Lån med många förfrågningar - Morebanker.se
Så tjänar vi pengar >

Lån med många förfrågningar

Uppdaterad 25. februari 2024

Rekommenderad i februari

Räkneexempel: Låna: 310.000 kr. Löptid: 144 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6.94 %. Effektiv årsränta: 7.17 %. Kostnad: 3178 kr/månad. Totalt: 457643 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-26.05%.
4,6
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Advisa
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
24 timmar
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Månadsinkomst minst 10.000 kr.
Räkneexempel: Låna: 10.000 kr. Löptid: 12 månader. Avgifter: 195 kr. Nominell ränta: 12.9 %. Effektiv årsränta: 22.82 %. Kostnad: 912 kr/månad. Totalt: 11135 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 4.9%- 19.9%.

Rekommenderad

Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5.95 %. Effektiv årsränta: 6.11 %. Kostnad: 1108 kr/månad. Totalt: 132923 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-29.95%.
5
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Lendo
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
Varierar mellan långivare
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Ja
Inkomstkrav
10 000 kr/mån
Räkneexempel: Låna: 150.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6.4 %. Effektiv årsränta: 6.59 %. Kostnad: 1696 kr/månad. Totalt: 203472 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%- 39.6%.
4,7
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Sambla
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
Inom 24 timmar
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Årsinkomst på minst 120 000 kr
Räkneexempel: Låna: 20.000 kr. Löptid: 12 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 25,95 %. Effektiv årsränta: 29,3 %. Kostnad: 1910 kr/månad. Totalt: 22 920 kr.
4,2
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Brixo
Utan UC
Ja
Svarer på ansökan
Inom 24 timmar
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
12500
Räkneexempel: Låna: 50.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6,65 %. Effektiv årsränta: 6,86 %. Kostnad: 2 058 kr/månad. Totalt: 246 915 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%- 29.90%.
3,7
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Zmarta
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
Få pengarna samma dag
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Årsinkomst på 100 000 kr
Räkneexempel: Låna: 200.000 kr. Löptid: 108 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5,3 %. Effektiv årsränta: 5,43 %. Kostnad: 2 333 kr/månad. Totalt: 251 911 kr
5
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Likvidium
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
24 timmar
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Minst 10.000 kronor
Räkneexempel: Låna: 350.000 kr. Löptid: 144 månader. Avgifter: 350 kr. Nominell ränta: 6.51 %. Effektiv årsränta: 6.90 %. Kostnad: 3 538 kr/månad. Totalt: 509 759 kr. aviavgift 29:-
5
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Enkelfinans
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
24 Timmar
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Ja
Inkomstkrav
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer

Innehållsförteckning se mere

Vill du ta ett lån trots många förfrågningar? Då kan det vara en idé att ta ett lån utan uc. Här på sidan kan du som har många förfrågningar hos uc och har svårt att få lån jämföra långivare som erbjuder lån som är lättare att få eller lån utan uc.

Låna med många förfrågningar

Inför ett lån utvärderar långivaren alltid risken med att låna pengar till dig genom en kreditupplysning för att se om du har en låg kreditvärdighet eller hög. Har du för många förfrågningar hos uc kommer det att påverka din kreditvärdighet negativt. Detta, i sin tur, försvårar det för dig att få ett lån beviljat.

I Sverige är det dock framförallt kreditvärdighet via Upplysningscentralen (UC) som påverkar låntagarens kreditvärdighet negativt, det betyder om du har dålig kreditvärdighet så är det svårare för dig att få lån. Detta då UC lagrar alla kreditupplysningar i ett register, ett register som sedan andra långivare och andra aktörer, som hyresvärdar, kan komma åt. Ser långivare att det finns många förfrågningar registrerat på dig värderar de följaktligen din kreditvärdighet negativt. I deras ögon är det därför en stor risk att bevilja ett lån till dig - därför ger dig de antingen ett avslag eller tar ut en väldigt hög ränta.

Det finns sätt för dig att få lån trots många förfrågningar. På samma sätt finns det en hel del långivare som beviljar lån utan att genomföra en kreditupplysning via UC, alltså lån utan uc. Då slipper du bekymra dig över att din kreditvärdighet påverkas negativt när du ansöker om ett litet lån för att täcka plötsliga utgifter.

lån med många förfrågningar

Vad är ett lån med många förfrågningar hos uc?

Många förfrågningar, eller många förfrågningar hos uc, är det samma som att skicka iväg en låneansökan. Vid en ansökan om ett lån måste det nämligen genomföras en kreditupplysning på den potentiella låntagaren enligt svensk lag. Detta för att långivaren ska kunna vara säker på att du har de ekonomiska förutsättningarna som krävs för att återbetala de lånade pengarna inom den satta löptiden.

Förfrågningar, det vill säga låneansökningar och kreditupplysningar, genomförs många gånger av UC. UC, alltså Upplysningscentralen, är en av Sveriges största kreditupplysningsföretag. De har ett särskilt register där de registrerar alla gånger de genomför en kreditupplysning på en låntagare. Detta register är fritt för andra att kika på. Med det sagt kan långivare och andra aktörer, som exempelvis hyresvärdar, få tillgång till ditt register för att se din kreditvärdighet. Värderar de inte dig tillräckligt pålitlig för att låna pengar till kan de ge dig ett avslag. 

Privatpersoner som inte har något med ditt kreditvärde att göra kan såklart inte få tillgång till ditt register - så det behöver du inte bekymra dig över. Du får alltid ett meddelande om när någon genomför en kreditkoll på dig, så skulle något inte stämma kan du kontakta det berörda kreditupplysningsföretaget omedelbart.

Att få många avslag kan vara väldigt frustrerande, särskilt för den som verkligen är i behov att ta ett lån trots många förfrågningar hos uc. Här hjälper det inte att fortsätta ansöka om lån eftersom man då kan få fler avslag och därmed även försämra sin kreditvärdighet. Istället bör man kika på lån utan uc med många förfrågningar.

Lån utan UC

Vill man låna pengar trots många förfrågningar hos uc och/eller slippa påverka sin kreditvärdighet negativt vid en låneansökan kan ett lån utan UC vara det bästa sättet att göra det på. Som vi tidigare varit inne på registrerar UC alla kreditansökningar i ett register, ett register som sedan kan användas för att värdera din kreditvärdighet inför framtida lån. Bedömer långivare din kreditvärdighet som dålig kan du därför få ett avslag. Alternativt sätter långivaren en högre ränta på ditt lån eftersom de riskerar din riskpotential som hög.

Vilka lån är det då man kan låna utan en kreditupplysning via UC, och hur gör man? Till att börja med vill vi förklara att ett lån utan UC inte är det samma som ett lån utan kreditupplysning. Många gånger misstar människor nämligen lån utan UC med lån utan kreditupplysning men det är alltså inte det samma. Att låna pengar utan kreditupplysning är inte möjligt. Detta eftersom det är krav på att en kreditupplysning görs inför varje låneansökan enligt svensk lag. Däremot finns det fler än ett kreditupplysningsföretag aktivt på marknaden, som exempelvis Bisnode och Creditsafe. Ett lån utan UC innebär helt enkelt att ens kreditupplysning genomförs med ett av dessa alternativa företag istället. Det är alltså därför du kan ta ett lån hos en långivare som erbjuder lån utan UC när du har många uc förfrågningar.

Många långivare använder sig som sagt av UC idag, men det finns minst lika många som använder sig av ett annat kreditupplysningsföretag. Ansöker du om ett större lån, som ett hus- eller billån ska du dock räkna med att UC genomför kreditupplysningen. Ett lån med många förfrågningar tar därför ofta form som ett snabblån, även kallat mikrolån och sms-lån. 

Här kan du ta ett lån trots många förfrågningar:

  • Klara Lån
  • Ferratum
  • Loanstep
Lån utan UC

Få ett lån godkänt trots många förfrågningar hos uc

Snabblån, mikrolån och sms-lån är namn för lån på mindre belopp där långivaren ofta inte ställer särskilt strikta krav på låntagaren. Visst måste fortfarande vissa villkor uppfyllas. Exempelvis får det inte finnas några registrerade skulder på låntagaren hos Kronofogden. Samtidigt måste låntagaren vara över 18 år (i några fall äldre) och många gånger ställs det ett inkomstkrav. Jämfört med större lån, som huslån, är dock kraven betydligt mindre på dessa små lån. Snabblån är också kända för att utbetalas väldigt snabbt och enkelt till långivaren och utan UC.

Snabblån är, som namnet antyder, lån som erbjuds som en snabb finansieringskälla. Man kan ansöka om dessa lån online via sin dator, mobil eller surfplatta. Svenska långivare använder sig av BankID vid ansökning och utbetalning vilket gör att processen går ännu snabbare. Oftast kan låntagare förvänta sig att få pengarna utbetalda på sitt konto redan samma dag som de ansöker om lånet. Några gånger tar det längre tid och andra gånger tar det inte mer än en max en timme!

Med det sagt finns det möjligheter för dig som har många förfrågningar redan att få ett lån utbetalat. Här är det ett snabblån utan UC du vill ansöka om och givetvis ett med schyssta villkor, bra ränta och en rimlig löptid. Att hitta sådana lån kan dock kännas som en omöjlighet för många. Vilken tur att vi här på MoreBanker mer än gärna vill vara behjälpliga. Vår vision är nämligen att alla svenska låntagare ska kunna hitta ett lån trots förutsättningar. Men det slutar inte här. Vi vill att de lån de får beviljade ska vara rättvisa. Bara för att en person har ett par förfrågningar och en lägre kreditvärdighet tycker vi inte att det ska sänka ribban enormt för ett bra lån. Snarare vill vi att låntagare ska kunna åtnjuta billiga lån med schyssta villkor. Lån som de kan ta hjälp av för att finansiera plötsliga nödutgifter innan lönen kommer och/eller använda för att uppnå mål de inte kan på annat sätt än genom ett lån.

Hitta ett lån trots många förfrågningar med MoreBanker

MoreBanker är en oberoende jämförelsesida vars mål är att hjälpa våra användare att hitta det billigaste och bästa lånet på marknaden. Vi vill att våra kunder ska kunna känna sig trygga inför en lånprocess och att de ska kunna ansöka om bra lån utan att deras kreditvärdighet påverkas negativt. Några gånger sker nämligen det oförutsägbara - man står i en ekonomisk nödsituation och ett lån är den enda utvägen. Här vill vi att det ska finnas bra lån på marknaden för potentiella låntagare att granska och jämföra tills de hittar ett rimligt lån för dem och deras behov.

Hos oss på MoreBanker kan du således låna pengar trots många förfrågningar. Även om det kan kännas tufft att låna pengar trots många förfrågningar och en negativ kreditvärdighet är det möjligt idag. Vi föreslår att du låter oss vara behjälpliga. Vi samarbetar nämligen med en hel del svenska långivare för att kunna förse våra användare med de bästa alternativen på marknaden. Det vill säga långivare av högsta kvalitet som erbjuder bra lånevillkor. I vårt tycke är det jätteviktigt att långivare är 100% transparanta med sina kostnader och just därför ser vi till att endast samarbeta med långivare som uppfyller dessa krav.

Hos oss på MoreBanker kan du jämföra lån utefter dina specifika behov. Du kan filtrera din sökning utefter vad det är för lån du behöver och läsa på om de respektive lånen innan du går vidare in på långivarens hemsida. Vi visar exempelvis hur stora belopp de olika långivarna förmedlar samt hur lång återbetalningstid de har, hur hög ränta de sätter och hur deras svarstid ser ut. Vi vet av erfarenhet att några långivare inte arbetar under helgerna vilket kan försvåra en ekonomisk nödsituation för de som exempelvis är i behov av pengar en fredag kväll. Just därför vill vi att våra användare ska kunna se svarstiden och innan de ens går vidare in på förmedlarens hemsida.

Här kan du låna med många uc förfrågningar

Har du läst såhär långt är du troligtvis redan rätt säker på att det är ett snabblån utan uc du är i behov av. Det vill säga ett lån du kan ansöka om och få beviljat trots många förfrågningar, samt ett lån du kan ansöka om utan att påverka din kreditvärdighet negativt. Har du kommit så här långt ner på sidan är du troligtvis också övertygad om att vi på MoreBanker kan hjälpa dig. Det vill vi mer än gärna!

Frågan som består är då hur du går vidare för att låna utan UC med MoreBanker. Processen är inte alls särskilt komplex och du har praktiskt taget redan gått igenom första steget eftersom du hittat hit. Nedan följer de grundläggande stegen du ska ta om du är intresserad av att ansöka om ett lån trots många förfrågningar.

Börja med att säkerställa det lånebelopp du är i behov av. Detta belopp ska vara tillräckligt för att täcka de utgifter som behövs täckas; men inte mer än så. Det är lätt att låna ett större belopp bara för att vara “säker”, men sanningen är att du kommer tjäna mycket mer på att låna det specifika beloppet du är i behov av eller till och med mindre. Kan du exempelvis täcka en del av kostnaden med lånet nu och en annan del när nästa lön kommer in är detta ett utmärkt scenario.

När beloppet är säkerställt kan du påbörja ansökan. Använd dig gärna av den listan vi har här på sidan och på övriga sidor hos oss för att bläddra bland de olika långivare vi samarbetar med. Här kan du filtrera din ansökan efter vilken typ av lån du behöver, lån utan UC, lån med många förfrågningar och så vidare.

När du bestämt dig kan du klicka dig vidare in till vald långivare. Detta gör du smidigast genom att klicka dig vidare in på vald långivare via vår sajt. Det vill säga att du klickar på knappen “Ansök” när du bestämt dig.

Fyll i din ansökan. Väl inne på en av våra samarbetspartners sajter fyller du i din låneansökan. När denna är ifylld skickas den vidare till deras respektive samarbetspartners. En kreditupplysning görs på dig för att utvärdera din kreditvärdighet och när långivarna bestämt sig blir du erbjuden ett par olika offerter.

Sista steget är att i lugn och ro bestämma dig för ett lån. Kom ihåg att du inte är bunden till något förrän du skrivit under ett kontrakt. Ta den tid du behöver och våga backa ur om det inte känns helt rätt. Du kan alltid använda dig av vår jämförelsetjänst på nytt – helt gratis – om du vill vänta tills senare med att söka igen!

Håll koll på kreditvärdigheten när du vill ta lån trots många uc

Om vi inte redan varit tillräckligt tydliga med det belyser vi det ännu en gång: det genomförs alltid en kreditupplysning inför en låneansökan. Detta för att långivaren ska kunna värdera hur säkert det är att bevilja ett lån åt dig. Din kreditvärdighet påverkar således dina chanser för att få ett lån beviljat och just därför är det så viktigt att du förstår ditt kreditvärde.

Att förstå din kreditvärdighet är en viktig aspekt av ekonomiskt välbefinnande. Du bör förstå vad varje inslag i din kreditupplysning betyder och hur den bidrar till ditt totala kreditvärde. Kreditvärdet bedöms på en skala mellan svag och utmärkt eller låg och hög samt en siffra. Häri bedöms värdet på en mängd olika faktorer, som bland annat inkomst, betalningsanmärkningar, lånförfrågningar, livssituation och så vidare. 

En hög/utmärkt kreditvärdighet innebär att din återbetalningsförmåga i långivarens ögon är positiv. Det vill säga att du mycket enklare kommer att kunna få ett lån beviljat och samtidigt få ett lån med schyssta villkor och en bra ränta. En hög kreditvärdighet kännetecknas av en person som betalat sina räkningar i tid, har en stabil inkomst och en stabil livssituation. Sistnämnde kan exempelvis vara en person som bott i samma bostad ett par år och inte flyttat rundor.

En låg/sämre kreditvärdighet innebär att din återbetalningsförmåga i långivarens ögon är mindre bra. En låg kreditvärdighet kan försvåra det för dig att låna pengar. Denna låga kreditvärdighet kännetecknas av en låntagare som troligtvis redan har ett par betalningsanmärkningar och/eller många förfrågningar registrerade på sig. En sämre och oregelbunden inkomst påverkar också kreditvärdigheten negativt på samma sätt som det kan anses negativt att man flyttat rundor mycket.

lån trots många uc

Förbättra din kreditvärdighet innan du tar ett lån utan uc

Planerar du att ansöka om ett lån via oss eller en annan jämförelsetjänst förespråkar vi alltid att du har koll på din kreditvärdighet i förväg. Det kan verka svårt för den som inte riktigt har så bra koll på sin ekonomi i förväg, men genom att göra en kreditkoll på dig själv förenklar du processen. Idag erbjuder nämligen alla kreditupplysningsföretag privatpersoner och företag att kunna genomföra kreditupplysningar på sig själva. Detta kan du alltså göra genom att vända dig till antingen UC, Bisnode eller Creditsafe.

När du genomför en kreditupplysning på dig själv får du följaktligen liknande information som exempelvis långivare och hyresvärdar kan se när de genomför en kreditkoll på dig. På så sätt får du en överblick över din riskbedömning ur en långivares ögon och kan därför säkra dig om att du får ett lån med villkor som är rättvisa för dig. Utöver detta kan du också försäkra dig om att all den information som finns registrerad på dig är korrekt. Tyvärr sker det några gånger att information i en kreditupplysning inte stämmer. Checkar du din kreditvärdighet innan du ansöker om ett lån kan du således försäkra dig om att allt stämmer och att du därmed får en bra offert från långivare.

Utöver att checka så att allt stämmer kan du även arbeta på att förbättra en dålig kreditvärdighet om den inte är så bra som du önskar. Arbetar du på att förbättra din kreditvärdighet innan du skickar iväg en låneansökan kan du få bättre erbjudanden. Din kreditvärdighet används trots allt som ett verktyg för att långivaren ska kunna fastställa ditt lån, och ju bättre din scoring är desto bättre och billigare kommer ditt lån bli i slutändan! En egen kreditupplysning registreras inte så detta är inte något du behöver bekymra dig över.

Dina inkomster är kanske inget du kan arbeta på att förbättra men du kan se till att återbetala alla försenade räkningar, samla dina nuvarande lån och skulder till ett större lån och så vidare!

Samla lån trots många förfrågningar för att öka din kreditvärdighet

Om du har många små lån så som snabblån kommer det att påverka dina chanser att få lån och din kreditvärdghet kommer att påverkas negativt. Därför kan det vara en bra idé att samla lån med många förfrågningar för att öka din kreditvärdghet. När du samlar lån tar du ett större lån för att betala av alla de mindre lånen som oftast har en hög ränta. 

Kan du samla lån utan UC?

Du kan endast låna utan uc upp till 50 000 kr. Så om dina små lån och krediter är under 50 000 kr så kan du samla lån utan uc. Men har du större skulder så är det inte möjligt att samla dina lån utan uc.

Att tänka på innan du ansöker om ett lån trots många förfrågningar

Oavsett vad ditt lån ska användas till är det ett stort beslut att ta. Vi på MoreBanker vill mer än gärna agera som en hjälpande hand inför ansökningsprocessen, men vi kan inte vara mer än behjälpliga. Inför din låneansökan ligger ansvaret hos dig och därför är det viktigt att du har några ting i åtanke för att försäkra dig om att du gör rätt val. Här är några frågor du kan ställa dig själv inför din låneansökan:

Är jag verkligen i behov av ett lån?

Den troligtvis viktigaste frågan inför ett lån med många förfrågningar är huruvida du verkligen är i behov av ett lån eller inte. Kom ihåg att ett lån måste återbetalas, vanligtvis till ett betydligt högre pris än “inköpspriset”. Finns det andra sätt att finansiera de utgifter du tänkt använda lånet till kan det således vara smart att använda dig av dessa. Om du inte kan täcka utgifterna på ett annat sätt kan ett billigt lån vara en lösning.

Uppfyller jag de krav som ställs för att bli beviljad ett lån?

Härnäst bör du kika på vilka krav som krävs för att få ett lån beviljat. Vilka kravs det ställs på dig som låntagare varierar från långivare till långivare och lån till lån. Några långivare ställer högre krav på sina låntagare än vad andra gör. Minimikrav på svenska lån är dock alltid att man minst måste vara 18 år fyllda samt inte vara skuldbelagd hos kronofogden. Utöver detta ställs det nästan alltid krav på en minimuminkomst.

Vad ligger räntan på (kolla speciellt effektiv ränta)?

En annan viktig faktor när det kommer till lån är räntan. Räntan är det belopp som banken eller finansinstitutet lägger till utöver de lånade pengarna. Helst vill du välja ett snabblån som kan erbjuda dig den lägsta möjliga räntan så att du kan fokusera på att återbetala de lånade pengarna snarare än den extra räntan. Här är det viktigt att komma ihåg att lånetypen bestämmer räntan kombinerat med din kreditvärdighet. Ju bättre kreditvärde du har desto lägre ränta kommer långivaren kunna sätta på dig, men vänder du dig till ett snabblån kan du inte förvänta dig en alltför låg ränta trots ett bra kreditvärde.

Vilka andra avgifter tillkommer?

Utöver ränta tillkommer det nästintill alltid extra avgifter med ett lån. Det kan exempelvis vara en uppläggningsavgift, det vill säga den avgift långivaren tar för att du ska teckna själva lånet. Men det kan också vara ett långivaren tar en summa pengar om du vill återbetala lånet innan tidsfristen, alternativt en utgift för att lånet återbetalas efter fastställd löptid. Här är det viktigt att granska långivarens individuella prissättning innan du skriver under ett avtal. Långivaren som är transparant med sina priser och inte tar ut skyhöga extra avgifter är en långivare du vill ansöka om ett lån hos!

Vilka villkor följer med lånet?

Givetvis medföljer det alltid villkor till ett lån. Vilka dessa villkor är varierar och därför är det så viktigt att kritiskt läsa igenom respektive långivares villkor innan du ansöker om ett lån och godkänner en offert. Inom villkoren står det exempelvis skrivet ting som återbetalningstiden, det vill säga den period inom vilken du måste återbetala lånet (inklusive ränta). Säkra dig om att det lån du tackar ja till har schyssta villkor.

Har jag förutsättningarna som krävs för att återbetala lånet i tid?

Sist men inte minst: har du förutsättningarna som krävs för att återbetala lånet i tid? Ett snabblån ska normalt återbetalas inom en månad. Vet du med dig att din lön dyker upp på ditt konto inom de kommande dagarna och att lönen är tillräcklig för att återbetala lånet - ja då kan du troligtvis signera låneavtalet. Om du inte har de ekonomiska förutsättningarna som krävs rekommenderar vi att du överväger andra sätt att finansiera utgifterna på.

Ta ett lån trots många förfrågningar hos uc med omsorg

Att låna pengar är inget någon njuter av, oavsett om det är pengar lånade av en familjemedlem eller bank. Tråkigast är det faktum att lånet ska återbetalas med en extra avgift, det vill säga räntan. Just därför är det så viktigt att du som vill låna pengar med många förfrågningar lånar med omsorg. Låna aldrig pengar utan att verkligen vara i behov av det och se till att du har förutsättningarna som krävs för att återbetala lånet i tid.

Vi rekommenderar åter igen att du låter oss på MoreBanker hjälper dig. Vi har många år på nacken när det gäller låneförmedling och lovar att finnas här för de kunder som vill försäkra sig om att de får det bästa lånet på marknaden. Vi samarbetar endast med pålitliga och seriösa aktörer och skulle aldrig få för oss att förmedla ett lån där villkoren är schyssta och priserna diffusa. Istället säkrar vi oss om att alla våra samarbetspartners är 100% transparanta med priserna samt erbjuder rättvisa villkor. 

Vårt mål är att alla som uppfyller grundkraven när det kommer till att låna pengar ska kunna ha möjligheten att göra det utan att hamna i en fruktansvärd skuldfälla. Vi tror inte på skyhöga räntor och orättvisa villkor. Vi tror på lån som är tillgängliga för de som behöver dem och på lån som en hjälpande hand för att klara sig ur plötsliga, ekonomiska krissituationer. Men vi tror även på att lån kan hjälpa de som inte har privilegiet att kunna uppfylla sina drömmar på andra sätt än genom ett lån. Oavsett vad de lånade pengarna ska användas till ska lån vara billiga och rättvisa - för alla!

Vanliga frågor om att låna pengar trots många uc förfrågningar

✅Hur många uc förfrågningar är för mycket?

Det beror från långivare till långivare. Men oftast så är det för mycket att ha 3 under en kort period. 

✅Vilka lån är lätta att få när jag har många förfrågningar hos uc?

Både snabblån och lån utan UC är enklare att få när du har många förfrågningar. Men var uppmärksam att det är högre ränta på dem lånen. 

✅Kan jag samla lån trots många förfrågningar?

Ja, du kan samla lån trots många förfrågningar. Och det kan faktiskt hjälpa dig att få en bättre ekonomisk situation. 

Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot