Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Sambla - Är det billigast och bäst för dig?

När du lånar från Sambla får du lånerbjudanden från upp till 40 långivare. Jämför andra alternativ till Sambla nedanför.

4.9
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp 5.000 - 600.000 kr.
Återbetalningstid 1 - 20 år
Ränta 3.01-29.95%
Effektiv ränta 3.01-29.95 %
Alder 18 år
ÅOP 6.59 %
Jämför fler än 40 långivare Spara pengar med lägre ränta
Ansök nu

Räkneexempel: Låna: 150.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6.4 %. Effektiv årsränta: 6.59 %. Kostnad: 1696 kr/månad. Totalt: 203472 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%- 39.6%.
Andra lån

Är Sambla inte det du letar efter? Se vårt stora utbud av andra lånegivare nedanför, eller gå tillbaka till den samlade översikten

Zmarta
4.7
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp
5.000 - 600.000 kr.
Återbetalningstid
1 - 20 år
Ränta
2,95 - 29,9 %
Räkneexempel: Låna: 180.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6,65 %. Effektiv årsränta: 6,86 %. Kostnad: 2 058 kr/månad. Totalt: 246 915 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%- 29.90%.
Northmill
4.8
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp
1.000 - 50.000 kr.
Återbetalningstid
1 - 72 mån
Ränta
4,9 - 19,9 %
Räkneexempel: Låna: 10.000 kr. Löptid: 12 månader. Avgifter: 195 kr. Nominell ränta: 12.9 %. Effektiv årsränta: 22.82 %. Kostnad: 912 kr/månad. Totalt: 11135 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 4.9%- 19.9%.
Likvidum
4.6
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp
10.000 - 600.000 kr.
Återbetalningstid
1 - 15 år
Ränta
2,95 - 25,95 %
Räkneexempel: Låna: 200.000 kr. Löptid: 108 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5,3 %. Effektiv årsränta: 5,43 %. Kostnad: 2 333 kr/månad. Totalt: 251 911 kr.
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Hitta ditt nästa privatlån med låneförmedlaren Sambla

Sambla erbjuder privatlån, genom att förmedla olika från från flera olika långivare. Sambla är därför en låneförmedlare. Att vända sig till Sambla när det är dags för att ta ett lån kan vara mycket gynnsamt oavsett om du vill låna 1000 och upp till 600 000 kr.

Genom att jämföra en stor mängd olika banker kan Sambla hjälpa en att hitta precis det lånet som passar en samtidigt som det har de bästa möjliga villkoren.

Fyll i en låneansökan hos Sambla, så är ens drömlån inte långt borta.

Sambla samarbetar med 40 långivare

När man lånar via Sambla kan det vara bra att ha i åtanke hur Sambla inte agerar som långivare, utan som förmedlare. Detta kan dock ha stora fördelar för låntagaren, nämligen att enbart en kreditupplysning tas trots att ens ansökan skickas till en rad olika banker.

Om man hade gått till varje individuell bank för att skicka in en ansökan så hade det slutat med 40 olika kreditupplysningar, men tack vare det faktum att Sambla agerar som förmedlare kommer de enbart att ta en kreditupplysning innan ens låneansökan skickas vidare till alla de 40 bankerna.

Inom kort kommer man sedan att få flera förträffliga låneerbjudanden presenterade för en så att man själv kan välja det mest passande.

Får jag låna via Sambla?

Det är inte vem som helst som kan ta ett lån, och detta gäller alla långivare och banker som man kan vända sig till för att få ett lån. Det kommer alltid att finnas villkor och krav som man måste uppfylla för att få lov att ta ett lån, och hos Sambla är det likadant.

För att få ansöka om ett lån via Sambla måste man exempelvis vara minst 18 år gammal. Det är olagligt att ta ett lån innan man är myndig, och de är just därför det finns en 18-årsgräns hos Sambla.

För att se till så att låntagaren definitivt har möjlighet att betala tillbaka lånet så behöver man en stabil inkomst. Just därför är det ett krav hos Sambla att man måste ha en månadsinkomst på i alla fall 12 500 kr för att få lov att ansöka om ett lån genom denne låneförmedlare.

Därtill måste man ha varit folkbokförd i Sverige under minst ett år samt att inte ha haft en skuld hos Kronofogden under det senaste halvåret. En skuld hos Kronofogden visar nämligen på att man tidigare har varit slarvig och inte betalat sina räkningar, så långivare vill inte ta risken att låna ut till någon som för närvarande inte har kontroll på sin ekonomi.

Om man dock har haft en skuld hos Kronofogden som nu inte har legat där på mer än ett halvår är det fritt fram att ansöka om ett lån via Sambla.

Att låna med betalningsanmärkningar

Det är sannerligen inte lätt att finna långivare som lånar ut pengar trots betalningsanmärkningar, men Sambla vill att dessa personer ska få en chans att låna pengar oavsett.

Just därför samarbetar de med en lång rad olika långivare som bjuder på lån trots upp till hela 10 betalningsanmärkningar.

Såsom tidigare nämnt är det dock fortfarande viktigt att man inte har haft en skuld hos Kronofogden på minst ett halvår samt att ens lön varje månad ligger på i alla fall 12 500 kr.

Medsökande för bättre villkor

Det finns vissa knep som man kan ta till för att inte bara stärka chansen att få sin låneansökan beviljad, utan som även leder till bättre lånevillkor. Ett av dessa knep är att hitta en medsökande som kan stå tillsammans med en på lånet.

Med två personer med varsin inkomst som tillsammans betalar av på ett lån finns det naturligtvis en större chans för långivaren att få tillbaka alla sina pengar. Just därför kan många långivare erbjuda bättre lån med lägre räntor så länge man har en medsökande.

Det är inte sällan som statistiken visar att ens chans för ett beviljat lån kan dubblas om man har en medsökande. Ta därför tjuren vid hornen redan idag, hitta någon som vill ta ett lån tillsammans med en och ansök om ett lån helt kostnadsfritt.

Samla mindre lån och krediter

Ens tidigare ekonomiska situation kan ha lett till att man numera har en rad mindre lån som ligger och tickar varje månad. Det är inte bara svårt att hålla reda på en stor mängd smålån, utan det kan dessutom komma att bli väldigt dyrt då mindre lån vanligtvis har högre räntor.

För att så smidigt som möjligt enkelgöra sin sits kan man ta ett lån hos Sambla för att samla sina tidigare lån. Man ansöker helt enkelt om ett stort lån som sedan används för att betala tillbaka smålånen.

Fördelen med detta är att räntor, avgifter och dylikt med största sannolikhet kommer att vara billigare på det stora lånet än det sammanlagda beloppet av alla smålånen.

Därtill blir det lättare att hålla reda på sina lån och få en översikt över sin ekonomi då man enbart behöver betala tillbaka på ett lån varje månad. Det kan med andra ord vara mycket gynnsamt att samla sina lån med hjälp av Sambla.

Hur man lånar hos Sambla

Att ansöka om ett lån kan knappast bli enklare än det är hos Sambla. Redan på framsidan kommer man att stöta på formuläret som man ska fylla i för att ansöka om ett lån. Här anger man först vilket lånebelopp som intresserar en, och det man kan välja mellan är 10 000 kr till 600 000 kr.

Sedan får man bestämma hur lång man vill att lånetiden ska vara, och denne kan ligga på mellan 1 och 15 år. Därtill fyller man i information kring sig själv såsom ens personnummer, mobilnummer och anställningsform.

Ens lämnade uppgifter skickas sedan iväg när man trycker på ”Jämför nu – gratis”, och efter dess att en kreditupplysning har tagits på en kommer man att motta en mängd låneerbjudanden från upp till 40 banker.

Om man vill få mer information om Samblas låneprocesser samt hur man går tillväga för att ansöka om ett lån kan man besöka deras sida redan idag för att ta reda på mer.

Läs mer om hur det är att använda Sambla.

Vanliga frågor och svar

✅Kan jag låna med betalningsanmärkning?

Ja, du kan låna med betalningsanmärkning. Men antal lånerbjudanden du kommer att få kommer att minskas. 

✅Tar Sambla en kreditupplysning?

Ja, Sambla tar en kreditupplysning via UC. Enligt svensk lag har alla långivare krav om att ta en kreditupplysning. 

✅Hur mycket kan jag låna?

Du kan låna från 5 000 och upp till 600 000 kr via Sambla. 

notifyImg Ansøg nu

Registrera dig för att se de bästa lånemöjligheterna

Email

Mobil

Fortsätt utan att ange e-post

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil