Monetti - Är det billagst och bäst för dig?
Så tjänar vi pengar >

Monetti - Är det billigast och bäst för dig?

Montetti erbjuder flexibla lån - jämför andra alternativ nedanför och se vart räntan är lägst.

Uppdaterad 14. juli 2024
Andra lån

Är Monetti inte det du letar efter? Se vårt stora utbud av andra lånegivare nedanför, eller gå tillbaka till den samlade översikten

Lendo Logo
Lånebelopp 5 000 - 600 000 kr.
Låneperiod 1 - 20 år
Effektiv ränta 2,95 - 29,95 %
Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5.95 %. Effektiv årsränta: 6.11 %. Kostnad: 1108 kr/månad. Totalt: 132923 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-29.95%.
Sambla Ny Logo
Lånebelopp 5 000 - 600 000 kr.
Låneperiod 1 - 20 år
Effektiv ränta 3,01 - 29,95 %
Räkneexempel: Låna: 150.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6.4 %. Effektiv årsränta: 6.59 %. Kostnad: 1696 kr/månad. Totalt: 203472 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%- 39.6%.
Likvidum Logo
Lånebelopp 10 000 - 600 000 kr.
Låneperiod 1 - 15 år
Effektiv ränta 2,95 - 25,95 %
Räkneexempel: Låna: 200.000 kr. Löptid: 108 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5,3 %. Effektiv årsränta: 5,43 %. Kostnad: 2 333 kr/månad. Totalt: 251 911 kr

Alltid flexibla lån hos Monetti

För ett lån på mellan 3 000 kr och 20 000 kr med fast månadsränta och förträffliga villkor kommer Monetti inte att svika en.

Om man dessutom är intresserad av ett lån hos Monetti utan UC blir även detta fullt möjligt så länge man helt enkelt skickar in en låneansökan.

Denne ansökan tar enbart någon minut att fylla i, och inom kort kommer man att ha ett lån som blir passande för ens individuella behov. Ta en tur över till Monettis hemsida redan idag för att låna pengar på ett smidigt och säkert sätt.

Får jag låna pengar hos Monetti?

Monetti erbjuder flexibla snabblån med en återbetalningstid på mellan en månad och ett år. För att dock kunna ta ett lån till att börja med måste man uppfylla vissa krav och läsa igenom deras villkor noga så att man inte får sin ansökan nekad.

Alla långivare har diverse krav för att man ska få låna hos dem, men hur dessa krav ser ut kan skilja sig från långivare till långivare. Hos just Monetti kan man förvänta sig fyra specifika krav som måste gälla för en om det ska gå att få ett lån.

Först av allt är det viktig att man är myndig, med andra ord 18 år gammal eller äldre. När man skriver på ett lånekontrakt är detta juridiskt bindande, och just därför är det av yttersta vikt att man är myndig. Man måste dessutom ha en taxerad inkomst och vara folkbokförd i Sverige. Sist men inte minst får man inte ha ett skuldsaldo liggandes hos Kronofogden.

Detta visar nämligen på att man har varit slarvig med sin ekonomi tidigare, och långivare vill därför inte ta risken att låna ut till någon som sitter fast hos Kronofogden. Om man dock kan uppfylla dessa ovannämnda krav är man välkommen att redan idag ansöka om ett lån hos Monetti.

Låna utan Upplysningscentralen

Hos Monetti har man chansen att låna pengar utan att en kreditupplysning tas via Upplysningscentralen. Lån utan UC syftar inte på att man slipper en kreditupplysning – då det är lag på att denne måste tas – men med lån utan UC blir det enklare att ta lån längre fram.

När man exempelvis ansöker om ett lån hos några av storbankerna så kommer de enbart att kika på mängden kreditupplysningar som har skett via Upplysningscentralen, och om det ser ganska tomt ut där så har man en större chans att få sitt lån beviljat.

Att gå genom ett annat företag än Upplysningscentralen kan därför gynna en om det blir så att man vill ta lån i framtiden.

Låna utan säkerhet

När man vänder sig till banken för huslån, billån eller egentligen vilken typ av lån som helst måste man räkna med att behöva uppvisa någon form av säkerhet. Kanske är detta en värdefull ägodel, ens bostad, ett fordon eller dylikt som blir en typ av pant.

Om man inte senare kan betala tillbaka lånet så kommer då banken att ta denne ägodel som betalning för lånet. Genom att låna pengar hos Monetti behöver man dock inte oroa sig om man inte har någon säkerhet att uppvisa.

De bjuder nämligen på lån utan säkerhet med förträffliga villkor och en återbetalningstid som man själv får besluta sig om. Visst låter det lovande.

Hur man ansöker

Att ansöka om ett lån hos Monetti är verkligen lätt som en plätt. Innan man fyller i ett ansökningsformulär väljer man själv om man är intresserad av en rörlig återbetalningstid eller en fast återbetalningstid.

Därefter tas man vidare till formuläret för att ange hur mycket pengar man vill låna, hur lång återbetalningsperioden ska vara, ens personnummer, mobilnummer samt en eventuell kampanjkod. Därefter behöver man bara klicka på ”ansök nu” och inom kort har man fått ett besked. Det dröjer sedan inte länge förrän pengarna är på ens konto.

Bra att veta om Monetti

Oavsett om man väljer att betala tillbaka lånet inom en månad eller ett år så kan man förvänta sig förträffliga villkor med en imponerande effektiv ränta. Om man väljer deras flexilån kan man även njuta av en fast månadsränta på 3,25 %, vilket naturligtvis gör det lättare för en att lägga upp en budget varje månad.

Med en fast månadsränta vet man alltid hur mycket man kommer att behöva betala varje månad, så risken är mindre att man stöter på problematik. Om man har några frågor eller funderingar är kundtjänsten också öppen varje dag för att svara så snabbt som möjligt.

Genom att satsa på Monetti kommer man att få möjligheten att låna allt mellan 3 000 kr och 20 000 kr, perfekt om man behöver reparera bilen, vill åka på en trevlig utlandsresa, köpa mobilen som man alltid har drömt om, renovera lägenheten eller fixa en vitvara som har lagt av.

Oavsett vad man ska använda pengarna till får man schyssta villkor hos Monetti som alltid kommer att imponera på en.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kan jag låna?

Du kan låna 3 000 och upp till 20 000 kr. 

Hur gammal måste jag vara för att få ett lån hos Monetti?

Du måste vara 18 år. 

Kan jag låna utan UC?

Ja, du kan låna utan UC hos Monetti. 

Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot