Låna 600000 kr billigt utan säkerhet, jämför privatlån med låg ...
Så tjänar vi pengar >

Låna 600000 kr billigt utan säkerhet

Jämför och låna 600 000 kr hos Morebanker

Uppdaterad 21. juni 2024

Rekommenderad i juni

Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5.95 %. Effektiv årsränta: 6.11 %. Kostnad: 1108 kr/månad. Totalt: 132923 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-29.95%.
5
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Lendo
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
Varierar mellan långivare
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Ja
Inkomstkrav
10 000 kr/mån
Räkneexempel: Låna: 310.000 kr. Löptid: 144 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6.94 %. Effektiv årsränta: 7.17 %. Kostnad: 3178 kr/månad. Totalt: 457643 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-26.05%.
4,6
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Advisa
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
24 timmar
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Månadsinkomst minst 10.000 kr.
Räkneexempel: Låna: 50.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6,65 %. Effektiv årsränta: 6,86 %. Kostnad: 2 058 kr/månad. Totalt: 246 915 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%- 29.90%.
3,7
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Zmarta
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
Få pengarna samma dag
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Årsinkomst på 100 000 kr
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer

Innehållsförteckning se mere

Om du vill låna 600 000 kr så är privatlån det absolut bästa valet! Det krävs att du har en bra kreditvärdighet om du vill låna 600000 kronor och om du vill vara säker på att du får det billigaste lånet så bör du jämföra innan du lånar pengar. Här kan du därför jämföra långivare och låneförmedlare som erbjuder lån på 600 000 kronor utan säkerhet. 

Jämför lån och låna 600 000 kr utan säkerhet med hjälp av oss! 

Låna 600 000 kronor utan säkerhet enkelt via nätet

I dagsläget är kan du högst låna 600 000 kr, alltså är det största beloppet vi på Morebanker kan hjälpa dig att jämföra låneerbjudanden på. 

Om du lånar 600 000 kr utan säkerhet, betyder du att du kan göra vad du vill med pengarna.

Det är alltså helt upp till dig. Vill du låna

Det kan vara allt från att du behöver köpa en ny bil, köpa en ny bostad eller något helt annat. Oavsett vad du behöver låna till, så behöver du inte ha någon form av säkerhet för att ta ett lån på 600 000 kr online. Plus att du behöver heller inte förklara för någon vad du planerar att använda pengarna på. 

I nuläget finns det två olika alternativ du kan jämföra och låna 600 000 kr genom nätet just nu och det är att du tar ett privatlån genom en långivare eller använder dig av en låneförmedlare. 

Allt du behöver veta om lån på 600 000 kr utan säkerhet

Du har säkert hört talas om lån utan säkerhet förr, men är kanske inte riktigt säker på vad det innebär. Dessa lån kan användas för nästan vad som helst, och kan med andra ord användas för en renovering av köket, en del eller hela beloppet av en kontantinsats till drömboendet eller helt enkelt för att finansiera nästa års semester. 

Ett lån utan säkerhet kan helt enkelt göra vägen mellan din verklighet och dina drömmar lite kortare. Men innan du ansöker om ett lån utan säkerhet är det såklart viktigt att du är lite mer insatt i dessa lån och vad de innebär, vad de kan användas till, hur man ansöker om dem, för- och nackdelar och så vidare. Vilken tur att du har hamnat rätt då! Här går vi nämligen igenom, steg för steg, allt du behöver veta om denna låneform.

Definition av ett lån utan säkerhet

Lån utan säkerhet är lån som beviljas endast baserat på låntagarens kreditvärdighet, jämfört med lån med säkerhet där låntagaren måste lämna en pant till banken i form av en egendom som ett hus eller en bil. Dessa lån kallas mer generellt för Privatlån, Blancolån eller Konsumtionslån. Vi kommer använda oss av termen privatlån när vi diskuterar lån utan säkerhet framöver.

Låneförmedlare

Om du väljer att låna genom en låneförmedlare innebär det att du använder sig av en aktör som gör en kreditupplysning på dig och sedan förmedlar din låneansökan vidare till flera olika banker. På det sättet kan du alltså få flera olika låneerbjudanden (olika privatlån) på endast en kreditupplysning om du väljer att låna genom en låneförmedlare. 

Här kan du se alla låneförmedlare som Morebanker samarbetar med. 

Privatlån

Om du vill låna 600 000 kr så är privatlån det bästa lånet att ta. För att ha möjlighet att låna en sådan stor summa pengar behöver du ha en god kreditvärdighet, plus att din kreditupplysning kommer att göras genom UC. 

Ett privatlån är ett större lån och med längre återbetalningstid än t.ex. snabblån. Privatlån är också känt som ett konsumtionslån, vilket är precis vad det låter, ett lån till för konsumtion.

Här kan du se alla långivare som erbjuder privatlån.

Så kan ett privatlån se ut

Privatlån är alltså lån som du kan använda till praktiskt taget vad du vill – oavsett om du har en reparation av huset på gång, vill finansiera en resa eller ett oväntat besök hos läkaren. Spannet på privatlån ligger mellan 5 000 och 600 000 kronor. Lån 600000 kronor är det maxbelopp som majoriteten av svenska banker som erbjuder sina kunder samt har en återbetalningstid på 1–15 år och räntan ligger vanligtvis på 4–30%.

Privatlån kan vara svårare att få beviljade

Utan en säkerhet (egendom) som garanti kan det bli svårare att bli beviljad ett lån, eftersom banker av privatlån i allmänhet har hårdare utlåningskriterier om lånebeloppet är stort.

För att öka dina chanser för att lyckas bör du se till att hålla din kreditvärdighet på topp eftersom det är detta långivaren undersöker när de granskar din låneansökan. Detta innebär bland annat att du måste betala dina räkningar i tid och spara flitigt. Allt du kan göra för att visa långivaren att du är kapabel att återbetala lånet.

Observera att lån på ett mindre belopp, som ett snabblån på 5 000 kronor är betydligt enklare än ett lån på 600 000 kronor. Det säger ju sig själv. Många långivare tillåter att låntagaren har betalningsanmärkningar och en någorlunda låg kreditvärdighet om lånebeloppet inte är så stort, medan banker av större privatlån stället betydligt högre krav.

Så väljer du ett bra lån när du ska låna pengar

Om du bestämt dig för att ansöka om ett lån är det viktigt att du jämför låneerbjudanden från både banker och långivare som inte är banker. Detta för att försäkra dig om att du hittar det bästa lånet för dina behov.

Du bör jämföra räntesatsen, ansökningsavgiften, löpande avgifter och andra tilläggsfunktioner som förmågan att betala av lånet tidigare. Det är viktigt att du ställer krav för att hitta det lån som passar dig och din privatekonomi bäst.

För att underlätta ditt sökande av det bästa privatlånet för dig och din ekonomi kan du med fördel använda dig av en låneförmedlare. Låneförmedlare agerar som en mellanhand mellan långivare och låntagare och jämför räntor från olika banker och kreditbolag.

Du ansöker enkelt på låneförmedlarens hemsida. Därefter gör de en kreditupplysning på dig och skickar ut din ansökan till olika banker som inom bara några minuter kommer erbjuda dig lån. Då kan du i lugn och ro välja ett av de lån som är bäst.

För- och nackdelar med Privatlån

Fördelar:

 • Du kan förvänta dig att få lånet beviljat samt pengarna utbetalda betydligt snabbare än genom ett lån med säkerhet.
 • Långivaren kommer inte ta din egendom (exempelvis din fastighet eller din bil) om du inte längre kan betala tillbaka lånet.
 • Om du har hög kreditvärdighet kan du kvalificera dig för privatlån med låga räntor.

Nackdelar:

 • Lån utan säkerhet, privatlån, är mer riskfyllda för bankerna då de kan komma med högre räntor - särskilt för dig med dålig kreditvärdighet.
 • Om du inte betalar lånet i tid kommer din kreditvärdighet att påverkas väldigt negativt. Det återstående lånesaldot kan gå vidare till inkasso.
 • Anledningar att låna 600 000 kr
 • Du behöver låna pengar och har bestämt dig att ett privatlån passar dig bäst.

När du väljer att ta ett lån utan säkerhet, så betyder det att du kan använda pengarna till vad du vill. Det finns alltså oändligt många anledningar till att låna 600 000 kronor.

Men några av de vanligaste anledningar är att samla lån för att lösa dyra lån, eller att t.ex. låna till större renovationer eller köp av husbil.

Bra att veta när du ska låna 600 000 kronor

Idag finns det många långivare och låneförmedlare som erbjuder lån på 600 000 kr.

Det finns alltså otroligt många valmöjligheter att välja mellan! Därför är det viktigt att du jämför olika lån innan du väljer att att låna.

Det är viktigt att jämföra lån, innan så att du kan vara säker på att du väljer den långivare som erbjuder dig det bästa och billigaste lånet med låg ränta.

Var uppmärksam på att när du jämför lån så är det den effektiva räntan du ska kolla på och jämföra. Ju lägre den effektiva räntan är, desto billigare är ditt lån. 

En annan sak som är väldigt viktigt att veta innan du ska låna 600 000 kr är att du ska vara helt säker på att du kan betala tillbaka ditt lån.

Du ska därför aldrig låna 600 000 kr om du inte är helt säker på att du kan betala tillbaka lånet samt din räntekostnad varje månad under hela återbetalningstiden som vanligtvis ligger på 30-180 månader. 

För skulle du missa att betala tillbaka riskerar du att få betala en årlig straffränta och en påminnelseavgift. Alltså, det kommer att bli ännu dyrare för dig om du inte klarar av att betala tillbaka ditt lån i tid. 

Lån på 600 000 kr med betalningsanmärkning

Har du en betalningsanmärkning men fortfarande vill låna 600000 kr? Det är inte omöjligt för dig att låna pengar, men det kommer att minska antalet långivare som du kan välja mellan. 

Idag finns det nämligen ett antal långivare som faktiskt godkänner dig som har en eller flera betalningsanmärkningar. Du ska också vara uppmärksam på att om du har en betalningsanmärkning och vill ta ett lån på 600 000 så kommer din ränta vara högre än om du inte hade haft en betalningsanmärkning. 

Här kan du se alla långivare som erbjuder lån med betalningsanmärkning

Vi hos Morebanker gör vårt bästa för att du ska hitta ditt bästa lån upp till 600000!

Hos dessa låneförmedlare kan du låna upp till 600 000 kr med betalningsanmärkning: 

 • Sambla
 • Advisa
 • Lendo
 • Axo Finans
 • Zmarta

Vanliga frågor och svar när du ska låna pengar

✅Får man låna 600 000 kr själv?

Ja, du kan själv ta ett lån på 600000 om du har en tillräckligt god kreditvärdighet. Men du ökar dina chanser att få lånet om du ansöker tillsammans med en medsökande.

✅Kan jag låna 600 000 kr utan UC?

Nej, du kan inte låna så pass stora belopp utan UC. Här kan du se vart du kan låna utan UC.

Låna mindre: Låna 500 000 kr

Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot