Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Vill du låna 100000 kr till kontantinstasten för att sätta igång bostadsdrömmen? Då kan ett lån på 100 000 kr utan säkerhet kanske vara något för dig, för när du lånar utan säkerhet får du använda pengarna till vad du vill. Här kan du jämföra lån och långivare som erbjuder lån på 100000 kronor. Jämför och låna 100 0000 kr med hjälp av Morebanker. 


5
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Se överblick
Lånebelopp 10 000 - 500 000 kr.
Låneperiod 1 - 9 år
Effektiv ränta 4.9 - 19.9 %
Ålderskrav 18 år
Betalningsanmärkningar Accepteras ej
Flexibel avbetalning Bestäm månadsbelopp själv Möjlighet att låna mer inom den tilldelade låneramen
Ansök nu
Se mer
Räkneexempel: Låna: 140.000 kr. Löptid: 60 månader. Avgifter: 495 kr. Nominell ränta: 10.25 %. Effektiv årsränta: 11.47 %. Kostnad: 3037 kr/månad. Totalt: 182.246 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 4.9%-19.9%.

Information om Komplett Bank
Utan UC
Ja
Svarar på ansökan
1- 2 arbetsdagar
Direktutbetalning
Nej
Krav och avgifter
Betalningsanmärkningar
Accepteras ej
Ålderskrav
Minst 18 år
Inkomstkrav
Ansök nu
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer

Innehållsförteckning: 

Låna 100000 utan säkerhet - snabbt & tryggt via nätetlåna 100000

När du lånar utan säkerhet betyder det att du inte behöver pantsätta något för att ha möjlighet att låna.

Förr fanns det bara ett alternativ när man ville låna 100000 kr och det var att kontakta sin bank. Men, idag finns det fler alternativ att välja mellan. Det finns nämligen många  långivare som erbjuder lån som är både enkla och säkra att ansöka om via nätet. 

Det betyder att det ger möjligheten för folk att låna även fast man inte äger något som du kan pantsätta. Dessutom behöver långivaren inte veta vad du väljer att använda pengarna till.

Låna 100 000 kr med ett privatlån

Det finns alltså flera långivare som erbjuder dig att låna 100000 kr snabbt och utan säkerhet. Men när du ska ta ett större privatlån så rekommenderar vi att du går via en låneförmedlare, som jämför privatlån åt dig.

När du använder dig av en låneförmedlare har du nämligen möjlighet att välja mellan flera olika långivare på endast en kreditupplysning, på så sätt undviker du att din kreditvärdighet påverkas negativt och du får snabbt en överblick över vad olika långivare kan erbjuda just dig.

Jämför privatlån hos dessa 3 låneförmedlare: 

1. Advisa, ränta från 2,95% 

2. Sambla, ränta från 2,95%

3. Lendo, ränta från 2,95% 

Vad kostar ett lån på 100000 kr?

Långivare är alltid skyldiga att göra en kreditbedömning, den kommer sen ligga till grund till om du kan ta ett lån eller inte. Om långivaren använder individuell ränta så kan den även att påverka vilken ränta du erbjuds. 

Det finns alltid två faktorer som påverkar kostnaden för ett lån, räntan och återbetalningstiden. 

Det är räntan som är “priset” för att låna pengar. Det är alltså viktigt att du kollar på den effektiva räntan samt den totala kostnaden (som står i villkoren)  när du ska få en överblick över hur mycket ditt lån kommer att kosta. 

Återbetalningstiden, även kallat löptid, är den tiden du har lånet på. En kortare återbetalningstid kommer innebära en en lägre totalkostnad jämfört med ett lån med samma effektiva ränta men med längre återbetalningstid. 

Det är därför svårt att säga hur mycket just ditt lån kommer att kosta, eftersom räntorna kan variera mycket. Dessutom sätts räntorna individuellt som baseras på din kreditprövning. Har du en högre kreditvärdighet så får du också en lägre ränta. Och väljer du en kortare återbetalningstid så kommer totalkostnaden bli lägre. Du kan använda vår lånekalkyl för att ta reda på vad ett lån kostar. Kom också ihåg att 30% av räntekostnaden från den nominella räntan upp till 100,000kr är avdragsgill i deklarationen.

Tips hur du kan låna 100000 kr med låg räntalåna 100000 med låg ränta

När du vill låna 100000 kr utan säkerhet, finns det några tips du kan ha i åtanke för att få en så låg ränta som möjligt. 

För det första är viktigt att du jämför lån att du väljer den långivare som erbjuder dig lägst effektiv ränta då den, till skillnad från den nominella räntan, även inkluderar eventuella avgifter.  

Ansöker du dessutom tillsammans med en medsökande så kommer räntan också att bli lägre, än om du ansökte om lånet själv. 

Se till att ha koll på din ekonomi innan du väljer att låna, för ju bättre ekonomi desto bättre ser dina återbetalnings chanser ut och då är långivarna villiga att ge dig lägre ränta. 

Du kan också påverka din ränta genom att ha en längre återbetalningsperiod, alltså att du betalar tillbaka lånet under en längre period för att få en lägre månadskostnad. Ha alltid i åtanke att en längre återbetalningsperiod med samma ränta kommer att öka totalkostnaden för lånet.

Låna 100 000 kronor med betalningsanmärkning

Om du behöver låna 100000 kr trots att du har en betalningsanmärkning, så finns det långivare som kan vara villiga att låna dig pengar. Men du ska vara uppmärksam på att detta kommer att påverka din ränta negativt, det vill säga att du kommer troligtvis att få en högre ränta - än om du inte hade haft en anmärkning, 

Du ska däremot tänka på att det är många långivare som har krav på att din senaste anmärkning är mer än 6 månader gammal.

Risker med att låna 100000 kr

Det finns alltid risker med att låna pengar, oavsett belopp. Men det är självklart en större investering att låna 100000 kr framför 5000 kr. Det är därför otroligt viktigt att du tänker igenom beslutet om du verkligen behöver låna pengar.

Därefter ska du vara helt säker på att du har möjlighet att betala tillbaka lånet i tid. För om du inte gör det så är risken att lånet kan leda till att du hamnar hos Kronofogden.

Därför innan du tar ett lån, se till att du har tänkt igenom beslutet ordentligt så att du vet vad som väntar dig om du väljer att låna 100000. Att göra en månadsbudget kan vara ett bra sätt att ta reda på om man har utrymme i sin ekonomi för den extra månadskostnaden som ett lån kommer resultera i.

Vanliga frågor och svar

✅Kan jag låna 100000 kr utan UC?

Nej, det finns ingen långivare som erbjuder så stora lån utan UC.

✅Hur snabbt får jag pengarna utbetalt?

Det beror vilken lånegivare du väljer, men vanligtvis mellan 0-3 bankdagar.

✅Vad innebär det att låna 1000000 kr utan säkerhet?

Det betyder att du kan låna pengar utan att ha något som pant för lånet. Du kan alltså använda pengarna till vad du vill.

Låna mer eller mindre: Låna 75 000 kr, Låna 150 000 kr.notifyImg Ansøg nu

Registrera dig för att se de bästa lånemöjligheterna

Email

Mobil

Fortsätt utan att ange e-post

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil