LÅNA 30000 utan säkerhet - Utan UC & med anmärkningar
Så tjänar vi pengar >

Låna 30 000 kr utan säkerhet med låg ränta

Hitta ditt nästa lån på 30 000 utan säkerhet

Uppdaterad 21. juni 2024

Rekommenderad i juni

Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5.95 %. Effektiv årsränta: 6.11 %. Kostnad: 1108 kr/månad. Totalt: 132923 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-29.95%.
5
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Lendo
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
Varierar mellan långivare
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Ja
Inkomstkrav
10 000 kr/mån
Räkneexempel: Låna: 310.000 kr. Löptid: 144 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6.94 %. Effektiv årsränta: 7.17 %. Kostnad: 3178 kr/månad. Totalt: 457643 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-26.05%.
4,6
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Advisa
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
24 timmar
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Månadsinkomst minst 10.000 kr.
Räkneexempel: Låna: 50.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6,65 %. Effektiv årsränta: 6,86 %. Kostnad: 2 058 kr/månad. Totalt: 246 915 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%- 29.90%.
3,7
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Zmarta
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
Få pengarna samma dag
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Årsinkomst på 100 000 kr
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer

Innehållsförteckning se mere

Anledningarna kan vara många till varför du vill låna 30000 kr utan säkerhet. Kanske har du hamnat i en ekonomisk knepig situation och behöver ett lån för att betala av en plötslig utgift, eller kanske behöver du låna pengar till en efterlängtad utbildning. Här kan du därför bland annat jämföra lån på 30 000 kr utan uc och med anmärkningar. Låna och jämföra 30 000 kronor med hjälp av Morebanker. 

Låna 30000 billigt

Låna 30000

Ja, som sagt anledningarna kan vara många att du vill låna 30000. Men oavsett anledning finns det ofta en gemensam nämnare, vilket är att lånet ska vara billigt. För att du ska hitta ett billigt lån är det viktigt att du jämför långivare innan du lånar - så att du kan välja den långivare som ger dig lägst effektiv ränta. 

Olika alternativ att låna 30 000 kr

Det finns många långivare som erbjuder lån på 30000 kr och när du ska jämföra långivare kan det först vara en bra idé att veta vilket typ av lån du vill ta. 

När du ska låna 30000 kr kan du både göra det genom att ta ett snabblån, men också genom att ta ett privatlån. Skillnaden på dessa två lån är att när du tar ett snabblån får du oftast pengarna snabbare utbetalt men får en högre ränta och med privatlån får du oftast en lägre ränta, men det kan ta längre tid innan du får ditt lån. 

Så, vill du låna 30000 kr är Morebanker den rätta platsen att börja på. För vi har samlat en överblick så att du enkelt kan jämföra och hitta det lån som är billigast för dig.

Låna 30.000 kr räntefritt

Det är sällsynt att du kan hitta ett lån på 30000 kr som är räntefritt. När beloppet är så högt blir långivarna tvungna till att lägga till räntor som en säkerhet för att få pengarna tillbaka. 

Om du har turen att hitta ett lån på 30 000 kr utan ränta ska du vara uppmärksam på att det kan vara höga avgifter i förbindelse med lånet. 

Det bästa lånet på 30.000 kr är ett lån med låg ränta. Det är ett billigt lån då du slipper att betala stora räntor av beloppet, och därför kommer du att kunna låna så billigt som möjligt. Du kan mycket väl ta ett lån på 30000 utan säkerhet. Det finns dock ett “men”; om du inte visar upp någon säkerhet kommer räntan med största sannolikhet bli större, då det är en annan form av säkerhet för långivare.

Låna 30000 med anmärkning

Har du en anmärkning, så finns det fortfarande möjligheter för dig att låna pengar. Det finns nämligen flera långivare som är villiga att låna 30000 trots att du har en betalningsanmärkning

Men det är bra att vara uppmärksam på att om du har en betalningsanmärkning kommer du att få en högre ränta och har du en aktiv skuld hos Kronofogden, kan du inte få ett lån. 

Låna 30000 utan UC

Lån 30000 utan säkerhet

Det är fullt möjligt att låna 30000 utan UC idag. Det finns nämligen flera långivare som använder sig av andra kreditupplysningsföretag än UC. 

Här på sidan kan du se hos vilka långivare som ä kan låna 30000 utan UC till dig. Den stora fördelen att låna utan UC är att du inte belastar ditt registerutdrag hos UC, vilket inte påverkar din kreditvärdighet negativt. 

Men vi ska göra dig uppmärksam på att när du lånar utan UC, så betyder det att inte att det görs en kreditupplysning på dig. När du lånar pengar görs det alltid en kreditupplysning på dig eftersom alla långivare har krav på att göra det. 

Här kan du låna 30000 utan UC:

1. Ferratum, kreditupplysning gör hos Creditsade
2. Mobillån, kreditupplysning gör hos Bisnode

Det ska du fundera över innan du tar ett lån på 30000

Precis som alla andra lån ska du ta ett lån på 30000 med omtanke. Behöver du verkligen pengarna eller har du möjlighet att spara upp till det du gärna vill använda pengarna till? 

Behöver du ta ett lån för att varje månad att hänga ihop så är det en bättre idé att gå igenom din ekonomi, innan du tar ett lån. 

Utöver det ska du aldrig låna pengar utan att du vet att du kan betala tillbaka lånet. 

Så får du bättre ordning och reda på din ekonomi under 2021

Vi kan alla nog vara överens om att 2020 har varit ett extremt tufft år, även om Sverige inte befunnit sig i lockdown. Ekonomin har tagit hårt och många av oss har tvingats arbeta mindre eller mist våra jobb helt. En del av oss har befunnit oss i total isolation samtidigt som en del av oss åtminstone kunnat njuta lite av året.

Året har rent ut sagt varit skit, men det betyder inte att 2021 måste följa samma mönster. Med en vaccination på väg hoppas vi kunna leva normalt igen nästa sommar. Oavsett kan du alltid, med lite planering och hopp, göra 2021 till ditt bästa år någonsin - åtminstone från en finansiell aspekt.

Anpassa en framgångsrik budget och följ den

Varje bra ekonomisk plan startar med en sund budget. Oavsett om du behöver spara pengar för att betala räkningar eller sparar pengar till nästa års drömsemester är en budget det första steget mot att göra dina ekonomiska mål till verklighet. Nedan listar vi några av de bästa råden för att lyckas med din budget.

Beräkna dina inkomster

Innan du börjar skära ner på utgifter är det viktigt att du beräknar hur mycket pengar du har totalt, efter skatt, varje månad. Beroende på arbete kan inkomsten skilja sig från månad till månad och då kan det räcka med att beräkna ett ungefärligt inkomstbelopp. Glöm inte att räkna med bidrag och/eller intäkter från investeringstillgångar.

Beräkna därefter dina utgifter

När du har ett hum om hur mycket pengar du tjänar i månaden är nästa steg att beräkna hur mycket utgifter du lägger varje månad. För att förenkla processen kan du dela upp dina utgifter i olika kategorier, som hyra, transport, mat och nödvändig shopping. Efter detta kan du lägga till ytterligare kategorier som nöjen. Dessa inkluderar då ting som restaurangbesök och “onödig” shopping. 

Det handlar inte om att du ska känna skuld för att du lägger pengar på att äta ute eller på att shoppa de där skorna du drömt om så länge. Snarare tvärtom. Det gör det helt enkelt enklare för dig att få en översikt över vart du spenderar dina pengar och på vad.

Omarbeta dina utgifter och spara det som blir över

Sista steget i din budgetplanering är såklart att ändra på din livsstil och skära ner på onödiga utgifter för att få pengar över. Gör en plan på vilka utgifter du kan skära ner på (de som inte är nödvändiga) och öppna ett sparkonto där du för över dessa pengar varje månad istället. 

Investera dina pengar

Det finns många människor som avskräcks av idén att investera på grund av rädsla eller brist av kunskap. Oroa dig inte – alla är nybörjare någon gång och du behöver inte göra mer än att lära dig grunderna för att komma igång.

Det absolut bästa sättet att investera på är att fokusera på en långsiktig belöning. Därför bör du investera ett belopp regelbundet i investeringstillgångar som går bra. Komplicera det inte allt för mycket.

Idag finns det en mängd olika investeringstillgångar att investera i. De säkraste metoderna är dock fonder och/eller aktier. Läs på om dessa tillgångar eller rådfråga dina vänner och familjemedlemmar. Ju bättre påläst du är desto större chans är det för att du tjänar pengar på dina investeringar.

Gör vad du kan för att förbättra din arbetssituation

Många svenskar befinner sig på samma arbetsplats som de varit på under många år utan att våga be om en löneförhöjning för det arbete de gör. I de flesta av dessa fall hade det räckt med att man vågat fråga för att få en bättre lön eller en bättre position.

Har du redan diskuterat med din chef, sliter dag ut och dag in men ändå inte får en löneförhöjning? Ja då kanske du istället ska överväga att byta jobb helt och hållet. Men visst, detta kan vara lättare sagt än gjort. Är det den enda möjligheten du har ska du såklart behålla ditt jobb, men finns det en annan utväg är det värt ett försök! Du förtjänar ett jobb som betalar dig rättvist för ditt hårda arbete.

Ta ett lån för att finansiera utgifter och drömmar

Vi har valt att ha detta som den sista punkten då ett lån, oavsett belopp, är riskfyllt och bör noggrant övervägas innan man bestämmer sig för det. Ett lån på 10 000 eller Lån 30000 kan dock vara den enda utvägen för att täcka räkningar som närmar sig sista betalningsdagen, eller för att finansiera det du drömmer om för att kunna leva ett vanligt liv.

Det kan vara en del av en kontantinsats till din drömlägenhet, eller en välförtjänt semester med dina vänner. Om du bestämmer dig för att låna pengar för att få ordning på dina finansiella mål under 2021 är det viktigt att du letar efter ett lån med låg ränta och billiga avgifter.

Vanliga frågor och svar

✅Kan jag låna med betalningsanmärkning?

Ja, du kan låna med betalningsanmärkning, och du kan se hos vilka långivare som godkänner dig som har en betalningsanmärkning här.

✅Hur snabbt får jag mina pengar?

Det beror på vilket lån du väljer samt vilken långivare. Men väljer du ett snabblån hos en långivare med direkt utbetalning kan du förvänta att få lånet direkt.

✅Kan jag låna utan kreditupplysning?

Nej, du kan aldrig låna utan kreditupplysning. Men du kan däremot låna utan UC, där din kreditupplysning görs ett annat ställe än hos UC.

Låna mer eller mindre: 25 000 kr40 000 kr.

Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot