MoreBanker

Låna 350.000 kr.

- -Om du önskar att låna 350.000 kr har du kommit till den rätta platsen. På Morebanker har vi samlat de bästa och billigaste långivarna av konsumtionslån online i denne storlek. Det är ganska känt att det inte finns många långivare som erbjuder så stora lån, men här på sidan visar vi dem som vi anser är bäst för priset.

Lån till bostad

Önskar du att ta ett bolån? Det kan du också göra online och hos de långivarna som du ser här på sidan. Som utgångspunkt är det riktigt bra om du exempelvis önskar att köpa en bostad tillsammans med din käraste eller man/fru - då de flesta långivare ser det som en extra säkerhet att ni är två personer för att betala av på lånet. Det är också mer fördelaktigt för er att ni är två om att lyfta den ekonomiska bördan i förhållande till om man skulle låna och betala av pengarna själv.

Låneberäknare för konsumtionslån

Här på Morebanker har vi gjort en låneberäknare som kan beräkna priset på ditt kommande konsumtionslån. Du kan ange ditt önskade lånebelopp och önskade ränta, och så gör vårt system automatiskt en amorteringsplan åt dig. Den beräknar löptid på ditt lån och samtidigt den månadsenliga kostnaden på det önskade lånet. Du kan också surfa runt på sidan och kika på de olika långivarna av lån i olika storlekar. Det kan du göra under menypunkten “lånebelopp”.

Samlat lån

Du kan ta ett lån på 350000 kr för att lösa en skuld. Fler och fler väljer att göra detta. Det är ett sätt att samla alla dina existerande lån hos en långivare och därmed få mer av en överblick och luft i ekonomin, då räntan blir lägre eftersom alla dina lån får en samlad ränta. Andra fördelar med det så kallade samlade lånet är att du kan få en bättre överblick över din ekonomi samt ha mer inflytande på vad du betalar i räntor och avgifter. Du kan mycket väl ta ett lån genom banken. Du kan också ta ett samlat lån utan bankens hjälp.

Lån utan dokumentation

Det är svårt att låna så stora belopp utan någon form av dokumentation. Skälet till det är just att beloppet är så högt att långivaren måste använda någon form av säkerhet på att de kan få pengarna betalade tillbaka. Detta får de genom att du skriver under på din låneansökan med BankID. Därmed gör långivare också automatiskt en kreditkoll - eller en kreditvärdering - på dig. Detta är mycket svårt att komma förbi när man ska låna pengar online. Långivare kan alltså kontrollera din senaste rapporterade data till det offentliga samt dina lönespecifikationer och din inkomst.

Lån trots RKI?

Din inkomst spelar också roll när du ska låna pengar online. Det är viktigt att du har en fast inkomst när du ska låna så stora belopp, då det annars är svårt för dig att betala av på lånet. Du kan heller inte låna pengar om du är registrerad i RKI. Det är mycket få till ingen långivare som vill låna pengar till en RKI-registrerad, då det finns en stor risk för att lånet inte kan betalas tillbaka.Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor