MoreBanker

Nya lån 2019

Trenden är billigare och bättre - Se de nyaste lånen här och hitta ditt kommande lån redan idag

- - Lär mer om våra nya 2019 lån här - -NYA LÅN PÅ VÄG I 2019 - TRENDEN ÄR BILLIGARE OCH BÄTTRE

Sveriges marknad för online lån går starkt framåt, och det kommer hela tiden nya lån och lånemöjligheter till Sverige. Den hårda konkurrensen om kunderna betyder att långivare har tvingats att sänka priserna samt att pressa räntorna, avgifterna och kostnaderna helt. Om du ska ut och låna pengar i 2018 har du det därför gott ställt. Det tillkommer konstant nya långivare i Sverige, och därför har MoreBanker valt att samla alla de spännande nya lånen samt snabblånen i Sverige som har tillkommit år 2018 på en dedikerad sida för nya lån på nätet.

 

AMORTERINGSFRIA PERIODER OCH NYA LÅN I SVERIGE

Nya lånOm du är på utkik efter nya snabblån i 2018 eller nya SMS-lån i 2018 så kan ett lån med en amorteringsfri period kanske också vara intressant. Det är viktigt att förstå att man med ett amorteringsfritt lån bara undviker tillbakabetalningen, och därmed är det viktigt att du har pengarna klara när det räntefria lånet löper ut. Oftast kan du själv välja amorteringsfria månader du är i behov av. Det är också skillnad på om lånet har erbjudits med fast eller rörlig ränta. Med fast ränta är du säker på att prestandan inte stiger under tillbakabetalningsperioden. Omvänt betalar man ofta ett merpris för den säkerhet som ligger i en fast ränta under hela lånets löptid, och den samlade tillbakabetalningen kommer i många fall att vara lite högre. Även om du inte är en ny låntagare hos en viss långivare kommer du fortfarande att uppleva förbättrade villkor under 2018.

Flera långivare har bland annat introducerat räntefria- och amorteringsfria perioder på upp till hela 90 dagar! Och för alla gäller det inte några krav på säkerhet för lånet. Den här typen av lån är bland annat för personer i akut pengabehov som är säkra på att deras ekonomiska problem bara är tillfälliga och snart över. Det hade exempelvis kunnat vara en student som efter examen kommer att tjäna pengar och vända på sin ekonomiska situation. Därför är det också en fördel för kunden att i princip de flesta lån kan inlösas när som helst.

 

GRATISLÅN

En tendens som man särskilt ser år 2018 är flera gratislån. För en ny lånefirma i Sverige är detta en utbredd strategi. Dessa avgiftsfria lån erbjuds därför oftast av nya långivare som vill erövra marknaden genom att erbjuda första lån helt utan kostnader, utan räntor och med gratis upprättelse. Det vill säga kan du på sätt och vis låna gratis om du verkligen betalar tillbaka i tid. Beloppet är ofta ett mindre belopp som ska betalas tillbaka med en kortare deadline. Det kan sägas vara en god affär för bägge parter. Genom traditionella kanaler kan man uppleva att nya lån tar en lång tid, men med nya lån på nätet kan långivare få en möjlighet att visa vilken service de kan leverera och hur fort låntagare kan få hjälp vid en problematisk situation.

 

ORSAKER TILL ATT HITTA NYA LÅN PÅ NÄTET

Med ett traditionellt banklån kommer du att kunna boka en tid i ett bankkontor, träffa en bankman och förklara till vilket ändamål du ska använda lånet. Baserat på dina uppgifter kommer banken att göra en noggrann kreditkontroll och beräkna risken bunden till att låna ut pengar till dig. Med andra ord deras chans att få pengarna tillbaka. Ett traditionellt banklån är alltså en lång och besvärlig process. Därför är det inte överraskande att marknaden för online lån har fått stor popularitet under de senaste åren.

Med ett online lån garanteras du blixtsnabb behandlingstid, snabb utbetalning och du blir generellt bemött av ganska få krav. Du slipper också att förklara skälet till ditt lån och du behöver inte heller uppvisa säkerhet för lånet varken i form av hus eller bil. Den här typen av lån utan säkerhet har blivit mycket populärt. Det kan särskilt visa sig vara en enkel lösning om det uppstår en oförutsebar utgift ganska plötsligt. Det kan exempelvis vara så att bilen går sönder den sista dagen på månaden eller att du får en tandskada som kräver behandling omgående.

 

VILKA KRAV SKA DU UPPFYLLA?

Det finns några ganska få krav plus en individuell kreditutvärdering som du ska uppfylla för att få lov att ta ett lån på nätet:krav som ska uppfyllas

●      Du ska ha fyllt 18 år

●      Du ska kunna bekräfta din identitet med NemID (BankID), dvs. skriva under med detta

●      En fast inkomst och sund ekonomi är en fördel

●      Du får inte vara registrerad hos Kronofogden

För att kunna ta ett online lån ska du ha fyllt 18 år. Detta beror på att du inte kan skriva under ett juridiskt bindande kontrakt förrän du är myndig. Av hänsyn till en lägre och ofta mer instabil inkomst kommer det att finnas ett mindre urval av långivare att välja mellan för unga mellan 18-25 år. Detta har MoreBanker tagit hänsyn till genom att utveckla ett unikt åldersfilter som bara visar tillgängliga lånemöjligheter utifrån användarens ålder. Då låneansökning och underskrift av efterföljande låneerbjudande sker online är det ett krav att du kan bekräfta din identitet med NemID (BankID). På det sättet kan man inte fuska med lånet och andra kommer inte att kunna ta lån i ditt namn. NemID (BankID) säkrar också en snabb och smidig godkännes-process så att du kan få snabba svar.

När du skickar vidare en låneansökning ges dina uppgifter till långivaren som kommer att göra en värdering av din ekonomi. Om du har en fast och stabil inkomstkälla värderas detta positivt som en ökad chans för att betala tillbaka lånet. Ju sundare ekonomi desto bättre lånepriser kommer du att bli erbjuden. Dessa begränsningar är baserade på din inkomst och dina löpande utgifter.

 

ÄR DU REGISTRERAD HOS KRONOFOGDEN?

Det händer de flesta att man går igenom perioder med dålig ekonomi. Om du har blivit anmäld till Kronofogden kan det dessvärre visa sig vara svårt att ta ett lån. Kronofogden är ett register för dåliga betalare och om ditt namn finns däri kommer varje långivare att vara mycket betänksam gällande att låna ut pengar till dig. Detta är för att de beräknar att det finns en stor risk att inte få tillbaka pengarna, då du tidigare har haft svårt att betala. När detta är sagt finns det dock enstaka långivare som fortfarande gärna vill låna ut pengar till dig trots att du sitter hos Kronofogden. Alla dessa långivare erbjuder dock särskilt ofördelaktiga lån med extremt höga räntor, en hög ÅOP före skatt och dyra grundkostnader. Ett sådant lån kan därför vara katastrofalt för dig som redan har en känslig ekonomi. Morebanker har därför valt att inte hänvisa till långivare som erbjuder lån trots att man sitter hos Kronofogden.

Istället rekommenderar vi att du fokuserar på att betala sin skuld till dem som första gånger anmälde dig till Kronofogden. På det sättet kan du så snabbt som möjligt bli borttagen från registret och ta framtida lån under mer ordinära lånevillkor. En framgångsåtgärd kan vara att samla hela din skuld på en plats och därmed ha ett samlat kreditbelopp hos en lånefirma. På så vis kan du få en överblick över dina samlade kreditkostnader och den samlade månadsenliga prestandan på lånet. Kontrollera om du är registrerad i hos Kronofogden genom att logga in med NemID.

 

Nya lån på vägNÄR DU ANSÖKER OM LÅN

De räntor som är angivna hos Morebanker är vägledande. När du skickar in en låneansökan kommer långivaren att göra en automatisk kreditkoll och ge dig ett skräddarsytt låneerbjudande med individuellt anpassade räntor. Om du tackar ja till erbjudanden tar det inte någon längre tid innan pengarna överförs till ett pengainstitutskonto. På grund av den här processen rekommenderas det att ansöka om lån hos minst tre långivare.

På så sätt kan du försäkra dig om att du får ett förnuftigt antal låneerbjudanden att välja mellan, och det är fritt fram för dig att välja det mest fördelaktiga lånet. Detta är det mest populära sättet att ansöka på.

 

NYA LÅN PÅ VÄG OCH NYA ONLINE BANKER

Till skillnad från bankernas mer välkända namn så bygger marknaden för nya lån i Sverige på många välkända, men också mer okända nya lånemöjligheter. Oavsett om det är nya SMS-lån 2018 eller nya snabblån 2018 så härstammar dessa nya låneoptioner antingen från ett nytt lånebolag i Sverige eller underavdelningar av mer kända banker från Sverige eller utlandet. Santander Privatlån är exempelvis en del av Banco Santander, en av världens största banker med mer än 190 000 anställda. Detsamma gäller för en av de nya och stora aktörerna inom snabblån: Bank Norwegians rötter ligger i det kända flygbolaget Norwegian som har haft stor succé i Sverige med flygresor och låneförmedling.

Även Bank Norwegians kreditkort har marknadsfört kraft i Sverige. Selene Finans och Nordisk Lån är exempel på nya lån som inte kommer från ett väletablerat märke. Liksom varje finansiell verksamhet i Sverige är våra långivare under uppsyn av en statlig myndighet. Det är dessa som har i uppgift att kontrollera så att finansiella verksamheter upprätthåller bestämmelserna. Därför behöver du inte vara rädd för de mindre välkända långivarna.Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.

Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor