Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Om du önskar att låna 350 000 kr har du kommit rätt. På Morebanker har vi samlat de bästa och billigaste långivarna av konsumtionslån online i denna storlek. Här kan du därför jämför lån på 350 000 kr innan du lånar så att du är säker på att du väljer det lån som passar dig allra bäst! 


Alla lån
5
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Se överblick
Lånebelopp 10 000 - 500 000 kr.
Låneperiod 1 - 9 år
Effektiv ränta 4.9 - 19.9 %
Ålderskrav 18 år
Betalningsanmärkningar Accepteras ej
Flexibel avbetalning Bestäm månadsbelopp själv Möjlighet att låna mer inom den tilldelade låneramen
Ansök nu
Se mer
Räkneexempel: Låna: 140.000 kr. Löptid: 60 månader. Avgifter: 495 kr. Nominell ränta: 10.25 %. Effektiv årsränta: 11.47 %. Kostnad: 3037 kr/månad. Totalt: 182.246 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 4.9%-19.9%.

Information Om Advisa
Utan UC
Ja
Svarar på ansökan
1- 2 arbetsdagar
Direktutbetalning
Nej
Krav Och Avgifter
Betalningsanmärkningar
Accepteras ej
Ålderskrav
Minst 18 år
Inkomstkrav
Ansök nu
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer

Innehållsförteckning: 

Låna 350000 utan säkerhet enkelt onlinelåna 350000

Det kan finnas ett antal olika anledningar till varför du vill låna 350000 utan säkerhet. Kanske vill du starta eget, men saknar kapital eller kanske renovera om köket. Oavsett vad det är du vill låna till, så kan ett lån på 350000 kr utan säkerhet komma väl till hands. 

Privatlån eller låneförmedlare

Om du har bestämt dig att du vill låna 350.000 kr online så är det viktigt att du jämför lån och det kan du göra på två olika sätt. 

Du kan välja att jämföra privatlån här hos Morebanker och låna direkt hos en långivare som erbjuder privatlån.

Det andra alternativet är att låna via en låneförmedlare. När du lånar hos en låneförmedlare så skickar du in en ansökan och får flera olika erbjudanden från flera långivare. Fördelen att låna via en låneförmedlare är att det endast görs en kreditupplysning på dig. 

Du kan låna 350000 till att…

Som sagt finns det flera olika anledningar till varför du behöver låna 350 000 kr, som är ett lån utan säkerhet. Men några av de vanligaste anledningarna är att samla lån, till renovering av huset eller när du ska köpa en bil. 

Samla lån

Att samla lån med 350000 kr kan vara en bra idé om du har många små och dyra krediter.  När du samlar lån tar du ett större mer förmånligt lån för att betala av många små och dyra lån. Detta gör att du får en lägre månadskostnad samt endast har ett lån du ska ha koll på och betala tillbaka.

Renovering

Renoveringar kan kosta en hel del och det kan vara en anledning till varför du inte har möjlighet att spara upp det beloppet. Då kan ett privatlån vara en idé eftersom det ger dig möjlighet att renovera ändå och betala tillbaka varje månad istället. 

Köp av bil

Självklart kan du ta ett specifikt billån för att låna till en ny bil. Men idag finns det också vanliga privatlån som kan vara mer förmånliga än ett billån. Så undersök det först om du gärna vill gå och köpa en ny bil. Här kan du se fler billån

Låna 350000 med låg räntalån 350000

När man lånar pengar vill man gärna att det ska bli så billigt som möjligt. Att låna pengar med låg ränta är fullt möjligt, men det finns otroligt många långivare på marknaden så det är därför viktigt att du hittar just den långivare som kan ge dig bäst lån. 

Därför är det viktigt att om du vill låna 350000 med låg ränta att du först och främst jämför lån. För om du jämför lån så kan du se vilken långivare som kan erbjuda dig bäst villkor.

Det du ska vara uppmärksam på när du jämför är den effektiva räntan, övriga avgifter som kommer med lånet samt totalkostnaden på lånet. Detta ska alltid framgå när du tar ett lån i villkoren!

Här kan du låna 350 000 kr med låg ränta från 2,95 %:

1. Advisa

2. Lendo

3. Sambla

Det ska du tänka på innan du ska låna 350 000 kronor

När du behöver låna 350000 kr så är det bra att du funderar på var det är bäst för dig att söka om ett lån. Bör du vända dig till din bank, söka om ett privatlån via nätet eller vända sig till en låneförmedlare? 

Självklart som vilket annat lån som helst är det a och o att du vet i förväg att du kan betala tillbaka ditt lån innan du väljer att låna. 

Vet du i förväg att du kommer att få problem att betala tillbaka lånet, så ska du inte låna pengar. För då är risken stor att du kan få en betalningsanmärkning som kommer att påverka dig i framtiden om du behöver låna igen. 

Det är alltså viktigt att du noggrant tänker igenom ditt beslut om att låna 350 000 kr. 

Vanliga frågor och svar

✅Kan jag låna 350000 utan UC?

Nej, det är inte möjligt att låna sådana stora belopp utan UC.

✅Hur snabbt får jag mina pengar?

Det kan variera beroende på långivare. Men vanligtvis 1-3 bankdagar.

✅Kan jag låna 350000 med betalningsanmärkning?

Ja, du kan låna 350000 med betalningsanmärkning. 

Låna mer eller mindre: 300 000 kr, 400 000 kr.notifyImg Ansøg nu

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena

user

Email

Mobil

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil