Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.
MoreBanker

Idag är det väldigt enkelt att låna 20 000 kr snabbt och det finns många långivare att välja mellan. Därför har vi skapat en överblick så att du enkelt kan se och låna 20000 kronor utan uc eller med betalningsanmärkning. 

Jämför och låna 20 000 kr snabbt med hjälp av Morebanker! 


Lånebelopp 10.000 - 40.000 kr.
Återbetalningstid 12 - 84 mån
Ränta 9.84-21.6%
Effektiv ränta 11.82 - 29.99 %
ÅOP 26.44 %
Svarstid Direkt
Effektivt godkännande av lånet Ansök enkelt online Fast årlig ränta
Ansök nu
Se mer
Räkneexempel: Låna: 25.000 kr. Löptid: 84 månader. Avgifter: 595 kr. Nominell ränta: 21.60 %. Effektiv årsränta: 26.44 %. Kostnad: 593 kr/månad. Totalt: 51.432 kr. (administrationsavgift tillkommer: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån) Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 9.84%-21.6%.
Lånebelopp 1.000 - 30.000 kr.
Återbetalningstid 1 - 72 mån
Ränta 0-39%
Effektiv ränta 55 - 377 %
ÅOP 51 %
Svarstid Direkt
Flexibel delbetalning Låna utan inkomst
Ansök nu
Se mer
Räkneexempel: Låna: 25.000 kr. Löptid: 12 månader. Avgifter: 395 kr. Nominell ränta: 39 %. Effektiv årsränta: 51 %. Kostnad: 2583 kr/månad. Totalt: 30985 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 58.74%-147.16%.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning.För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun.Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer

På sidan kan du läsa om:

Lån 20000 utan säkerhet och använd pengarna till var du villlåna 20000

Oavsett vad du behöver låna 20000 kr till, om du lånar utan säkerhet kan du använda pengarna till precis det du vill. För det finns många situationer där ett lån på 20 000 kr kan komma väl till hands. 

Alla kan vi ibland hamna i en ekonomisk kris där vi behöver ta ett lån för att t.ex. lösa en oförutsedd utgift. Det är faktiskt så pass vanligt att majoriteten av långivare på marknaden erbjuder lån på 20000 kr.

Överväger du att låna 20 000 kr?

Varje år överväger tusentals svenskar att ta ett lån för att finansiera nödutgifter. Du ska därför inte känna skuld över om du är en av dem. Det inträffar ting i ens liv konstant som kan resultera i att man blir tvungen att ansöka om ett lån.

Anledningar till detta kan inkludera ett plötsligt besök hos läkaren, en bilreparation eller att hunden behöver opereras. När dessa utgifter uppkommer från ingenstans kan det kännas extremt stressande att inte ha tillräckligt med pengar för att finansiera dem.

Men, som en undsättning finns det lån att ansöka om. Lån på dessa belopp kallas rent allmänt för snabblån, då det är en snabb lösning för att finansiera nödutgifter eller andra utgifter.

Här kan du låna 20 000 kr med låg ränta: 

1. Advisa

2. Klara Lån

3. Lendo

Alternativ för att låna 20 000 kr

Ett lån på 20 000 kr kan både hittas som ett kortvarigt snabblån eller smslån, men också som ett privatlån. 

Det finns många olika lån att välja mellan, vilket kan göra det svårt att hitta rätt lån. Ett snabblån är ett smidigt alternativ för dig som vill ha pengarna snabbt och önskar att betala tillbaka ditt lån snabbt. 

Ett annat alternativ är att ta ett privatlån på 20000 kr, där du har lite längre återbetalningstid. 

Hur fungerar snabblån?

Om du behöver pengar här och nu är det värt att överväga ett snabblån, eller ett mikrolån eller sms-lån som de ibland kallas för. Du kan låna så lite som 2 000 kr eller Lån 20 000 kr om det är det du behöver, långivaren kommer inte fråga vad du behöver pengarna till ändå.

Processen för snabblån är relativt simpla. Det enda du behöver göra är att hitta en långivare online som förmedlar dessa lån, fylla i en låneansökan och skicka iväg den. För det mesta kan man förvänta att få svar från långivaren inom bara några få minuter. Om lånet blivit godkänt blir pengarna vanligtvis redan överförda samma dag eller nästkommande arbetsdag

Låna 20000 enkelt och tryggt

Det är riktigt enkelt att låna 20000, det enda du behöver göra är att hitta en långivare som passar dig och skicka iväg en ansökning.

När du ansöker om ett lån använder du ditt BankID för att bekräfta vem du är. Dessutom när du använder ditt BankID ger du också långivaren tillgång till dina uppgifter för att kunna göra en kreditupplysning på dig. 

Blir din ansökan godkänd tar det inte lång tid innan du får pengarna på kontot. 

Hur du kan låna 20000 billigast

låna 20000 billigast

Du vill gärna låna 20000 kr, och gärna så billigt som möjligt. Men hur kan du hitta vara säker på att du hittar det lån som är billigast för dig? 

Idag finns det en mängd olika långivare som erbjuder snabblån på belopp så stora som 20 000 kr. Var noga med att jämföra det utbud som finns på marknaden för att försäkra dig om att du gör rätt val.

Ett tips är att använda dig av en lånekalkylator online för att räkna ut din ränta i förväg och se vilken långivare som kan erbjuda dig det bästa erbjudandet. Du kan med fördel också nyttja en låneförmedlare för att underlätta ditt sökande!

Så ansöker du om ett 20 000 kr lån

När du hittat en långivare är det bara att fylla i låneformuläret på deras hemsida och skicka in den. Detta kan du göra från din mobil, surfplatta eller dator. Om de beviljar dig lånet kommer de kontakta dig inom bara några minuter.

Observera att kraven skiljer sig från långivare till långivare. Vanligtvis är åldersgränsen för ett snabblån på 18 år, men vissa långivare ställer högre krav och beviljar endast lån till personer över 20 – eller till och med 23 år.

De har olika begränsningar på hur mycket ens årsinkomst måste vara, och detta beror såklart även på hur mycket pengar man ansöker om. Förutom dessa krav måste låntagaren ha ett svenskt personnummer.

Jämför lån

Att ta det första bästa lånet du hittar är inte en ba idé. Det rekommenderas att du jämför lån, för att hitta den långivare som kan erbjuda dig bäst villkor och lägst ränta. 

Ha ordning på din ekonomi

Det är ingen hemlighet att om du har ordning på din ekonomi att du får en lägre ränta. Så om du vill har ett billigt lån, så bör du se över din ekonomi innan du lånar 20000 kr. 

Snabblån trots dålig kreditvärdighet?

Idag gör alla långivare ett beslut om huruvida du blir beviljad ett lån eller inte baserat på låntagarens kreditvärdighet. Kreditvärdigheten kan även påverka räntan på lånet. 

Kreditvärdighet är helt enkelt ett mått på hur en låntagares betalningsförmåga ser ut. Denna baseras på tidigare lån eller krediter, antalet gånger du ansökt om lån eller andra tjänster, betalningsanmärkningar och så vidare.

När en långivare gör en kreditupplysning på dig genom ett kreditupplysningsföretag får de en överblick över just detta. De kan då välja att helt och hållet neka din ansökning om de anser att du kommer ha svårigheter att betala av lånet, eller ge dig sämre ränta om kreditvärdigheten är någorlunda låg.

Men det finns fortfarande långivare som accepterar en kreditvärdighet som inte är helt felfri. Du får dock fortfarande inte ha några skulder hos Kronofogden. Observera att räntan också kan bli betydligt högre om du har en låg kreditvärdighet, och därför kan det vara bäst att vänta med att ansöka om ett lån tills att du förbättrat din kreditvärdighet.

Ansök tillsammans med en medsökande

Ett annat alternativ för att hitta ett billigt lån är att ansöka om 20000 kr tillsammans med en medsökande, vilket kommer att ge dig en lägre ränta. 

Låna 20000 trots betalningsanmärkning

Om du har en eller flera betalningsanmärkningar betyder det att färre långivare är villiga att erbjuda dig ett lån. 

Men det betyder inte att det är omöjligt. Idag finns det också många långivare som är villiga att låna dig 20000 trots betalningsanmärkning

Det beror på att många långivare har börjat kolla på hur din ekonomi ser ut idag och inte bara bedömer dig och din ekonomi på tidigare kredithistorik. 

Låna 20000 utan UC

Idag finns det många långivare som gör det möjligt för dig att låna utan UC. När du lånar utan UC innebär det att långivaren tar din kreditupplysning via en annan kreditupplysningcentral än UC. 

Detta betyder inte att det inte tas en kreditupplysning på dig när du ansöker om lån. Det tas alltid en kreditupplysning på dig, för långivarna har skyldighet enligt lag att göra det. 

Kan jag låna 20000 utan inkomst?lån 20000

Det är svårt att låna pengar utan inkomst, men det finns många fall där du kan låna även fast du inte har en regelbunden inkomst. För mindre belopp finns det långivare som inte har krav på en viss inkomst eller fast anställning. De kan bevilja dig ett lån så länge du har en god kreditvärdighet. 

Ansöker du om ett privatlån en medsökare öka dina chanser till att få lånet. Men söker du efter ett snabblån är din ekonomi det enda som ligger till grund om du får låna eller inte. 

Det finns bra möjligheter att ansöka om ett snabblån utan inkomst, men det betyder inte att det är den bästa lösningen. För precis som alla andra lån måste du vara säker på att du kan betala tillbaka lånet, vilket kan bli svårare utan en inkomst. 

Detta bör du överväga innan du ansöker om ett snabblån

Oavsett om det är ett konventionellt banklån, ett studielån eller ett snabblån du vill ansöka om är det viktigt att du övervägt andra möjligheter för finansiering innan. Om du har möjlighet att finansiera utgifterna på ett annat sätt - genom att låna pengar från familjemedlemmar, öppna upp ditt sparkonto eller sälja aktier – ta chansen! 

Snabblån kan nämligen vara väldigt kostsamma då räntan är betydligt högre på dessa lån jämfört med konventionella banklån. Se även till att du kan betala tillbaka lånet i tid, annars kommer det göra lånet ännu dyrare och du kan råka försätta dig i stora ekonomiska skulder.

Alternativ till snabblån

Om du känner dig osäker efter att ha läst artikeln kan vi lugna dig med att ett snabblån inte är någon fara om du känner att din ekonomi generellt är stabil, men att de 20 000 kronorna behövs nu. Har du däremot skulder sedan tidigare och upplever problem med att få pengarna att räcka till är snabblån förmodligen inget bra val. 

Andra alternativ för dig som inte vill ta ett snabblån kan vara mindre privatlån med längre avbetalningstid och lägre ränta. Den effektiva räntan på mindre privatlån brukar ligga på ca 10 – 33% och även dessa lån hittar du hos en mängd olika långivare online.

Som vi tidigare nämnt är det även en fördel att använda en låneförmedlare för att hitta det bästa alternativet. Dessa lån är generellt snabblån, men då försäkrar du dig åtminstone om att du får det bästa erbjudandet som finns att tillgå.

Onlinekrediter är ett annat alternativ med en lägre ränta än snabblån. De är dock dyrare än vanliga kortkrediter, men det ställs inte några specifika krav på dig som låntagare. Därför kan du få beviljat en onlinekredit trots att du kanske har betalningsanmärkningar sedan tidigare.

Vanliga frågor och svar

✅Hur snabbt kan jag få mina pengar?

Det kan bero på långivare men väljer du en långivare med direkt utbetalning kan du få dina pengar samma dag som du ansökt.

✅Får jag låna trots jag har en betalningsanmärkning?

Ja, det finns många långivare som är villiga att ge dig ett lån på trots av att du har en betalningsanmärkning.

✅Kan jag låna utan kreditupplysning?

Nej, du kan aldrig låna utan att det görs en kreditupplysning. Men du kan söka om ett lån där kreditupplysningen görs ett annat ställe än via UC.

Låna mer eller mindre: 15 000 kr, 25 000 kr.notifyImg Ansøg nu

Vi har ett extra erbjudande till dig

user

Email

Mobil

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil