Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

SevenDay - Är det billigast och bäst för dig?

Är SevenDay lån billigast och bäst för dig? Jämför lån nedanför och se vart du kan få det billigaste lånet. 

9
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp 10.000 - 350.000 kr.
Återbetalningstid 1 - 12 Mån.
Ränta 3.45-12.95%
Effektiv ränta 3.95-14.60 %
Alder 18 år
ÅOP 5.14 %
Prisgaranti Lös lånet när du vill Tryggt
Ansök nu

Räkneexempel: Låna: 10.000 kr. Löptid: 48 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 3.45 %. Effektiv årsränta: 5.14 %. Kostnad: 234 kr/månad. Totalt: 11232 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 3.45%- 12.95%.
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Sevenday Bank är en bank att räkna med

Ett lån utan säkerhet kan vara en lösning när du vill låna till vad du vill utan att få följdfrågor. Att söka om lån online är ofta en enkel och diskret process. Du behöver inte heller blanda in din egen bank där du har ditt bolån. Ibland dyker det upp en möjlighet som innebär att man snabbt måste få loss pengar. Då vänder sig många till SevenDay bank, som erbjuder lån och chansen att samla din kredit.

SevenDay bank uppskattas av många för sin lägre ränta och de är seriösa med vem dem lånar ut till. Därför kan du vara trygg med att de hjälper till att ta ansvar för din ekonomiska situation.

Sevenday Bank erbjuder flera praktiska banktjänster

SevenDay  har siktat in sig på sparkonton och privatlån och erbjuder också förmånliga billån.

Lånebeloppet kan vara mellan 50 000 kr och 500 000 kr och räntan högst på 5.95%. Återbetalningstid är upp till 12 år.

Banken välkomnar också samlingslån vilket är bra när du har flera lån och krediter som du vill baka ihop till samma lån med en lägre fördelaktig ränta.

Så här lånar du med  Sevenday Bank

SevenDay är specialister på sparkonto och privatlån. Räntan är låg men ställer också lite högre krav på dig som låntagare. Om du har en medsökande så förbättrar du dina chanser att få lånet godkänt.

Något som är unikt för  SevenDay lån är att de har en prisgaranti som innebär att om du skulle få ett bättre erbjudande någon annanstans sätt till ränta och andra lånevillkor, så kommer banken att matcha erbjudandet.

Ansökningsprocessen ser ut som följande när du behöver låna pengar:  Du ansöker via ett formulär på webben eller via kundtjänst som har öppettider alla vardagar 8-18. I samband med ansökan görs en kreditupplysning på dig. Du svar ganska snabbt och i vissa fall måste du skicka in dokument som styrker inkomst och ekonomisk historik. Grundkrav är att du måste tjäna minst 120 000 om året och vara över 20 år. Du ska inte heller ha några betalningsanmärkningar för att få låna.

Så fort skuldebrevet är signerar sker det en utbetalning samma dag eller nästa bankdag.

Som kund i banken kan du be om en betalningsfri månad om det skulle ske något oväntat i din privatekonomi som gör att du inte kan eller vill betala just den månaden. Under en period på 12 månader kan du använda dig av betalningsfri månad 3 gånger. Ansök enkelt genom att kontakta kundtjänst eller logga in på Mina Sidor. Självklart måste du ha betalat in regelbundet tidigare för att du ska kunna nyttja erbjudandet. Det är viktigt att visa att du är en god och lojal kund för att få åtnjuta vissa förmåner.

Om Sevenday Bank

Banken uppmanar till ett ansvarfullt lånande och vill ge sina kunder en trygg och personlig service.

Du kan läsa omdömen om banken på Trustpilot, där det bland annat nämns att de ger snabb service. Det finns ingen app men däremot erbjuds du log-in på Mina sidor där du kan se ditt lån och annan historik.

notifyImg Ansøg nu

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena

user

Email

Mobil

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil