Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Cashbuddy - Är det billigast och bäst för dig?

Jämför andra långivare som Cashbuddy innan du tar ett lån - då är chanserna större att du får ett lån med en lägre ränta!

5
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp 5.000 - 25.000 kr.
Återbetalningstid 1 - 5 år
Ränta 26.05%
Effektiv ränta 29.4 %
Alder 20 år
ÅOP 29.4 %
Fast månadskostnad Inga extra avgifter
Ansök nu

Räkneexempel: Låna: 25.000 kr. Löptid: 60 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 26.05 %. Effektiv årsränta: 29.4 %. Kostnad: 749 kr/månad. Totalt: 44.955 kr. Långivararens nominella årsränta är fast och är 26.05 %.
Andra lån

Är Cashbuddy inte det du letar efter? Se vårt stora utbud av andra lånegivare nedanför, eller gå tillbaka till den samlade översikten

Lumify
4.7
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp
2.000 - 70.000 kr.
Återbetalningstid
1 - 13 mån
Ränta
39,5 %
Räkneexempel: Låna: 5.000 kr. Löptid: 6 månader. Avgifter: 730 kr. Nominell ränta: 40,25 %. Effektiv årsränta: 129,59 %. Kostnad: 1358 kr/månad. Totalt: 7533 kr. Långivarens ränta är fast och är 39.5%.
Likvidum
4.6
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp
10.000 - 600.000 kr.
Återbetalningstid
1 - 15 år
Ränta
2,95 - 25,95 %
Räkneexempel: Låna: 200.000 kr. Löptid: 108 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5,3 %. Effektiv årsränta: 5,43 %. Kostnad: 2 333 kr/månad. Totalt: 251 911 kr.
Lendo
5
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp
5.000 - 600.000 kr.
Återbetalningstid
1 - 20 år
Ränta
2,95 - 29,95 %
Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5.95 %. Effektiv årsränta: 6.11 %. Kostnad: 1108 kr/månad. Totalt: 132.923 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-29.95%.
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Lån utan säkerhet hos Cashbuddy

Cash buddy erbjuder lån på mindre belopp såsom 5 000 kr eller ett lite större belopp såsom 25 000 kr kan man hos Cashbuddy ta ett lån utan säkerhet. Det är upp till en själv att välja vad man är i behov av samt hur långt man vill att lånets löptid ska vara. Cashbuddy erbjuder snabblån

Man kan exempelvis besluta sig om att lånet enbart ska löpa under ett års tid, men man kan även betala tillbaka på lånet i hela fem år. Oavsett vad kan man säkerligen hitta ett skräddarsytt lån via Cashbuddy som kommer att lösa alla ens tillfälliga problem.

Vad man kan förvänta sig hos Cashbuddy

Om man vill låna pengar på ett snabbt och smidigt sätt kommer man att uppskatta allt det som Cashbuddy erbjuder. Hos denne långivare kan man vara säker på att aldrig stöta på några dolda avgifter, utan man behöver enbart betala ränta och det lånade beloppet.

Därtill kommer månadskostnaden alltid att vara fast om man tar lån hos Cash buddy, och detta betyder att man enklare kan lägga upp en budget.

Istället för att behöva oroa sig över rörliga räntor kan man pusta ut och veta att varje månad kommer att se likadan ut. Allt som sedan behövs är att skicka in en låneansökan, och i de flesta fall kommer man att få svar på denne mycket fort.

Att skicka in en låneansökan

Om man tidigare har tagit lån via någon av storbankerna är man säkerligen van vid långa processer där man tvingas att sitta i möten med banken. Så går det dock inte till om man istället satsar på ett lån hos Cashbuddy.

För att ansöka om lån fyller man helt enkelt bara i en låneansökan där man måste svara på vissa frågor. Man väljer exempelvis hur mycket pengar man vill låna, och detta kan vara vilket belopp som helst mellan 5 000 kr och 25 000 kr. Därtill väljer man hur långt lånet ska löpa, allt mellan ett och fem år.

När detta är klappat och klart kommer man att få en uträkning som visar ens individuella årsränta, maximal effektiv årsränta samt den totala kostnaden för hela lånet. För att avsluta sin låneansökan anger man uppgifter kring sin inkomst, sysselsättning och kontaktinformation.

När ansökan väl har skickats in kommer det inte att dröja länge förrän man får reda på om ens ansökan har nekats eller beviljats.

Vad menas med att låna utan säkerhet?

Om man besöker Cashbuddys hemsida kommer man först av allt att bli bemött utav frasen ”lån utan säkerhet”, men vad menar man egentligen med detta? Jo, ett lån utan säkerhet syftar på att man inte behöver uppvisa något fordon, någon bostad eller värdefull ägodel som banken kan ta från en om det skulle visa sig att man inte kan betala tillbaka lånet.

Detta gör de flesta storbankerna för att kunna vara säkra och trygga gällande att alltid få sina pengar tillbaka oavsett situationen. Det är dock långtifrån alla som har en säkerhet att dra nytta av, och då kan det kännas skönt att man helt slipper detta hos Cashbuddy.

För att få låna pengar hos Cashbuddy

Hos alla långivare kommer man att stöta på villkor och krav som man måste se till så att man uppfyller innan man kan ansöka om ett lån. Några av dessa krav kommer att se likadana ut hos de flesta långivare, men andra kan skilja sig ganska drastiskt.

Hos just Cashbuddy måste man vara minst 20 år gammal och för närvarande inte ha några skulder hos Kronofogden. Därtill är det naturligtvis viktigt att man har en inkomst för att ha möjlighet att betala tillbaka de lånade pengarna, och detta ska vara genom pension, a-kassa, näringsverksamhet eller tjänst.

Det är också av yttersta vikt att man inte har skuldsanering eller är försatt i konkurs. Sist men inte minst får man enbart låna pengar hos Cashbuddy om man är folkbokförd i Sverige och då har ett svenskt personnummer.

Lån trots betalningsanmärkningar

Om man har en betalningsanmärkning på grund av en tidigare skuld kan det bli ganska svårt för en att få ett lån beviljat. Lyckligtvis nog kan man låna hos Cashbuddy trots att man har betalningsanmärkningar så länge man har betalat av skulden.

Anledningen till att Cashbuddy har valt att tillåta lån trots betalningsanmärkningar är för att de bryr sig om ens nutida förmåga att betala tillbaka lånet – inte om hur det har sett ut tidigare.

Vi kan alla en eller annan gång hamna i knepiga ekonomiska situationer där det är svårt att betala tillbaka på ett lån, och Cashbuddy anser att man inte nu behöver straffas för någonting som ha skett för längesedan. Om man har en eller flera betalningsanmärkningar är det därför fritt fram att ansöka om ett lån hos Cashbuddy.

Läs mer om Cashbuddy.

✅Vad får jag för ränta?

Den effektiva räntan är 29,4%.

✅Hur mycket pengar kan låna hos Cashbuddy?

Du kan låna från 5.000 till 25.000 kr. 

✅Kan jag låna med betalningsanmärkning hos Cashbuddy?

Ja, du kan låna med betalningsanmärkning hos Cashbuddy.

notifyImg Ansøg nu

Registrera dig för att se de bästa lånemöjligheterna

Email

Mobil

Fortsätt utan att ange e-post

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil