Lån med svag kreditvärdighet utan UC - Morebanker.se
Så tjänar vi pengar >

Lån med svag kreditvärdighet utan UC

Jämför och hitta lån med låg kreditvärdighet

Uppdaterad 25. februari 2024

Rekommenderad i februari

Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5.95 %. Effektiv årsränta: 6.11 %. Kostnad: 1108 kr/månad. Totalt: 132923 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-29.95%.
5
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Lendo
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
Varierar mellan långivare
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Ja
Inkomstkrav
10 000 kr/mån
Räkneexempel: Låna: 310.000 kr. Löptid: 144 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6.94 %. Effektiv årsränta: 7.17 %. Kostnad: 3178 kr/månad. Totalt: 457643 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-26.05%.
4,6
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Advisa
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
24 timmar
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Månadsinkomst minst 10.000 kr.
Räkneexempel: Låna: 50.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6,65 %. Effektiv årsränta: 6,86 %. Kostnad: 2 058 kr/månad. Totalt: 246 915 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%- 29.90%.
3,7
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Zmarta
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
Få pengarna samma dag
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Årsinkomst på 100 000 kr
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer

Innehållsförteckning se mere

Det är möjligt att få beviljat ett lån med svag kreditvärdighet. Medan en svag kreditvärdighet hindrar dig från att få den bästa räntan på ditt lån, kan du fortfarande hitta relativt bra lån med svag kreditvärdighet utan uc. Här kan ett lån utan UC vara det bästa alternativet.Det är möjligt att få beviljat ett lån med svag kreditvärdighet. Medan en svag kreditvärdighet hindrar dig från att få den bästa räntan på ditt lån, kan du fortfarande hitta relativt bra lån med svag kreditvärdighet utan uc. Här kan ett lån utan UC vara det bästa alternativet.

Svag kreditvärdighet

På den svenska lånemarknaden finns det ett flertal olika långivare som erbjuder lån till kunder trots att de har svag kreditvärdighet. Många av dessa erbjuder att man lånar pengar utan att det genomförs en kreditupplysning med UC, men att kreditchecken istället genomförs med ett alternativt upplysningsföretag som Bisnode eller Creditsafe. Med alternativa kreditupplysningsbolag slipper man att ens låneansökningar registreras i UC:s register, och därmed försämras inte ens framtida lånemöjligheter på samma sätt.

Ett lån med svag kreditvärdighet utan UC kommer med sina för- respektive nackdelar. Till viss del möjliggör det för människor med sämre ekonomiska förutsättningar som har låg kreditvärdighet att låna pengar när de är i behov av lite extra kontanter. Å andra sidan kan mindre lån och krediter leda till att man försätts i en skuldfälla som är svår att ta sig ur om man inte kan betala tillbaka hela skulden.

Det finns en hel del viktiga frågor att besvara, begrepp att definiera och generella ting att lära sig om lån med svag kreditvärdighet utan UC. Därför har vi samlat det mesta som behövs kännas till för dig som befinner dig i den situation där du är i behov av pengar, har en låg kreditvärdighet och vill låna utan UC!

Vad är kreditvärdighet?

När man snackar om låneansökningar hör man väldigt ofta begrepp som hög och låg kreditvärdighet.  

Svag kreditvärdighet

Ett lån med låg kreditvärdighet, eller svag kreditvärdighet som man även benämner det, innebär att den potentiella låntagaren kan uppleva svårigheter med att få ett lån beviljat. Detta eftersom banken/långivaren anser att en svag kreditvärdighet är kopplad till en dålig ekonomisk situation och därmed ser en viss risk med att låna ut pengar. 

Hur får man en svag kreditvärdighet?

En svag kreditvärdighet får man bland annat av många betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden. Men ens kreditvärdighet påverkas dessutom negativt av många förfrågningar. Detta eftersom långivare ser många låneförfrågningar tillsammans med ett par beviljade lån som ett tecken på att ens ekonomi är ostabilt. Många banker/långivare vill istället se att man har så få små lån och krediter som möjligt.

Stark kreditvärdighet

Skillnaden mellan en stark och svag kreditvärdighet är utefter ovan diskuterade sektion förmodligen rätt uppenbar. En stark kreditvärdighet innebär att man i banken/långivarens ögon är en pålitlig låntagare. Chansen för att man får ett lån beviljat är större ju högre kreditvärdighet man har.

En stabil kreditvärdighet kännetecknas av få, eller inga, låneansökningar och betalningsanmärkningar. Förutom detta spelar givetvis även ting som stabil och regelbunden inkomst en roll, men även ens civilstånd och livssituation. 

Hur bedöms din kreditvärdighet?

Kreditvärdigheten bedöms som sagt baserat på ett par olika faktorer. Beroende på vilket kreditupplysningsföretag som genomför kreditupplysningen får långivaren ett visst kreditvärde. Det är också därför lån utan UC har blivit så populärt att använda om du vill ha lån trots låg kreditvärdighet. Detta ofta bemärkt av en siffra från 0–10 tillsammans med en term som Svag, Mindre bra och så vidare till Starkt.

Din kreditvärdighet kommer att fluktuera under åren eftersom den påverkas av en mängd olika faktorer. På samma sätt som ditt kreditvärde plötsligt sjunker kan det förbättras relativt snabbt.

Din kreditvärdighet påverkar dina lånemöjligheter

Oavsett vad man tycker om det påverkar ens kreditvärdighet dina möjligheter att få ett lån. En svag kreditvärdighet gör det svårare för en potentiell låntagare att bli beviljad ett lån, och de lån man väl blir erbjuden kan inkludera sämre räntor och högre avgifter. Det betyder alltså att det inte är omöjligt att få lån trots svag kreditvärdighet, men det kommer att påverka dina lånevillkor. En stark kreditvärdighet, däremot, gör det enklare för den potentiella låntagaren att få lån beviljat, samtidigt som de lån de blir erbjudna har bättre räntor och villkor. 

Bara för att ens kreditvärdighet är dålig betyder det dock inte att man inte kan få ett lån beviljat. Som vi tidigare varit inne på finns det fortfarande väldigt många långivare i Sverige som erbjuder lån till kunder trots svag kreditvärdighet. De flesta av dessa genomför även kreditupplysningar genom andra bolag än just UC för att konsumenter ska slippa påverka deras kreditvärdighet negativt ytterligare.

Din kreditvärdighet påverkar dina lånemöjligheter

Lån utan UC

UC är ett begrepp man hör väldigt ofta när lån diskuteras. Rent kortfattat är UC, Upplysningscentralen, Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. Det är ett kreditupplysningsbolag som länge varit ledande när det kommer till kreditupplysningar i landet. Stora banklån, som huslån, förmedlas nästintill alltid med Upplysningscentralen som kreditupplysningsföretag.  

När UC genomför en kreditupplysning på låntagare registreras detta i deras register. En kreditupplysning via UC syns i 12 månader hos dem, och varje gång du ansöker om ett lån genomförs det en ny kreditupplysning. Ansöker du exempelvis om tre lån under ett år kommer detta således att vara synligt i ditt register.

Detta register kan därefter långivare, och andra företag som kan dra nytta av ens kreditvärdighet (som hyresvärdar) tillgå genom UC. Det vill säga att de kan se hur många gånger du gjort en kreditupplysning via UC, vilket som påverkar din kreditvärdighet dåligt eftersom många förfrågningar klassificeras som opålitligt. Många förfrågningar hos UC kan således försvåra det för en att teckna lån, framför allt större, som hus- och/eller billån. 

Lån med svag kreditvärdighet utan UC

Vill man undvika ovan nämnda scenario bör man därför vända sig till låneförmedlare där UC inte används för kreditupplysning. När kreditcheckar genomförs med alternativa kreditupplysningsbolag, som Bisnode och Creditsafe, påverkas kreditvärdigheten inte hos UC. Detta är fördelaktigt för den som planerar att ta ett större lån i framtiden då UC är norm för större banklån. 

Lån trots låg kreditvärdighet genom alternativa kreditupplysningsföretag

Även om UC enligt många klassas som normen för kreditupplysningar finns det alltså fler än så! Det är dock viktigt att komma ihåg att alla upplysningsföretag checkar praktiskt taget samma ting. Den enda skillnaden mellan de olika aktörerna är den information de samlar från olika långivare.

De långivare som samarbetar med UC har endast UC uppgifterna på, medan långivare som samarbetar med andra, alternativa kreditupplysningsföretag endast ger information till dessa specifika kreditbolag! Så letar du efter lån med svag kreditvärdighet utan uc, så ska du vända dig till en lånegivare som tar sin kreditupplysning hos ett annat företag än uc.

Alternativa kreditupplysningsföretag

Vilka alternativa kreditbolag är det då vi snackar om? Jo, utefter vad du säkerligen redan förstått, är Bisnode och Creditsafe två av de ledande kreditbolagen på marknaden utöver UC. Creditsafe klassas som det största kreditbolaget på global nivå. De etablerades 1997 och opererar idag i 18 olika länder. Bisnode är också en av de största kreditupplysningsbolagen på marknaden och grundades redan tillbaka i 1989. 

Förutom dessa ovan nämnda kreditupplysningsföretag finns det även många långivare som samarbetar med ytterligare alternativ, som Syna och Decidas. Du kan inte själv bestämma vem du vill göra kreditupplysning hos, men du kan vända dig till en långivare/förmedlare som samarbetar med ett specifikt företag om du förespråkar dessa.

Här kan du ta lån med låg kreditvärdighet

Behöver du ta ett lån med svag kreditvärdighet utan uc, så kan du vända dig till följande lånegivare och låneförmedlare:

  • Klara Lån
  • Ferratum
  • Loanstep

Det här är en högkostnadskredit: Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Gör en kreditupplysning på dig själv!

Idag kan du, med hjälp av alla de ovan nämnda företagen, genomföra en kreditupplysning på dig själv. Detta är bra för dig som inte riktigt har så bra koll på ditt kreditvärde och för att veta om du ska ta ett lån med svag kreditvärdighet. Dessa kreditupplysningar kan man göra på sig själv via kreditupplysningsföretagens hemsida. Det registreras inte i något register, men kan kosta en viss summa beroende på vilket bolag du använder dig av.

Förutom att genomföra en kreditupplysning på dig själv kan du också begära ett registerutdrag via UC. Detta vill säga att du, innan du ansöker om ett lån, kan se vilka uppgifter som finns registrerade på dig hos UC. Detta registreras heller inte och kommer därmed inte påverka din kreditvärdighet på något sätt. 

Det kan vara smart att genomföra både en kreditupplysning och ett registerutdrag innan du lånar pengar. Trots att processen känns något komplex är det fördelaktigt eftersom det gör att du då får bättre ordning på din ekonomi och ditt kreditvärde. Du behöver såklart inte välja UC för att genomföra en kreditkoll på dig själv, men som sagt kostar det ingenting så det spelar egentligen ingen roll vilken sajt du använder dig av.

kreditupplysning

Svårt att få lån? Då har du troligtvis låg kreditvärdighet

Har du svårt att få lån och dina ansökningar blir hela tiden nekade, då kanske du har svag kreditvärdighet. Då behöver du hitta lån med svag kreditvärdighet, om du önskar att ta ett lån.

Lån utan UC med dålig kreditvärdighet 

Allra vanligast är det att potentiella låntagare vänder sig till lån utan UC om de har en dålig kreditvärdighet. Detta eftersom de med sämre kreditvärdighet tenderar att låna mindre summor pengar, det vill säga att de nyttjar snabblån.

Dessa mindre lån kräver inte att man har den bästa kreditvärdigheten, gentemot större lån där långivare gärna vill säkerställa sig om att låntagaren har förutsättningarna som krävs för att återbetala lånet. Det blir såklart svårare att få även ett snabblån beviljat med ett väldigt dåligt kreditvärde, men chanserna är större för dessa typer av lån.

När det kan vara en bra idé att ta lån med svag kreditvärdighet

Lån utan UC med dålig kreditvärdighet kan således vara den perfekta lösningen för dig som är intresserad av ett lån bestående av ett mindre belopp. Ett lån som kan täcka en plötslig nödutgift, eller något du helt enkelt länge drömt om att finansiera men inte har råd att finansiera på andra sätt.

Det kan vara ett plötsligt besök till tandläkaren för att dra ut en visdomstand – eller ett bröllop du inte har råd till med din eller din partners lön. Det spelar egentligen ingen roll vad lånet skall användas till, långivaren av ett mindre lån, gentemot ett konventionellt banklån, kommer inte fråga dig vad du behöver pengarna till.  

Små lån som ovan nämnda kan många människor behöva någon gång under sin livstid. Det är okej att låna pengar – bara man har förutsättningarna att betala tillbaka hela skulden. Annars är det inte värt att ta chansen, eftersom det finns en stor risk för att man försätts i djupa skulder om man inte kan återbetala lånet i tid.

Om man vet med sig att man kan återbetala lånet är det viktigaste bara att man undersöker alternativa kreditupplysningsbolag. Se till att du inte registreras i UC:s register, åtminstone inte mer än en gång, allt eftersom det då försämrar dina framtida lånemöjligheter. 

Snabblån - alternativet för dig med låg kreditvärdighet

Allra vanligast är det med snabblån för den som letar efter lån med svag kreditvärdighet. Snabblån kallas, som vi tidigare berört, även många gånger för SMS-lån, minilån och ibland också korttidskrediter. De många olika namnen betyder egentligen ingenting – ni kännetecknar alla samma sorts lån.

Lån som består av relativt små belopp, snabb utbetalningstid, kort löptid och generellt hög ränta. Dessutom krävs det inte någon säkerhet från låntagarens sida. Det vill säga att låntagaren inte behöver använda något materiellt (som ett hus eller en bil) som säkerhet för att få lånet beviljat.

Vid första anspråk kan ett snabblån låta olämpligt, men saken är den att de även finns en del fördelar med dessa lån. Många ansöker om snabblån framförallt för att de behöver lite extra pengar omedelbart. Det kan röra sig om att man plötsligt behöver täcka en renovering i huset på grund av en vattenskada eller att hunden måste tas med till veterinären. Många ansöker även om snabblån för att de vill samla sina små lån och krediter, så att räntan blir lägre och de slipper ha många olika tidsfrister att komma ihåg.

Snabblån, gentemot konventionella, större banklån, tar oftast inte mer än några minuter att ansöka om och inte heller särskilt lång tid att få utbetalda. Man fyller helt enkelt i en låneansökan på långivarens sajt, eller på en lånejämförelsesajt, väntar på att en kreditupplysning görs och därefter möts man av en eller flera olika offerter.

Första steget tills det steg där utbetalningen sker går alltså väldigt snabbt. Du behöver inte fylla i massvis av fysiska papper eller ringa till en bankrådgivare - allt sker digitalt och det går snabbt och smidigt. Tack vare BankID har processen blivit ännu enklare. Det räcker med några få knapptryck för att din låneansökan ska skickas in, bli godkänd och pengarna att utbetalade.

Förutom dess smidighet och snabbhet passar snabblån som sagt för den med en sämre kreditvärdighet. Det gör inte så mycket om du har en eller ett par betalningsanmärkningar. Du behöver heller inte ha en lika bra inkomst som du exempelvis måste ha när du ansöker om ett konventionellt banklån.

Snabblån

Förbättra din kreditvärdighet för billigare lån

Det är möjligt att ta ett lån med svag kreditvärdighet, men det bästa är såklart att försöka förbättra sin kreditvärdighet innan man ansöker. Detta framför allt på grund av att en bättre kreditvärdighet resulterar i ett bättre lån. Ju bättre kreditvärdighet desto fler och bättre låneerbjudanden får man. Man kommer att bli erbjuden bättre räntor, en mer rimlig löptid och allmänt schysstare villkor. 

Förbättra sin kreditvärdighet gör man såklart inte över en natt. Det kan ta ett tag, och hur lång tid beror helt och hållet på hur ens kreditvärdighet ser ut i förväg. Har du skulder hos Kronofogden är första steget givetvis att betala tillbaka dessa. Sedan gäller det att se till att alltid betala räkningar i tid för att motverka att man förvärrar sin kreditvärdighet från första början.

Samla lån och betala tillbaka hela skulden

Har du många små lån sedan tidigare kan det hjälpa att samla dina lån på ett större lån för att förbättra din kreditvärdighet och samtidigt minska din totala ränta

Jämför lån med dålig kreditvärdighet utan UC

Återigen, det finns möjligheter för den som vill låna pengar trots dålig kreditvärdighet utan UC. Men bara för att du blir erbjuden lån trots din dåliga kreditvärdighet betyder det inte att du ska nöja dig med första bästa. Du måste fortfarande granska de villkor som medföljer de olika lånen för att försäkra dig om att du får det bästa lånet för din situation. 

Bara för att ett lån låter bra behöver det inte vara bra. Tyvärr finns det ett flertal “oseriösa” långivare på marknaden som erbjuder lån med oschyssta villkor, onödigt höga räntor och orimlig löptid. Se till att du inte faller för dessa långivare och leta istället efter de som vill dig väl och vill hjälpa dig ur din ekonomiska knipa. Dessa långivare tar din ekonomiska situation seriöst och gör vad de kan för att du ska få pengar till att täcka det som behövs täckas utan att förlora allt för mycket på det.

Lån kommer alltid med räntor så det kan du inte komma undan. Däremot finns det lån med bättre räntor och villkor som du kan vända dig till för att inte försättas i en sämre situation än den du redan befinner dig i. 

För att hitta ett bra lån krävs det således att du granskar det utbud som finns, och gör det noggrant. Om du tycker det är svårt att göra jobbet själv kan du med fördel vända dig till en jämförelsesajt för lån med dålig kreditvärdighet utan UC. Dessa sajter finns det gott om idag. Med dessa skriver du helt enkelt in det lånebelopp du önskas ansöka om och därefter skickar du in din ansökan.

Sajten genomför därefter en kreditupplysning på dig med hjälp av ett alternativt kreditupplysningsföretag. När denna upplysning är gjord skickas den vidare till de långivare som sajten samarbetar med och när de granskat din ansökan och din kreditupplysning får du, oftast efter max en timme, ett par olika offerter. Dessa offerter kan du i lugn och ro granska och jämföra tills du hittar det alternativ som passar dig bäst! 

Vilka lån kan man låna trots låg kreditvärdighet?

Än så länge har vi varit igenom vilka typer av lån som framför allt riktar sig till framtida låntagare med sämre kreditvärdighet, nämligen de små lånen, det vill säga snabblån, eller sms-lån/microlån som de även kallas. Vad som kännetecknar dessa lån är såklart de låga beloppen (från en tusenlapp upp till 50 000 kronor), men även att amorteringstiden, alltså löptiden, ofta inte överstiger en månad. Dessutom består dessa små lån vanligtvis av en betydligt högre ränta gentemot konventionella, större lån. Sedan finns det såklart några undantag – men allmänt är det dessa aspekter som kännetecknar ett lån anpassat en låntagare med sämre kreditvärdighet.

Som vi gått igenom ovan behöver din låga kreditvärdighet nödvändigtvis inte innebära ett dåligt lån! Läs det finstilta innan du godkänner ett erbjudande – det finns bra lån även för dig. Kika på ting som uppläggningsavgift och återbetalningstid och se om du kan besvara frågor som huruvida det finns möjlighet för att återbetala lånet innan löptiden går ut eller förlänga återbetalningstiden. Några långivare är mer generösa än andra och du bör vara säker på att de erbjudande du får är rättvisa.

Jämför lån med dålig kreditvärdighet

Vilka lån kan man låna trots låg kreditvärdighet?

Än så länge har vi varit igenom vilka typer av lån som framför allt riktar sig till framtida låntagare med sämre kreditvärdighet, nämligen de små lånen, det vill säga snabblån, eller sms-lån/microlån som de även kallas. Vad som kännetecknar dessa lån är såklart de låga beloppen (från en tusenlapp upp till 50 000 kronor), men även att amorteringstiden, alltså löptiden, ofta inte överstiger en månad. Dessutom består dessa små lån vanligtvis av en betydligt högre ränta gentemot konventionella, större lån. Sedan finns det såklart några undantag – men allmänt är det dessa aspekter som kännetecknar ett lån anpassat en låntagare med sämre kreditvärdighet.

Som vi gått igenom ovan behöver din låga kreditvärdighet nödvändigtvis inte innebära ett dåligt lån! Läs det finstilta innan du godkänner ett erbjudande – det finns bra lån även för dig. Kika på ting som uppläggningsavgift och återbetalningstid och se om du kan besvara frågor som huruvida det finns möjlighet för att återbetala lånet innan löptiden går ut eller förlänga återbetalningstiden. Några långivare är mer generösa än andra och du bör vara säker på att de erbjudande du får är rättvisa.

Krav för dig som låntagare

När man ansöker om lån, om man så har dålig kreditvärdighet eller inte, ställs det en del krav på en som låntagare. För att låna pengar måste man:

  • Vara folkbokförd i Sverige sedan en viss tid tillbaka (varierar från långivare till långivare)
  • Ha fyllt minst 18 år (några långivare ställer högre krav, som 20–22)
  • Vara skuldfri hos Kronofogden (några gånger är heller inte betalningsanmärkningar okej)
  • Uppfylla ett visst inkomstkrav (lägsta brukar vara 20 000 kr/år)
  • Ha ett svenskt bankkonto (några långivare godkänner banker från andra länder)

De krav som är listade ovan är alltså endast en bråkdel av de krav som långivare faktiskt ställer. Det är framför allt de krav som ställs vid mindre lån som snabblån, och därför ska man räkna med att det ställs större krav när man ska låna större summor pengar. Men även om de krav som är listade ovan i några ögon anses vara slappa är det fortfarande krav som garanterar att låntagaren exempelvis inte bär på skulder. 

Dagens lånemarknad vill helt enkelt att det ska vara möjligt för de flesta svenskar att låna pengar för att finansiera utgifter de inte har råd till på andra sätt. Hur man ser på dessa relativt lättuppfyllda krav är således en smaksak. Några tycker att det bidrar till att människor lättare blir skuldbelagda, medan andra anser att det är ett sätt för de som inte kan finansiera ting på andra sätt än genom ett lån att ta sig framåt i livet. Det viktigaste är att man lånar med omsorg och är medveten om de eventuella risker man försätter sig i.

Låna ansvarsfullt

Som vi berörde smått i föregående stycke är det viktigt att man noggrant överväger huruvida det faktiskt är värt att låna pengar eller inte. Kan man finansiera sina utgifter på andra sätt, som genom att låna från släktingar, familjemedlemmar eller vänner bör man givetvis göra detta i första hand. Finns det sätt du kan öka din inkomst på, och/eller omprioritera din nuvarande budget, skall detta såklart också övervägas först. 

Lån, särskilt de anpassade för dig med sämre kreditvärdighet, tenderar att vara dyra. Visst möjliggör det för dig att få pengar snabbt, och täcka de nödutgifter som behövs täckas, men lånar man inte försiktigt kan det sätta en i djupa skuldfällor. Har du möjligheterna bör du försöka lägga en liten, månatlig summa åt sidan för att undvika regelbunden användning av snabblån. Bestämmer du dig ändå för att låna en mindre summa pengar, använd dig då av en långivare som förmedlar utan att genomföra en kreditupplysning med hjälp av UC.

Vanliga frågor och svar

✅Vad är min kreditvärdighet?

Din kreditvärdighet är ett betyg som beskriver hur din ekonomiska situation ser ut. Läs mer här för att se hur du kollar din kreditvärdighet

✅Hur ökar jag min kreditvärdighet?

Genom att förbättra din ekonomiska situation, så ökar du också din kreditvärdighet. 

✅Vad är bra kreditvärdighet?

Ligger din kreditvärdighet mellan 0,9-0,1 så har du hög kreditvärdighet. 

Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot