Vivus - Är det billagst och bäst för dig?
Så tjänar vi pengar >

Vivus - Är det billigast och bäst för dig?

Vivus erbjuder mindre lån, men är det billigast för dig? Jämför andra alternativ för att hitta ditt billigaste lån.

Uppdaterad 14. juli 2024

Låna pengar med Vivus

Vivus är en stor internationell aktör och har funnits ganska länge på den svenska marknaden. Vivus lån kommer med bra möjligheter och har bra räntor och priser för den som vill ha ett lite mindre lån.Vi

Beroende på din ålder så får du olika gränser för att låna pengar. Mellan 18 och 21 så är det upp till 4 000 kr som gäller. Är du äldre än så är det istället upp till 6 000 kr för nya kunder. Om du redan har haft ett lån hos Vivus, som avbetalats redan, får du låna upp till 20 000 kronor. Det du däremot måste tänka på är att du alltid har en löptid på 30 dagar. Det går däremot att förlänga lånet, men då för en avgift vilket du bör vara försiktig med.

Det finns även möjligheter att få räntefria lån för nya låntagare, något man definitivt bör använda ifall man bara behöver ett snabbt och lite mindre lån.

Om du är ute efter ett flexibelt lån så kan Vivus vara ett väldigt bra alternativ. För nya kunder så kan man bara låna pengar upp till 6 000 kr, vilket du bör tänka på då det endast är befintliga kunder som kan ta större lån hos aktören.

För att kunna få ett flexibelt Vivus lån måste du först och främst vara 18 år, vara svensk medborgare och inneha både ett svenskt mobilnummer och bankkonto. Du får inte heller ha några skulder eller betalningsanmärkningar hos Kronofogden om du vill ha ett lån från företaget.

Första gången du tar ett lån hos Vivus så får du det helt räntefritt och utan några avgifter. Du får alltså låna helt gratis och behöver bara betala tillbaka lånet inom 30 dagar. Det här är perfekt för den som vill börja låna hos dem.

Om du vill ta ett lån måste du bara fylla i dina personuppgifter och det belopp du vill ansöka om. Du måste sedan identifiera dig för att få ett konto hos dem, vilket görs genom e-legitimation eller genom att en av deras anställda ringer upp dig och bekräftar din identitet. En vanlig kreditupplysning görs men utan UC, vilket är en fördel.

Vivus - Är det billigast och bäst för dig?

Om Vivus

Vivus är en välkänd långivare i Sverige och är ett utmärkt val för den som vill ha ett kort lån under bara 30 dagar. Det är enkelt att skapa ett konto och de har bland annat blivit populära genom nya kunder som får kostnadsfria lån. Företaget har också ganska bra omdöme hos Trustpilot.

Om du behöver ställa frågor eller har några bekymmer så är det bäst att kontakta deras support. Företaget erbjuder en professionell kundservice och det är lätt att nå dem. Du kan nå dem via mejl eller telefoni. Det finns även en livechatt tillgänglig ifall du föredrar att chatta direkt med någon från Vivus inför ditt lån. Företaget har också bra öppettider och det bör inte bli några problem med att få tag i dem.

De har däremot endast öppet under vardagar:

  • Måndag till fredag: 08:00 – 17:00
  • Helger: Stängt
Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot