Snabblån utan UC > Jämför endast smålån utan UC
Så tjänar vi pengar >

Snabblån utan UC

Uppdaterad 25. februari 2024

Rekommenderad i februari

Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5.95 %. Effektiv årsränta: 6.11 %. Kostnad: 1108 kr/månad. Totalt: 132923 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-29.95%.
5
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Lendo
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
Varierar mellan långivare
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Ja
Inkomstkrav
10 000 kr/mån
Räkneexempel: Låna: 310.000 kr. Löptid: 144 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6.94 %. Effektiv årsränta: 7.17 %. Kostnad: 3178 kr/månad. Totalt: 457643 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-26.05%.
4,6
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Advisa
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
24 timmar
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Månadsinkomst minst 10.000 kr.
Räkneexempel: Låna: 50.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6,65 %. Effektiv årsränta: 6,86 %. Kostnad: 2 058 kr/månad. Totalt: 246 915 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%- 29.90%.
3,7
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Zmarta
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
Få pengarna samma dag
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Årsinkomst på 100 000 kr
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer

Innehållsförteckning se mere

Behöver du pengar fort? Kanske behöver du ett lån som inte kommer att synas i din kreditupplysning från UC? Ibland kräver situationer pengar i fickan snabbt. Här hittar du de bästa snabblånen utan UC som finns på marknaden.

Tack vare vår jämförelsetjänst, finns det all chans i världen att göra kloka och smarta val som rör din ekonomi. Jämför innan du ansöker för att få det bästa erbjudandet för det är helt gratis.

Här hittar du all information du behöver som rör snabblån utan UC, snabblån utan UC med betalningsanmärkningar och förhoppningsvis alla svar du behöver innan du gör en ansökan

Snabblån är ett lån utan säkerhet

Ett snabblån är precis vad det låter som – ett lån som går snabbt att låna och som går snabbt att få utbetalt. Det händer att man behöver låna pengar till oförutsedda utgifter ibland. Den som söker efter snabblån är oftast i behov av pengarna fort, kanske är det ett nytt bilbatteri som behövs, en diskmaskin eller annat som gör det dagliga livet svårt att leva utan, om det inte finns en snabb lösning. Du kanske vill ta ett större lån i framtiden? Då är det bra att det inte finns spår av andra smålån och krediter i din kreditupplysning hos till exempel UC. Då är snabblån svaret för dig. Ta inte ett snabblån om du är desperat eller om du vet med dig att du kanske inte kommer att kunna betala tillbaka inom utsatt tid. Det är ingen långsiktig lösning.

Ett snabblån utan UC innebär mindre krav på dig som låntagare och mindre belastning på din kredithistorik då bankerna kan använda sig av andra kreditupplysningsföretag som inte delar med sig av din information. I vissa fall erbjuder bankerna flexibel delbetalning men vanligast är att de ska betalas tillbaka så snart du kan. Det kommer inte att belasta din kredithistorik negativt. Man ska alltid sträva efter ett bra kreditbetyg då detta ligger till grund för framtida lån. Om du vill köpa bostad, ta ett båt- eller billån eller annat större lån så tas en kreditupplysning. I kreditupplysningen tittar man på inkomst, andra lån och krediter, samt antal förfrågningar. Ett stort antal förfrågningar påverkar ditt kreditbetyg negativt, därför är det en av fördelarna med att ta ett snabblån utan UC. Det kommer inte att synas.

Många av långivarna erbjuder snabblån utan UC med betalningsanmärkning och på vår jämförelsesida framgår det tydligt vilka som gör detta och hur många de accepterar. Har man kvar en skuld hos Kronofogden är det däremot svårare att få sin ansökan beviljad.

Att det går snabbt att låna pengarna du behöver innebär att du inte kommer att behöva fylla i detaljerad information om dig själv, oftast räcker det med basuppgifter så som namn, inkomst och adress, telefonnummer och sedan behöver du ha ett BankID. Snabblån utan säkerhet innebär att det är lättare att få lån, även för dig som kanske tidigare haft det svårt med ekonomin, som inte blir godkänd för ett vanligt konsumtionslån och/eller kanske dras med en betalningsanmärkning eller många förfrågningar. Det måste också sägas att eftersom banken inte får någon säkerhet i form av en bil, hus, trygg anställning eller liknande, så erbjuder de oftast väldigt höga räntor på sina snabblån. Det finns i de flesta fall ett maxbelopp du får låna, vanligen under 100 000 kronor. Det finns också ett räntetak och en hårdare lag som nu säger att företagen inte får ta ut mer än 40 % effektiv ränta.

Ett snabblån är perfekt för dig som behöver pengar fort och som vet att du kan betala tillbaka inom en kort period. Vanligt för dem är också att återbetalningstiden är kortare än på vanliga lån, du måste alltså vara beredd att kunna betala tillbaka inom en begränsad period och göra det med en högre ränta. Du ansöker enkelt via bankernas hemsida, välj bland våra bästa snabblån och klicka dig vidare.

Du hittar också ett antal låneförmedlare att använda dig av. Då skriver du in dina uppgifter och gör en komplett ansökan, låneförmedlaren skickar sedan ut din ansökan till de banker som matchar behovet och du kommer att få erbjudanden av flera olika banker med hjälp av bara en enda upplysning. Normalt brukar de samarbeta med uppemot 30 olika banker, det finns alltså en god chans att få ditt snabblån beviljat. Där ser du också vem som erbjuder bäst ränta, belopp och villkor. Välj sedan i lugn och ro vilket som passar dig bäst. Fördelen är att du slipper skriva i och skicka ut flera ansökningar för att sedan jämföra. Ofta innebär det onödigt krångel och det blir svårt att få en överblick över dina erbjudanden. Nackdelen kan vara att låneförmedlaren inte samarbetar med bra banker och du riskerar att sitta fast med ett snabblån som blir svårare än nödvändigt att betala tillbaka. På vår sida hittar du bra låneförmedlare som samarbetar med bra kreditgivare, du får en bra överblick över allt du behöver veta innan du ansöker. Som till exempel vilka lånebelopp de erbjuder, kreditupplysningsföretagen de använder sig av, räntan, återbetalningstiden och bra exempel på vad lånet faktiskt kommer att kosta i slutändan.

Vi hjälper dig att hitta Sveriges bästa snabblån utan UC, det går snabbt och lätt och kommer inte att påverka ditt kreditbetyg. Att hitta det bästa snabblånet med hjälp av vår jämförelsetjänst, som inte använder UC eller har krav på säkerhet är gratis på vår hemsida. Vårt mål är att hjälpa dig att göra smarta val när det kommer till att låna pengar snabbt. Trots att räntan blir högre, behöver det inte betyda att det är dåliga erbjudanden du får. Bankerna tittar på olika saker i din ekonomi, vilket innebär att de flesta faktiskt försöker att hitta andra saker som gör att de kan erbjuda dig en bättre ränta. Till exempel din lön, om det finns andra lån tagna i ditt namn eller om du har en medlåntagare.

Hur tar jag ett snabblån utan UC med BankId?

Att ansöka om ett snabblån när man har BankID som inte tar traditionell UC är enkelt. Jämför snabblån utan UC direkt på vår sida och välj det snabblån som passar dina behov bäst. På hemsidan får du en överblick över de bästa snabblånen utan UC som finns på marknaden. Där framgår det också vilket räntespann de erbjuder, återbetalningstiden, när lånet kan utbetalas och huruvida de tar UC eller inte. När du hittat den bank du vill använda dig av, klickar du dig enkelt vidare och fyller i en enkel ansökan som du sedan signerar med ditt BankID. Utbetalningen sker oftast väldigt fort, ibland samma dag.

Det finns också olika typer av snabblån du kan välja mellan, vissa kreditgivare kan erbjuda en så kallad kontokredit. Vet du med dig att du kan komma att få ont om pengar igen, och kanske behöver ett nytt snabblån utan UC, finns det vissa banker och låneinstitut som erbjuder kontokredit. Där betalar du bara för pengarna du faktiskt använder, och det är dessa du betalar ränta på. Anta att du har en kontokredit på 20 000 kronor och du behöver köpa ett nytt modem hemma som kostar 4000 kronor. Du använder 4 000 kronor och betalar bara ränta på de pengarna som du sedan betalar tillbaka månaden efter. Ett par veckor efter det så går kylskåpet sönder och du behöver nya pengar snabbt. Då kan du ta ut 19 000 kronor som kylskåpet kostar. Ingen ny ansökan behöver göras, utan pengarna finns där att använda vid behov. Precis som ett kreditkort. Dessvärre med en högre ränta antagligen, men ibland kan situationen kräva att du behöver pengarna i fickan snabbt.

Finns det snabblån utan krav på BankID?

Det finns ett par aktörer som inte kräver BankID som identifieringsmetod. De flesta kommer dock kräva att du använder BankID för att signera lånet och identifiera dig själv, så byråkratin kring snabblånet blir avsevärt mindre. Det finns också mindre risk att utsattas för bedrägerier om du använder BankID och det finns helt enkelt inte så stor efterfrågan på snabblån som inte använder sig av BankID. I stället för att signera med BankID så kan du få hem papper via post att skriva under och sedan skicka tillbaka. Du kan också skicka in kopior på någon form av id-handling och ibland kan du få en kod hemskickad med post som du sedan använder för att skicka sms tillbaka till långivaren. Processen tar dock längre tid, och allt som oftast behöver man snabblånet utbetalt snabbt. Tanken med snabblån utan UC är just att det ska gå snabbt att ansöka och att få pengarna utbetalda.

Så utbetalas ett lån utan UC när du ska låna pengar

I din ansökan kommer du att få fylla i vilken bank pengarna ska utbetalas till och när din ansökan är klar och godkänd, sker utbetalningen vanligen omgående. Du kommer inte att behöva någon extra kontakt med banken du lånat pengar av, utan allt är automatiserat. Du kan ansöka vart du vill, att ansöka genom din telefon exempelvis är mycket vanligt och kan ske när som helst under dygnet. Ansökan är inte beroende av öppettider, vilket innebär att så fort din ansökan är godkänd kommer dina pengar redan nästa dag eller dagen efter det. Skulle du ansöka på en förmiddag, finns det en god chans att du får pengarna redan på eftermiddagen. Detta är också någonting som oftast framgår på vår jämförelsesida för snabblån utan UC; hur snabbt lånet betalas ut.

Alla snabblån där du kan låna pengar utan UC

Marknaden för snabblån är nästintill gigantisk. Antalet banker och låneinstitut som är villig att låna dig pengar, trots många förfrågningar hos kreditupplysningsbolagen eller trots din/dina betalningsanmärkningar är många till antalet. Det betyder inte att alla är villiga att låna dig pengar eller att de är bra. För att du ska slippa att välja bland alla snabblån som finns utan UC, har vi valt att samarbeta med de bästa, med schysta villkor och transparent information till dig som kund. Vi vill ändå skicka med att det är otroligt viktigt att alltid läsa det finstilta innan du ansöker, så att det inte finns några dolda avgifter. De banker du hittar på vår sida har fått högt betyg av våra finansexperter, och du kan alltid lita på att vi håller oss uppdaterade om marknaden.

Att vi inte erbjuder alla snabblån som finns utan UC är helt enkelt för att det finns för många, och det finns många som vi inte skulle rekommendera till våra kunder. Bland alla som finns på marknaden så hittar vi de bästa åt dig. Vi har gjort grovjobbet – helt gratis.

Vad är ett lån utan UC?

Nu till den stora frågan... Vad är egentligen ett lån utan UC? UC (UpplysningsCentralen) är ett stort kreditupplysningsföretag, vilken många av storbankerna använder sig av. När du ska ansöka om bolån, billån, ett större privatlån så är det hos UC vanligen. Den visar hur din kredithistorik ser ut. Bland annat om du har många förfrågningar hos andra kreditgivare, hur många krediter du har och vilka belopp de ligger på, om du har några betalningsanmärkningar, lån eller obetald hyra till exempel. Hyresvärdar kan också använda sig av UC när du ansöker om en lägenhet. Vet du med dig att du ansökt om många krediter eller lån på kort tid som gör att din UC kan se rörig ut, ska du inte ansöka om ett lån som tar UC. Ett snabblån utan UC som använder sig av Creditsafe, som är ett annat kreditupplysningsföretag, är däremot inte samma sak. Förfrågningar som tas av andra företag än UC, kommer inte att synas någon annanstans förutom hos till exempelvis Creditsafe eller annat mindre kreditupplysningsföretag. Det innebär också att din ekonomi kommer att se bättre ut den dagen du vill ta ett lån som använder sig av UC, eftersom andra företag inte påverkar ditt kreditbetyg. Så ett snabblån utan UC är ett lån som inte kommer att synas i framtiden kan man säga.

Det kan vara bra att ta ett snabblån utan UC, både för dig som vet med dig att du inte skulle bli godkänd för ett vanligt konsumtionslån men också för dig som inte behöver låna ett större belopp, och för dig som vill hålla din kreditupplysning snygg inför framtiden. Den som tar ett snabblån utan UC med utbetalning helg, kanske har bråttom. Vanliga lån blir sällan utbetalda på en helg, utan man får snällt vänta på nästkommande bankdag. Snabblån utan UC kan dock även betalas ut under helgen. Detta framgår när du jämför lån utan UC på vår sida.

Ett snabblån utan UC är inte till för dig som behöver lösa andra snabblån eller skulder, eller för dig som inte har någon fast inkomst. Vi skulle inte rekommendera att försöka ta ett snabblån om du inte vet att du kan betala tillbaka.

Hur kan du låna utan UC?

UC är bara ett av många kreditupplysningsföretag, och när man tar ett snabblån så finns det flera företag som bankerna använder sig av för att ta en upplysning på dig. Alla långivare är skyldiga till att ta en kreditupplysning på dig, men däremot finns inget krav på vilken av kreditupplysningsföretagen de måste använda sig av. På vår jämförelsesida kan du enkelt se vilka som använder sig av UC och vilka som inte gör det.

Andra kreditupplysningsföretag är Creditsafe, Bisnode, Sergel Kredittjänster och Decidas AB. Den information de tar om dig, delas inte med till de andra företagen. Tar Creditsafe en upplysning på dig av någon anledning, och om Bisnode tar en upplysning veckan efter, kommer det inte synas i den upplysningen att Creditsafe tog en upplysning på dig veckan innan.

När man ansöker om ett snabblån utan UC kan det finnas krav du som låntagare måste leva upp till. Vissa kreditgivare kan kräva en viss ålder, en inkomst över en viss gräns, att du måste ha BankID, svenskt mobilnummer och personnummer och erbjuder endast en viss låneperiod, till exempel 30 dagar, 2 veckor eller upp till ett år. Vissa vill ha hela summan tillbaka på en gång, medan vissa erbjuder flexibel betalning. Vem som har vilka krav framgår på vår sida, där kan du enkelt ansöka om de lån som passar din ekonomi och dina behov.

Ansök aldrig om ett snabblån utan UC om du inte vet om du kommer att kunna betala lånet inom utsatt tid. Låna inte för att betala av andra skulder, detta får ofta skuldberget att växa och är man inte försiktig kan det snart vara utom kontroll. För att få råd och hjälp rörande din ekonomi kan du få hjälp med rådgivning inom din hemkommun. Hos kommunen kan du få hjälp med budgetplanering, råd om skuldsanering, sparande, försäkringar och lånerådgivning bland annat. Vet du med dig att du har det svårt med ekonomin, är det alltså en god idé att vända sig till din hemkommun för att få stöd och hjälp. Sätt dig inte i en situation du vet att du inte kommer att kunna lösa utan att först försöka få hjälp någon annanstans först, det är vårt absolut bästa råd.

Innan du lånar pengar, jämför snabblån utan UC

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi vet vad vi gör när ni presenterar långivare. På vår hemsida kan du jämföra snabblån utan UC på ett överskådligt och mycket enkelt sätt. Du förbinder dig inte till något genom att bara undersöka de olika bankerna och jämföra deras erbjudanden. Genom att jämföra snabblån som inte tar UC på vår sida, kan du bland annat se vilka räntor de kan erbjuda dig, deras villkor och dolda avgifter, hur lång återbetalningstiden är, om de accepterar betalningsanmärkning och vilken sorts kreditupplysning de tar. Att jämföra snabblån kan innebära mycket pengar över i fickan för dig. Så låna aldrig pengar utan att jämföra bankerna först. Att jämföra är inte samma sak som att faktiskt låna pengarna, ta den tid du behöver för att verkligen göra rätt val för dig och din ekonomi.

Eftersom snabblån typiskt har en kort återbetalningstid, kan det ibland vara missvisande att bara titta på den effektiva räntan. Den effektiva räntan måste beräknas på ett år, och för ett snabblån med återbetalningstid på 30 dagar kan det verka högt. Skulle man slå ut den räntan på ett år, får du en betydligt lägre ränta. Detta är för att göra det enkelt att jämföra långivare. Räntan går alltså inte att jämföra med ett privatlån eller andra lån som har en mycket längre återbetalningstid. Det är alltid bäst att försöka betala av lånet så fort som möjligt, även om det ser ut som att lånet har en högre effektiv ränta än ett lån som du har ett år på dig att betala. I slutändan kommer snabblånet du kan betala fortast att ge dig bäst valuta för pengarna.

För och nackdelar med snabblån utan UC

Som med allting här i världen finns det naturligtvis för och nackdelar även med snabblån. Ta aldrig ett snabblån om du inte har råd med det. Gör en budget, sätt dig ner och räkna ut hur mycket du skulle kunna betala tillbaka i månaden, och hitta sedan ett lån som passar de behoven. Låna aldrig mer än vad du behöver. Med det sagt, så är den största fördelen med snabblån att det går fort, därav namnet. Ibland hamnar man i situationer som gör att det måste gå snabbt att låna pengar. Ibland kanske man inte behöver låna så mycket pengar. Det finns ett lån för alla. En fördel med just snabblån är att det oftast inte påverkar din kreditvärdighet. Dessutom blir fler godkända för att ta ett snabblån, tack vare de mindre bankerna. För dig som tidigare haft svårt med din ekonomi och kanske dras med en betalningsanmärkning, kan snabblån utan UC blir en räddning, om du vet med dig att du kan betala tillbaka snabbt och utan problem. Nöden har ingen lag brukar man säga, så kanske kommer det en räkning du inte hade räknat med, kanske räckte inte lönen hela vägen månaden ut, eller kanske hittar du en TV på rea. Anledningarna kan vara många till varför man behöver ett snabblån. Då är det en fördel att bankerna som lånar ut pengar till snabblån aldrig ställer några frågor. Varje låntagare är unik och kan inte jämföras med varandra. Allas behov ser olika ut. Skulle bankerna undersöka varje enskilts behov hade byråkratin runt omkring dessa uppgifter blivit enorm. Det spelar ju faktiskt inte heller någon roll vad du ska göra med pengarna, huvudsaken är att du betalar tillbaka, det är allt de bryr sig om.

När det kommer till nackdelen med snabblån är detta den största: Räntan. De kommer aldrig att kunna erbjuda en ränta som matchar storbankernas i och med att de tar en högre risk när de lånar dig pengar. Du kan alltså räkna med att räntan är hög och återbetalningstiden kort. Det finns visserligen banker som erbjuder flexibel återbetalningstid, se alltid till att kolla kostanden för hela lånet då. Ju längre löptid, desto mer kommer lånet att kosta dig i slutändan. En stor nackdel är också att det finns många oseriösa aktörer där ute, det finns de som utnyttjar det faktum att du behöver låna pengar snabbt och erbjuder dig detta till extrema kostnader och ränta, och ofta en hel hög med dolda avgifter. För att förbättra dina chanser till ett bra snabblån kan du i vissa fall använda dig av en medsökande till lånet. Det fungerar som en säkerhet för banken. Kan inte du betala, så finns det en till som blir återbetalningsskyldig, vilket gör att du kan få din ränta sänkt. Oseriösa aktörer behöver du aldrig bekymra dig om när du jämför lån på vår hemsida, det är vårt jobb att se till att samarbeta med de bästa långivarna så att du som kund inte blir lurad. Vill du ta ett snabblån på 10 000 utan UC så framgår det på vår sida vilka kreditgivare som kan erbjuda just detta. Där ser du också enkelt vilken ränta de kan erbjuda, andra avgifter och återbetalningstid, vilket kreditupplysningsföretag de använder sig av och grundvillkoren för att få låna pengarna. Ingen ansökan görs utan din tillåtelse, vilket innebär att du kan ta din tid och jämföra och läsa på de om de olika lånealternativ som presenteras för dig.

Sedan 2018 finns det en rad nya regler som kreditgivare och banker måste följa som rör konsumtionslån. Reglerna finns till för att skydda dig som konsument och för att kunna standardisera vissa typer av lån och erbjuda en mer ansvarsfull marknad för lån. Det innebär att en kreditgivare inte får ta mer än 40 % ränta, och tar de en ränta på över 30 % måste det framgå tydligt att det är en högkostnadskredit. Det finns också ett kostnadstak som finns till i syfte för att reglera kostnaderna för lånet. I dessa ingår ränta och dröjsmålsavgift, inkassokostnad och andra avgifter. Om konsumenten lånar 5 000 kronor, får aldrig kostnaderna för lånet överstiga 10 000 kronor. Reglerna säger också att långivarna är skyldiga att kreditpröva kunden, dock säger det ingenting om vilka kreditupplysningsföretag de måste använda sig av, därav kan många erbjuda snabblån utan UC. Man får heller inte förlänga lånet hur som helst. Löptiden kan ändras en gång under lånets återbetalningstid, där kreditgivaren kan erbjuda någon form av avbetalningsplan för att hjälpa kunden att betala tillbaka sitt lån. Skulle de ske mer än en gång att kunden vill förlänga sitt lån är det ett nej. Tro det eller ej, men det är också för att skydda konsumenten. I och med att löptiden förlängs, tillkommer mer avgifter och kostnader för lånet och risken att lånet överstiger vad det får kosta för låntagaren är stor. Det finns också regler gällande marknadsföring av högriskkrediter... Kreditgivarna måste berätta i marknadsföringen att det är en högkostnadskredit, prata om riskerna med att ta snabblån och vart kunden kan vända sig om de behöver hjälp med skuldrådgivning. De måste också marknadsföras med försiktighet och inte vara påträngande på något sätt.

Bästa snabblån utan UC

Alla kunder vill en sak när de ska låna pengar: Att hitta det bästa snabblånet utan UC. Historiskt sett har det inte lönat sig att ta ett snabblån, då många krävde sina kunder på otroligt höga räntor som fick kundens skuldberg att öka på en gång. Det fanns heller inga krav på långivaren, så nästan vem som helst blev erbjuden lån. Idag vet man bättre tack vare nya regelverk, smartare system och tack vare BankID bland annat. Tack och lov så är de värsta lånen borta från marknaden och du som kund och låntagare kan känna dig lugn.

Så, vilket är det bästa snabblånet utan UC då? Det kan du enkelt se på vår jämförelsesida. Vi skulle också rekommendera att göra en egen besiktning av bankerna och låneinstituten eftersom vi inte tar med exempelvis Google recensioner i våra jämförelser. Det bästa snabblånet är vanligtvis det som kan erbjuda dig lägst ränta. Vilken ränta du får kan du aldrig veta förrän du har gjort en ansökan. Det finns flera låneförmedlare på vår sida som endast tar en kreditupplysning som flera banker får dela på, på det sättet får du många olika erbjudanden samtidigt och du kan smidigt välja det med lägst effektiv ränta. Vi förstår också problemet med detta och att man helst vill veta ungefär vilken ränta man kan bli erbjuden, utan att först ansöka. På vår sida hittar du räntorna bankerna som lägst erbjuder, och också de räntor som de högst erbjuder. Då kanske man väljer en ränta som blir max 47 % i stället för 83 %. Du kan också ha stor chans att få ett lån till en bättre ränta om företaget i sig är nytt på marknaden. Man vill alltid synas och marknadsföra sig själv på bästa sätt, och företagen vet med sig att med nöjda kunder och lägre ränta än konkurrenten, kan man komma långt. Vi ser alltid till att hålla vår jämförelsesida uppdaterad med de senaste och bästa långivarna, för att du ska slippa allt krångel med att gå in på varje enskild banks hemsida. De bästa nya snabblånen utan UC hittar du alltså hos oss och du behöver inte bekymra dig om huruvida vi är duktiga på att uppdatera sidan. Det är vi! Eftersom ingen jämförelsesida, likt vår, kan säga dig hur mycket du kommer att få betala i ränta, finns det en massa bra saker du faktiskt kommer att hitta på vår sida. Bland annat kan du se:

 • Nominellt och effektivt räntespann
 • Återbetalningstid de kan erbjuda dig
 • Dolda avgifter
 • Vilket kreditupplysningsföretag de använder sig av
 • Lånebelopp de kan erbjuda
 • Om de accepterar betalningsanmärkningar
 • Om de accepterar många förfrågningar i din kredithistorik
 • Hur lång tid de tar på sig att utbetala dina pengar
 • Svarstid

Det bästa snabblånet man kan ta utan UC är alltså individuellt. Letar du efter snabblån utan UC med betalningsanmärkning? Letar du efter snabblån utan UC med många förfrågningar? Snabblån utan UC med låg ränta? Eller kanske snabblån helg utan UC om det är riktigt bråttom? På vår sida kan du hitta allt detta och lite till. Vi bryr oss om dig och din ekonomiska hälsa och ser alltid till att vi kan erbjuda dig de bästa snabblånen utan UC som finns på marknaden just nu. Vill du ha snabblån utan UC och Creditsafe, så finns det gott om banker som erbjuder snabblån med hjälp av andra mindre aktörer på marknaden. Anledningen till att man kanske inte vill ha Creditsafe som kreditupplysningsföretag kan vara att man vet med sig att det redan finns en del förfrågningar genom dem, och vill man ansöka om kontokrediter eller delbetalning på en hemsida, kan det då se mindre bra ut. Eftersom företagen inte delar med sig av din information kan det ibland vara bra att använda sig av ett par olika.

Nya snabblån utan UC

Eftersom det finns en rekordstor marknad för snabblån utan UC och den bara växer, krävs det mycket jobb för att hålla dig uppdaterad när det kommer till låneinstitut och banker. Det som var bäst förra veckan kanske inte är det idag. För dig som låntagare och kund kan det vara rena djungeln och en labyrint fylld med långivare som kastar erbjudanden mot dig. Vi har gjort det enkelt genom att bara arbeta med seriösa långivare som erbjuder bra villkor, och på dina villkor kan du vara säker på att hitta de nyaste snabblånen utan UC på vår hemsida. Nya snabblån utan UC kan ge många fördelar – genom att erbjuda dig en lägre ränta än många andra så tjänar du på det i slutändan. Det finns också fördelar för dem genom att du kanske ger dem positiva recensioner på internet, vilket i sin tur ger dem nya kunder. Tack vare dig kan de växa på marknaden och sticka ut från alla andra. Genom att ge dig så många fördelar som möjligt och hjälpa dig med ett lån, kommer det att gynna dig i slutändan.

Nackdelen med nya snabblån utan UC är just att om det är nystartat så kanske det inte finns möjligheter att hittar recensioner, kanske har de en icke existerande kundtjänst eller inte koll på pengarna de lånar ut. Med nya snabblån utan UC kan det också innebära att ett äldre låneinstitut har omförhandlat villkoren de ger sina kunder och någon som kanske inte gett dig bra villkor, eller ens beviljat dig ett lån förut, gör det nu.

Vi håller dig uppdaterad om vad som händer på marknaden och är ständigt på jakt efter de bästa nya snabblånen utan UC. Tack vare våra finansexperter slipper ingenting undan våra granskande ögon, så även om de är nya på marknaden, kan vi gå i god för att de kan erbjuda dig bra villkor på dina villkor. På vår jämförelsesida ser du klart och tydligt vilka erbjudanden som finns att tillgå och vilket som passar ditt behov bäst. Genom att använda sig av en låneförmedlare kan du göra en ansökan, men få svar från flera banker. Välj enkelt det som kan erbjuda bäst ränta och villkor.

Kan du ta ett snabblån utan UC med betalningsanmärkning?

Ja! Du kan ta ett snabblån utan UC med betalningsanmärkning. Som kund måste du dock ha i åtanke att din ränta antagligen blir högre eftersom banken tar en högre risk när de lånar dig pengar. Vet du ändå att du kommer att kunna betala tillbaka, så kan ett snabblån utan UC med betalningsanmärkning vara en bra idé. På vår sida ser du enkelt de banker som accepterar betalningsanmärkning och hur många du max får ha. Eftersom man får en betalningsanmärkning på grund av att man inte skött om sin ekonomi historiskt så finns det många som säger nej, bland annat alla storbanker. En anmärkning har du kvar i tre år, men skulle du fortfarande ha ett skuldsaldo hos Kronofogden så startar den tiden först efter att du betalt av skulden. Det finns misstag man kanske gör och vid det här laget har otroligt många människor i Sverige en eller flera betalningsanmärkningar. Har du ansträngt dig sedan du fick anmärkningen för att få ordning på din ekonomi så finns det gott om banker och låneinstitut som vill ge dig en andra chans. Även om en andra chans innebär hög ränta för dig, så kan du vänta med att ta lånet tills anmärkningen inte längre syns hos kreditupplysningsföretagen, det är alltid det bästa. En anmärkning mindre kommer att ge dig bättre villkor och lägre ränta. På vår jämförelsesida hittar du marknadens ledande snabblån med betalningsanmärkning utan UC och du kan lita på att de aktörer vi samarbetar med är seriösa och att lita på.

Vi förstår att det inte alltid finns tid till att vänta ut tiden då kredithistoriken ser bra ut igen, därför är vi glada att kunna erbjuda många olika långivare som alla önskar ge dig en andra chans och inte ser din historik som någonting som ska ligga dig till last. I stället finns det andra saker som väger upp. En fast lön och en för övrigt skötsam ekonomi visar banken att din framtid är ljus. Då spelar din tidigare kredithistorik ingen roll. Även om det skulle vara så att du blir erbjuden ett lån med hög ränta, trots avsaknad av fast inkomst, vill vi avråda från att tacka ja till ansökan. Ett snabblån med betalningsanmärkning utan UC är bara en god idé om du vet med dig att du kan betala tillbaka pengarna plus räntan. Sov på saken om det går, gör en egen företagsbesiktning på banken du vill låna pengar av och framför allt ska du göra en budget som håller för en återbetalning av lånet. Ju snabbare du kan betala tillbaka, desto bättre är det.

En betalningsanmärkning uppstår när en person inte klarat av att betala sin eller sina räkningar. Har kunden inte betalat inom en viss tidsram, skickas en påminnelse ut. Betalas inte påminnelsen skickas ärendet vidare till inkasso och skulle du då inte betala kommer ditt ärende att hamna hos Kronofogden. Du får alltid en chans att reglera din skuld innan du får en betalningsanmärkning. Vårt tips är att kontakta företaget du är skyldig pengar och be om dispens. Skulle inkassokravet redan kommit så kontaktar du inkassobolaget för att försöka få till en avbetalningsplan innan de skickar vidare ärendet till Kronofogden. Det finns alltså ett par steg du kan ta innan det är för sent. Har brevet redan kommit från Kronofogden, måste skulden betalas inom någon vecka. Skulle du då inte ha pengar, kan också ett snabblån vara lösningen, det betalas ut direkt i de flesta fall och du slipper få en betalningsanmärkning. I det fallet kanske man väljer ett lån med högre ränta om man kan undvika att få en betalningsanmärkning. Anmärkningen kommer sedan att ligga kvar i din kredithistorik i tre år, förutsatt att du reglerat din skuld, annars börjar den tiden så fort skulden är betald. Skulle du inte kunna betala skulden som ligger hos Kronofogden, kommer kreditinstituten att få veta det och det blir svårt att få ett vettigt lån som kan hjälpa dig att hyra lägenhet och liknande då de ofta kollar din kredithistorik

Vanliga frågor och svar om snabblån utan UC

✅ Vad innebär ett snabblån utan UC?

Ett snabblån utan UC innebär att du ansöker om ett mindre lån, vanligtvis med högre ränta eftersom de inte kräver någon säkerhet. I stället för att använda sig av UpplysningsCentralen (UC), kan de använda sig av Bisnode eller Creditsafe som inte syns i din kredithistorik.

✅ Hur lång tid tar det innan jag får pengarna?

Vanligtvis inom någon dag eller två efter att din ansökan är godkänd.

✅ Kan jag ta ett snabblån utan UC med många förfrågningar?

Ja det kan du, de flesta kreditupplysningsföretagen delar inte med sig av den information de har tagit om dig, om det inte går genom UC.

Sammanfattning snabblån utan UC

Här har du kunnat läsa all information om det du behöver veta om snabblån utan UC. Det viktigaste att ta med sig är:

 • Att ta ett snabblån utan UC innebär en enkel ansökan och snabb utbetalning och oftast en kort återbetalningstid.
 • Snabblån utan UC har generellt högre ränta än vanliga konsumtionslån eftersom de inte kräver någon säkerhet.
 • Låna inte mer än vad du behöver, sov på saken om du kan.
 • Kontakta alltid kreditgivaren om du har svårt att betala tillbaka.
 • Jämför alltid snabblån utan UC innan du gör en ansökan.
 • Genom att använda sig av snabblån som inte tar traditionell UC, kommer det inte att påverka ditt kreditbetyg negativt.
 • Du får använda pengarna till vad du vill – inga frågor ställs och ingen säkerhet krävs.
 • Ansöker du om en kontokredit fungerar det precis som ett kreditkort, du betalar bara ränta på de pengarna du faktiskt använder.
 • Sök inte snabblån utan UC om du inte är säker på att du kan betala tillbaka.
 • Har du en medsökande på ditt lån så ökar det chanserna att bli beviljad lånet och också att få en bra ränta på det.
 • Sköter du ditt snabblån på rätt sätt, så kan du använda det till att göra din ekonomiska historik bra igen genom att ditt snabblån inte syns i UC. Smarta val och kloka beslut är ledorden.
Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot