MoreBanker

Låneförmedlare

Få flera låneerbjudanden på en kreditupplysning


Bästa Låneförmedlare 2020Låneförmedlare

Det är både tidskrävande och påverkar din kreditvärdighet negativs att sitta och skriva ansökningar hos flera långivare. Det är då det kan vara bra att vända sig till en låneförmedlare. För hos en låneförmedlare kan du med en ansökan få erbjudanden från flera banker och därefter välja det erbjudande som her dig bäst villkor. Dessutom är det helt kostnadsfritt att använda sig av en låneförmedlare. 

Men hur hittar du bästa låneförmedlare 2020? Svaret hittar du i denna text!  

Vad är en låneförmedlare?

En låneförmedlare är ett företag som kostnadsfritt hjälper personer att jämföra lånevillkor från ett stort antal banker. Du fyller i en ansökan och får skickat till dig ett låneförslag från flera olika banker och du kan då jämföra i lugn och ro utan att det är några krav på att du ska teckna ett lån.

Vad gör en låneförmedlare?

Det en låneförmedlare gör är att de är mellanhanden mellan privatpersoner och flera banker, vanligtvis mellan 20 - 30 stycken. 

Så när du skickar in din ansökan till en låneförmedling så förmedlas den vidare till de banker som låneförmedlaren samarbetar med. Dessutom görs det bara en kreditupplysning på dig framför att du om skulle söka själv hos varje bank. Att låna hos en låneförmedlare ger dig en snabb och enkel översikt över att jämföra många bankers olika räntor, på en kreditupplysning. 

Jämför låneförmedlare

Ett bra sätt att hitta den bästa låneförmedlaren är att jämföra de olika låneförmedlarna. När man jämför banker mot varandra är det oftast räntan man kollar på, eftersom det är det som skiljer dem åt. Men när du ska hitta en låneförmedlare kan du kolla vilka banker låneförmedlaren samarbetar med, vilka lån som erbjuder och hur mycket du kan låna. 

Låneförmedlare med flest bankerBästa låneförmedlare

För att hitta din bästa låneförmedlare är det en bra idé att hitta den låneförmedlare med flest banker. Det är också antalet banker som skiljer de olika låneförmedlarna från varandra. Vissa låneförmedlare jämför 5-10 olika banker, medan de större jämför kring 25 banker. Det kan alltså vara en fördel för dig att välja den låneförmedlare med flest banker så att du kan få bäst lånevillkor. 

Lån som låneförmedlaren förmedlar

Det vanligaste är att låneförmedlare jämför privatlån. Men det finns också några som har valt att fokusera på bolån. Det är därför också bra om du är uppmärksam på vilken låneform som låneförmedlaren erbjuder.

Hur mycket kan du låna hos låneförmedlaren

Var uppmärksam på vilka lånebelopp och amorteringstid de olika låneförmedlarna erbjuder, så att du kan hitta ett lån som passar dina behov. Detta är viktigast att tänka över om du ska låna mindre belopp, eftersom det kan skilja sig från långivare till långivare. 

Fördelar att använda en låneförmedlare

Det finns många fördelar att använda en låneförmedlare, så som:

  • Få flera erbjudanden med bara en ansökan.
  • Det görs bara en kreditupplysning trost att du får erbjudanden från flera banker.
  • Ansök hos flera långivare utan att det har stor inverkan på din kreditvärdighet.
  • Det är helt kostnadsfritt. 

Låneförmedlare med betalningsanmärkning 

Även fast du har en betalningsanmärkning så accepterar de flesta låneförmedlarna dig. En nackdel är att om du har en betalningsanmärkning är att du ofta kommer att få en högre ränta, eftersom storbankerna som låneförmedlaren samarbetar med inte godkänner betalningsanmärkning.

Här kan du se alla lån som godkänner betalningsanmärkning

Låneförmedlare utan UC

Det mycket få låneförmedlare som lånar utan UC, men ofta bara upp till ett viss belopp. Hos Klara Lån kan du låna utan UC upp till 30.000 kr.

Här kan du se övriga långivare som erbjuder lån utan UC

Frågor och svar om svensk låneförmedling

✅  Vilken låneförmedlare är bäst?

Det är otroligt svårt att säga vilken låneförmedlare som är bäst för alla eftersom det beror på dig. Det viktigaste är att du hittar en låneförmedlare som kan hjälpa dig och din unika situation.

✅ Hur mycket kan jag låna?

Det beror på vilken låneförmedlare du väljer. Men du kan låna helt upp till 600.000 kr.

✅ Hur fungerar det att låna från en låneförmedlare?

Det är otroligt enkelt. Du skickar bara in en ansökan och så får du flera erbjudanden från flera banker, där du sedan kan välja det erbjudande som erbjuder dig bäst villkor.

✅ Kan jag ansöka hos två låneförmedlare samtidigt?

Ja, det kan du. Men kolla att de två låneförmedlare inte har exakt samma banker.Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor