MoreBanker

Jämför lån upp till 600 000 kr, för att få den lägsta räntan på ditt lån utan säkerhet!

Hitta det billigaste lånet - Ansök på 1 minut!

Jämför lån för att vara säker på att du hittar ditt billigaste lån. För det största misstaget du kan göra är att inte jämföra lån innan du lånar pengar, för då är chansen stor att du går miste om en annan långivare som kan erbjuda dig ett billigare lån. Därför kan du jämföra både snabblån och privatlån hos oss så att du oavsett storlek på lånet kan hitta det lån som har lägst ränta. 

Utan UC
Direkt utbetalning
Betalningsanm. OK
Utan UC
Direkt utbetalning
Betalningsanm. OK

Jämför lån - för lägre räntaJämför lån

Majoritet av oss svenskar att ta ett lån någon gång i livet. Det kan då vara tal om exempelvis ett bolån, billån, privatlån eller något annat. 

Det lönar sig att jämföra det flesta saker innan man fattar ett beslut, det gäller även långivare. Oavsett vilket lån du behöver ta är det alltid en bra idé att jämföra lån innan du lånar. När du jämför lån, jämför du helt enkelt räntor och villkor på lån och då är chansen större att du hittar ett lån som kan ge dig lägst möjliga ränta. Att jämföra lån är inte speciellt krångligt och tar inte speciellt lång tid, hos MoreBanker har vi samlat lån från ett flertal långivare för att det ska bli enklare för dig att göra ett bra val.

Varför ska jag jämföra lån?

Men varför är det egentligen så viktigt att jämföra lån? För att det finns så otroligt många långivare och därför finns det några som kommer att passa dig bättre än andra. Genom att jämföra olika långivare mot varandra har du en större chans att hitta det billigaste lånet som passar just dig.

När du har hittat en långivare som kan erbjuda dig den lägsta effektiva räntan under den löptid du önskar så har du hittat det lån som är billigast för dig. Den effektiva räntan är den nominella räntan plus eventuella avgifter. Värt att minnas är att 30% av räntekostnaden upp till 100 000kr är avdragsgill på deklarationen, detsamma gäller inte avgifter, dvs det är bara räntekostnader från den nominella räntan som är avdragsgillt. 

Vissa långivare erbjuder även andra villkor som tex betalningsfria månader och möjlighet att justera återbetalningstakten.

Jämför banker

Det är viktigt att jämföra banker innan du väljer att ta ett lån. Genom att jämföra de olika långivarna mot varandra har du en större chans att hitta det billigaste och bästa lånet som passar just dig. 

När du jämför banker för att hitta det billigaste lånet ska du vara uppmärksam på den effektiva räntan. När du har hittat en långivare som kan erbjuda dig den lägsta effektiva räntan under den löptid du önskar så har du hittat det lån som är billigast för dig. Kom ihåg att en kortare löptid innebär en kortare tid som lånet tickar ränta, vilket leder till en lägre totalkostnad för dig.

Jämför billiga lånJämför billiga lån

När du ska jämföra billiga lån behöver du först veta vilket typ av lån som bäst kommer att täcka dina behov. Nedanför har vi därför tagit fram de vanligaste lånet som du kan jämföra mellan - så att du kan hitta det lån som blir billigast för dig.

Jämför lån utan säkerhet

Hos MoreBanker kan du jämföra lån utan säkerhet när du har behov för att ta ett lån. Ett lån utan säkerhet är ett lån som baseras på låntagarens betalningsförmåga och där du inte behöver pantsätta t.ex. ett hus som säkerhet för lånet.

Ett lån utan säkerhet kallas också för blancolån och du kan använda pengarna till precis vad du vill. Oavsett vad du ska låna till bör du alltid jämföra lån utan säkerhet innan du väljer långivare.

Jämför lån med betalningsanmärkning

Oavsett om du har en betalningsanmärkning eller inte är det viktigt att jämföra lån. För hos många långivare är det möjligt att låna trots en betalningsanmärkning.

Men kom ihåg att det viktigaste steget är att jämföra lån med betalningsanmärkning innan du rent faktiskt lånar pengar då räntan varierar mellan dom olika långivarna. Jämför lån med betalningsanmärkningar här.

Jämför lån utan UC

Ett lån utan UC är ett lån där kreditupplysningen görs via ett annat upplysningsföretag än Upplysningscentralen. Det betyder att det alltid gör en kreditupplysning på dig, men att du kan hitta och välja en långivare som inte använder UC, som är den upplysningscentral som storbankerna använder. 

Oavsett om du vill ta ett lån med eller utan UC är det precis lika viktigt att du jämför lån utan UC.

Jämför privatlån

Hos MoreBanker kan du jämföra privatlån. Ett privatlån är också ett lån utan säkerhet som du kan använda till precis vad du vill. Men oavsett vad du vill använda pengarna till så är det viktigt att du jämför privatlån innan du lånar. 

Det finns otroligt många långivare som erbjuder privatlån och genom att jämföra privatlån har du större chans att hitta det som är bäst och billigast för dig.

Jämför sms lånJämför lån

Hos MoreBanker kan du också jämföra sms lån. Ett smslån är ett mindre lån som oftast har en snabb utbetalning. Det passar att ta ett smslån när du står i en situation med en oförutsedd utgift som måste betalas så fort som möjligt. 

Därför används smslån ofta till att lösa akuta problem. Även fast problemet kan vara akut och att det känns som om du slösar tid genom att jämföra lån, så ska du alltid jämföra de olika långivarna mot varandra för att säkra dig att du får det smslån med lägst ränta som passar dig.

Jämför billån 

En ny bil är ofta en stor investering som ibland kan kräva att man tar ett lån. I stort så finns det två typer av billån; billån utan säkerhet och billån med säkerhet, där bilen är säkerheten. Lån där bilen är säkerhet kräver ofta att bilen inte för gammal när lånet är återbetalt. 

På MoreBanker kan du jämföra billån och hitta det lån som har lägst ränta och bäst villkor för dig.}

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor