MoreBanker

Nya lån 2020

Jämför nya lån och ansök redan idag!


Nya lån 2020 

Marknaden för lån växer och det kommer ständigt nya lån och lånemöjligheter i Sverige. Den hårda konkurrensen gör att det är bankerna som behöver konkurrera nya lånom kunderna istället för att det ska vara tvärtom. 

Det kan finnas många anledningar till varför du letar efter ett nya lån eller efter en ny långivare. Det kan vara allt från att du letar efter nya förmåner, söker efter nya lånevillkor eller bara önskar att låna hos en ny aktör. 

I och med marknaden växer kommer det ständigt nya lån på marknaden och det finns därför många lån att jämföra mellan när du behöver låna pengar 2020. 

Så oavsett varför du söker efter nya lån vill vi göra det enkelt för dig genom att på denna sida visa alla nya långivare och låneförmedlare, så att du kan få en överblick över nya lån 2020. 

Jämför nya lån 2020

För att du ska hitta det lån som är bäst och billigast för dig oavsett om det har funnits på marknaden en lång till eller om det är nya lån så är det viktigt att du jämför lån, så att du kan få den bästa räntan. 

Liksom varje finansiell verksamhet i Sverige är våra långivare under uppsyn av en statlig myndighet. Det är dessa som har i uppgift att kontrollera att finansiella verksamheter upprätthåller bestämmelserna. Därför behöver du inte vara orolig för nya långivare. 

Nya lån online 

Med ett traditionellt banklån kommer du att kunna boka en tid i ett bankkontor, träffa en bankman och förklara till vilket ändamål du ska använda lånet. Baserat på dina uppgifter kommer banken att göra en noggrann kreditkontroll och beräkna risken bunden till att låna ut pengar till dig. Med andra ord deras chans att få pengarna tillbaka. 

Ett traditionellt banklån är alltså en lång och besvärlig process. Därför är det inte överraskande att marknaden för online lån har fått stor popularitet under de senaste åren.

Med ett onlinelån garanteras du blixtsnabb behandlingstid, snabb utbetalning och du blir generellt bemött av ganska få krav. Du slipper också att förklara skälet till ditt lån och du behöver inte heller uppvisa säkerhet för lånet varken i form av hus eller bil. 

Den här typen av lån utan säkerhet har blivit mycket populärt. Det kan särskilt visa sig vara en enkel lösning om det uppstår en oförutsägbar utgift ganska plötsligt. 

Eftersom att antal långivare ökar, ökar också chansen för dig att hitta ett lån med villkor och förutsättningar som passar dig och din ekonomiska situation. 

Denna hårda konkurrens som är på den svenska marknaden just nu är en fördel för dig eftersom det skapar bättre produkter. De villkor som en ny långivare kan konkurrera med är:

  • Lägre räntornya lån 2020
  • Kreditkoll hos annan än UC
  • Snabbare utbetalning
  • Bevilja betalningsanmärkningar

Om en ny långivare inte kan erbjuda bättre villkor och räntor, kan de istället fokusera på ett annat kundsegment som är beroende av snabba utbetalningar, godkänner betalningsanmärkningar eller erbjuder lån utan UC. 

Nya sms lån

Behöver du låna en mindre summa till en oförutsedd utgift så kanske ett sms-lån något för dig. Det kommer ofta nya sms lån på marknaden med olika erbjudanden som om att du kan låna utan UC eller med betalningsanmärkning. 

Alla nya långivare av sms lån på den svenska marknaden blir kontrollerade att de upprätthåller de regler som gäller. 

Nya lån med betalningsanmärkning

Det blir allt vanligare att långivarna ser din nuvarande ekonomiska situation istället för vad som har hänt tidigare. Det finns allt fler långivare som ger dig en chans att kunna få lån med betalningsanmärkningar. 

Antalet betalningsanmärkningar som beviljas varierar från långivare till långivare. Håll utkik och jämför alltid innan du lånar, så kommer du att hitta ett nytt lån som kan ge dig bäst lånevillkor. 

Nya lån utan UC

Det finns många långivare som erbjuder lån utan UC och det kommer hela tiden fler. Det är viktigt att veta att om du söker efter nya lån utan UC att det betyder att det INTE tas en kreditupplysning på dig. 

Nya som äldre långivare har en skyldighet enligt lag att ta en kreditupplysning på alla som ansöker om nya lån. Att låna utan UC betyder alltså bara att din kreditupplysning kommer att tas via ett annat kreditbolag, såsom Bisnode eller Creditsafe. 

Har du många kreditupplysningar hos UC kan det bli svårare att få ditt lån beviljat och genom att använda en långivare som använder ett annat kreditupplysningsföretag kan du öka chansen för att lånet ska gå igenom. 

Var uppmärksam på att behöva låna utan UC kan vara ett tecken på att din ekonomi är ostadig och att du ofta kommer att få ett lån med högre räntor och sämre villkor.

Frågor och svar om nya lån

✅Vilket är det bästa nya lånet?

Det är svårt att säga vilket som är bäst för just dig eftersom vi alla är olika. Därför är det viktigt att du jämför och hitta rätt lån som passar dig och din ekonomi.

✅Hur mycket kan jag låna?

Det kan variera beroende på långivare, men oftast från 1.000 - 600.000 kr.}

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor