MoreBanker

Låna 300.000 kr.

- -Det är inte många långivare som erbjuder lån i den här storleken, men vi har samlat dem som vi anser är bäst här på sidan. Kanske ska du använda pengar för att arrangera en fest, själva bröllopet eller en bröllopsfest. Det kan också vara så att du ska köpa en ny bil, nytt hus, nytt sommarhus eller lägenhet - eller en resa till en exotisk plats. Med ett lån online behöver du inte bekymra dig om att långivare ska veta vad du ska använda pengarna till. Det ska de dock om du tar ett lån på banken.

Du kan också låna 300.000 kr för att lösa skulder. Många väljer att göra detta, då det blir billigare och mer överskådligt att betala av på sin skuld. Man kan alltså välja att samla alla sina lån på en plats och betala av på dem alla samtidigt. Därmed blir räntor och avgifter lägre, och det blir billigare för dig att lösa din skuld.

 

Beräkna kostnaden på lånet

Här på Morebanker.se har vi gjort en låneberäknare som kan beräkna kostnaden på det lånet som du önskar att ta. Du kan ange kriterier såsom önskat lånebelopp och önskad ränta. När du har angett din önskan gör vårt system faktiskt en amorteringsplan till dig, så att du slipper att göra den själv eller använda tid på att få den uppställd i excel.

Vårt uppdrag med Morebanker är att ge dig en översikt över billiga lån. Vi har alltså samlat olika långivare här för att ge dig den bästa möjliga överblicken, så det är enkelt för dig att låna pengar.

 

Låna pengar räntefritt

I denne storleksordning är det inte möjligt att låna pengar räntefritt. Det finns få långivare som vill löpa den risken. Du kan istället se om det är möjligt att få låna pengar räntefritt i 30 dagar, och därefter börja betala räntor på ditt lån. Detta är mer realistiskt med ett så stort belopp.

Du ska vara uppmärksam på snabblån och andra typer av lån online, då diverse långivare mycket väl kan göra reklam med att deras lån är räntefria. Detta betyder ofta att du har en mycket kort löptid, och därför ska du betala tillbaka lånet redan 30 dagar senare. Om du inte gör det kommer det mycket höga räntor och avgifter som läggs på, och det är såhär många blir lurade. Var alltså säker på att läsa det finstilta när du ska låna pengar online.

 

Det billigaste lånet med fast ränta

Som utgångspunkt är det svårt att hitta lån online med fast ränta. Vi har dock försökt att ge en överblick över de intervallerna som de olika långivarna har deras räntor ståendes i. Vi vill också mycket gärna svara på vilket som är Sveriges billigaste lån - men eftersom räntorna konstant förändras blir det mycket svårt att ge ett konkret svar på detta. Vi har försökt att ge dig ett hum om det genom att samla de billigaste lånen här på sidan.

 

Lån trots RKI?

Du kan inte låna 250.000 kr trots RKI. Om du är registrerad i RKI som en dålig betalare är det mycket svårt för dig att låna pengar. Du bör istället för att ta nya lån försöka att sänka den skulden som du redan har, med hänsyn till att komma bort från RKI så att du inte längre är registrerad som en dålig betalare. Det är nämligen mycket få till inga långivare som vill låna pengar till en RKI-registrerad.Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor