MoreBanker

Låna 100 000 kr

Jämför & ansök om lån på 100000 kr
Låna 100000 utan säkerhet - snabbt & tryggt via nätetlåna 100000

Ett lån på 100000 kr kan vara till för att sätta igång bostadsdrömmen, köpa en ny bil, eller att kanske investera i en båt. Oavsett vad du behöver låna till, så är ett lån på 100000 kr utan säkerhet ett bra alternativ för dig. 

När du lånar utan säkerhet betyder det att du inte behöver pantsätta något för att ha möjlighet att låna.

Förr fanns det bara ett alternativ när man ville låna 100000 kr och det var att kontakta sin bank. Men, idag finns det fler alternativ att välja mellan. Det finns nämligen många  långivare som erbjuder lån som är både enkla och säkra att ansöka om via nätet. 

Det betyder att det ger möjligheten för folk att låna även fast man inte äger något utav värde. Dessutom behöver långivaren inte veta vad du väljer att använda pengarna till. 

Låna 100 000 kr med ett privatlån

Det finns alltså flera långivare som erbjuder dig att låna 100000 kr snabbt och utan säkerhet. Men när du ska ta ett större privatlån så rekommenderar vi att du går via en låneförmedlare, som jämför privatlån åt dig.


När du använder dig av en låneförmedlare har du nämligen möjlighet att välja mellan flera olika långivare på endast en kreditupplysning, på så sätt undviker du att din kreditvärdighet påverkas negativt. 

Vad kostar ett lån på 100000 kr?

Det är räntan som är “priset” för att låna pengar. Det är alltså viktigt att du kollar på den effektiva räntan samt den totala kostnaden (som står i villkoren)  när du ska få en överblick över hur mycket ditt lån kommer att kosta. 

Det är därför svårt att säga hur mycket just ditt lån kommer att kosta, eftersom räntorna kan variera mycket. Dessutom sätts räntorna individuellt som baseras på din kreditprövning. Har du en bra kreditvärdighet så får du också en lägre ränta. 

Tips hur du kan låna 100.000 med låg räntalåna 100000 med låg ränta

När du vill låna 100000 kr utan säkerhet, finns det några tips du kan ha i åtanke för att få en så låg ränta som möjligt. 

För det första är viktigt att du jämför lån att du väljer den långivare som erbjuder dig lägst effektiv ränta. 

Ansöker du dessutom tillsammans med en medsökande så kommer räntan också att bli lägre, än om du ansökte om lånet själv. 

Se till att ha koll på din ekonomi innan du väljer att låna, för ju bättre ekonomi desto bättre ser dina återbetalnings chanser ut och då är långivarna villiga att ge dig lägre ränta. 

Du kan också påverka din ränta genom att ha en längre återbetalningsperiod, alltså att du betalar tillbaka lånet under en längre period för att få en lägre månadskostnad. 

Låna 100 000 med betalningsanmärkning

Om du behöver låna 100000 kr trots betalningsanmärkning, så finns det långivare som är villiga att låna dig pengar. Men du ska vara uppmärksam på att detta kommer att påverka din ränta negativt, alltså du kommer troligtvis att få en högre ränta - än om du inte hade haft en anmärkning, 

Du ska däremot tänka på att det är många långivare som har krav på att din senaste anmärkning är mer än 6 månader gammal. 

Risker med att låna 100 000 

Det finns alltid risker med att låna pengar, oavsett belopp. Men det är självklart en större investering att låna 100000 kr framför 5000 kr. Det är därför otroligt viktigt att du tänker igenom beslutet om du verkligen behöver låna pengar.

Därefter ska du vara helt säker på att du har möjlighet att betala tillbaka lånet i tid. För om du inte gör det så är risken att lånet kan leda till att du hamnar hos Kronofogden.

Därför innan du tar ett lån, se till att du har tänkt igenom beslutet ordentligt så att du vet vad som väntar dig om du väljer att låna 100000.

Vanliga frågor och svar

✅Kan jag låna 100000 kr utan UC?

Nej, det finns ingen långivare som erbjuder så stora lån utan UC.

✅Hur snabbt får jag pengarna utbetalt?

Det beror vilken lånegivare du väljer, men vanligtvis mellan 0-3 bankdagar.

✅Vad innebär det att låna 1000000 kr utan säkerhet?

Det betyder att du kan låna pengar utan att ha något som pant för lånet. Du kan alltså använda pengarna till vad du vill.

Låna mer eller mindre: Låna 75.000 kr, Låna 150.000 kr.Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor