, men också dyraste, köpet vi någonsin kommer göra i vårt liv. För många av oss kan det kännas som en omöjlighet att vi en dag ska bo i en bostad som liknar en annons på Hemnet, med tanke på vår nuvarande ekonomi.

Men oroa dig inte – att finansiera sitt drömboende är möjligt för nästan alla med lite spartips och kompromisser. Läs mer här för att ta del av våra bästa tips på hur du finansierar ditt drömboende på (relativt) kort tid.

Börja spara tidigt

Ju tidigare du börjar spara desto mer pengar kommer du ha när det är dags att köpa bostaden du så länge drömt om. Undersök räntebesparingskonton samt se vad du kan göra för att minska dina nuvarande månatliga utgifter. Försök spara tillräckligt med pengar för att kunna lägga ner de där 15% till kontantinsatsen.

Omforma ditt drömscenario

Att drömma om en herrgård eller en 3:a mitt i centrala Stockholm om 5 år från nu utan en stabil ekonomi i dagsläget förstår du, precis som vi, är allt för långt väck. Drömma får man – men om du vill uppfylla dina drömmar kan det vara värt att kompromissa lite.

Visst kan du börja redan nu med att planera och dona men sanningen är den att vi måste se bort från många drömmar om vi vill kunna flytta om några år. Tänk istället lite annorlunda. Varför inte köpa ett äldre hus? Eller en lägenhet lite utanför stan istället för mitt i centrum? 

Låna till kontantinsatsen

Om du redan hittat ett boende som stämmer in på de punkter du har om det perfekta huset eller den perfekta lägenheten, men ännu inte har pengar så det räcker - låna till kontantinsatsen!

När man köper en bostad måste man betala minst 15% av den i kontant, medan resten kan finansieras med hjälp av ett bolån. I vissa fall tillåter banken att man lånar till hela kontantinsatsen, men en del banker tillåter endast att man lånar en del av det.

Lån 75000, 100 000 eller mer – allt beroende på hur mycket i kontantinsats du behöver och får beviljat från din bank.

Vanliga frågor och svar

✅Kan jag låna med betalningsanmärkning?

Ja, det finns långivare som är villiga att låna dig pengar även fast du har en betalningsanmärkning. Här kan du se vart du kan låna med betalningsanmärkning.

✅Hur snabbt får jag mina pengar?

Det beror på vilken långivare du väljer. Men vanligtvis mellan 0-3 bankdagar.

✅Kan jag låna utan kreditupplysning?

Nej, för alla långivare har enligt lag krav på att ta en kreditupplysning på dig. 

Låna mer eller mindre: låna 50 000 kr, låna 100 000 krnotifyImg Ansøg nu

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena

user

Email

Mobil

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil