MoreBanker

Mobillån - Är det billigast och bäst för dig?

Hos Mobillån kan du ta ett smslån eller en kontokredit. Nedanför kan du se andra alternativ - och kanske är det ett annat lån som passar dig bättre?

- Läs mer -Låna pengar med Mobillån

Mobillån lån kommer i två olika former där du har ett vanligt sms lån, men också en kontokredit om du hellre vill ha en buffert som du själv kontrollerar. Det är ett etablerat företag och långivaren erbjuder många bra lån till kunder i hela Sverige.

Det här är en långivare som är perfekt för den som vill ha ett mindre belopp, då man endast erbjuder lån upp till 40 000 kronor. Det här räcker till mycket men för större lån så finns det bättre aktörer att vända sig till som erbjuder större belopp än så.

Hos Mobillån kan nya kunder låna upp till 25 000 kronor. Det här gäller för både kontokredit och sms lån. Det är en bra startsumma och när du sedan är en befintlig kund så kan du enkelt ansöka om lån upp till 40 000 kronor. Det här är en ganska bra storlek, men det är inte de största lånen på marknaden. Beroende lite på vad du tänkt göra med pengarna kan det finnas bättre aktörer, men det här bör räcka för de allra flesta låntagarna.

Kraven för ett Mobillån lån är ganska sedvanliga, men högre än snittet. Till att börja med så måste du vara folkbokförd i Sverige och ha en fast adress. Vidare så får du inte ha några betalningsanmärkningar eller aktiva skulder hos Kronofogden. Du måste även vara 20 år och ha minst 150 000 kr i årsinkomst. Det här är lite högre krav men det är samtidigt en tydlig indikation på att man erbjuder lån till seriösa låntagare.

Att få iväg en ansökan är väldigt enkelt och görs direkt på deras sida. Du fyller i vilken sorts lån du vill ha och beloppet du vill ha. Du kan då också se exakt vad kostnaden för lånet blir. Är du en ny kund så måste du också identifiera dig via Instantor eller en kod via brev. Det här görs däremot bara en gång och du slipper att göra det i framtiden när du tar fler lån hos Mobillån.

Om Mobillån

Mobillån är ett väletablerat företag men de har inget omdöme hos Trustpilot. Det behöver däremot inte vara någon fara då det finns gott om betyg på andra sajter, där kunder vittnar om ett tryggt och säkert låneföretag som har seriösa krav på låntagarna.

Om du däremot har några frågor eller bekymmer så kan du enkelt kontakta företaget. E-post är ett alternativ där du kan skriva ned dina frågor i lugn och ro. Om du däremot vill ha kontakt så snabbt som möjligt så är det enklast att använda dig av telefoni.

Du kan kontakta dem under deras öppettider som är:

  • Måndag till fredag: 08:00 – 18:00
  • Helger: Stängt

Du kan även använda deras Mobillån app. Med denna kan du snabbt logga in med BankID, ta ut pengar, höja ditt kreditkonto eller bara se över ditt lån. Det här gör allting smidigare och du får tillgång till allt kring ditt lån direkt via din smartphone. Mobillån app är såklart gratis att ladda ned och använda.

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor