Snabblån utan många krav → Låna pengar utan höga krav
Så tjänar vi pengar >

Snabblån utan krav

Jämför snabblån som beviljar många

Uppdaterad 14. juli 2024

Rekommenderad i juli

Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5.95 %. Effektiv årsränta: 6.11 %. Kostnad: 1108 kr/månad. Totalt: 132923 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-29.95%.
5
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Lendo
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
Varierar mellan långivare
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Ja
Inkomstkrav
10 000 kr/mån
Räkneexempel: Låna: 310.000 kr. Löptid: 144 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6.94 %. Effektiv årsränta: 7.17 %. Kostnad: 3178 kr/månad. Totalt: 457643 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-26.05%.
4,6
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Advisa
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
24 timmar
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Månadsinkomst minst 10.000 kr.
Räkneexempel: Låna: 50.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6,65 %. Effektiv årsränta: 6,86 %. Kostnad: 2 058 kr/månad. Totalt: 246 915 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%- 29.90%.
3,7
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Zmarta
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
Få pengarna samma dag
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Årsinkomst på 100 000 kr
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer

Innehållsförteckning se mere

Alla långivare ställer olika krav på de låntagare och det kan skilja sig mycket på marknaden. Här listar vi därför snabblån med få krav, för att du ska slippa behöva vända dig till långivare som ändå inte kommer att godkänna din ansökan och onödiga förfrågningar.

Snabblån utan krav är egentligen ett annat ord för snabba och små lån som är enkla att få. Anledningen till att de är enkla att få är för att dessa lån har få krav, vilket ger sig själv. Ju färre krav desto enklare är det att få lånet. 

Dessa lån som är enklare att få tas ofta utan UC, eller accepterar betalningsanmärkningar. Kraven på inkomst är lägre än hos andra långivare. Du kan då lån utan fast inkomst. Därför anledningen till varför låntagare söker efter ett snabblån utan krav är på grund av en låg kreditvärdighet vilket gör det svårt att ta lån.

Vad är ett snabblån?

Ett snabblån är ett lån utan säkerhet, vilket betyder att det är som att låna pengar utan frågor. Du kan alltså använda pengarna till vad du vill. 

Ett snabblån är ett litet lån som oftast har en relativt kort återbetalningstid. Snabblån är precis som namnet antyder, går snabbt att få. Alltså det kan gå riktigt fort från att du ansöker till att du har pengarna på kontot. 

Ett snabblån används därför oftast till en oväntad och akut kostnad t.ex. ett tandläkarbesök. Det är viktigt att veta att räntan ofta är högre på ett snabblån än ett privatlån.

Vad är ett snabblån

Lån som är enkla att få

Det finns flera faktorer som påverkar hur enkelt det är att låna pengar. För det första så är det självklart enklast att låna pengar om du har en bra inkomst, inga betalningsanmärkningar och har en hög kreditvärdighet. Står du i denna situation så är också dina chanser bättre till ett lån med bättre villkor med lägre ränta. 

Därför om du letar efter ett snabblån utan krav så ska du vara uppmärksam på vilka faktorer långivaren kollar efter så att du kan förstå din chans till att få ett lån. 

Riskbedömningen är den största faktorn, för lån som är enklare att få. Det betyder ju större risk du tar desto enklare är lånet för dig att få. Det betyder att ett lån på ett mindre belopp med en hög ränta är de som har minst krav på sina låntagare. Detta beror på att den höga räntan gör att deras förlust (om du inte kan betala tillbaka lånet) inte blir så stor.

Som nämnt ovanför, så har också lånebeloppet en stor betydelse. Därför om du letar efter snabblån utan krav så är det enklast för dig att få lån på mindre belopp. Detta har också att göra med att du lägre belopp du lånar, desto mindre risk är det för långivaren att låna ut till dig.

Att ha en medsökande kan ibland vara det som avgör om du får låna pengar eller inte. Detta gäller framförallt om det är större belopp och du har låg kreditvärdighet. Igen, när det är två sökande på lånet blir det en extra säkerhet för långivaren att låna ut pengar.

Vart långivaren tar sin kreditupplysning har också en påverkan på hur enkelt lånet är att få. Snabblån utan krav, använder sig oftast av andra upplysningscentralen är UC när de ska hämta sin kreditupplysning på dig.  

Alltså, det varierar vilken långivare som det är enklast att få lån hos om du letar efter ett snabblån utan krav. Kraven skiljer sig alltid och därför är det viktigt att jämföra innan du ansöker om ett lån. 

De långivare som ställer låga eller få krav, eller lån som är enkla att få, varierar väldigt mycket i sin bedömning om du är kreditvärdig eller inte. Vissa långivare tittat på hur mycket pengar du har tjänat den senaste perioden och hur din livssituation ser ut just nu. Efter det gör de, en bedömning. 

Vilka krav är vanliga

För att få ett lån finns det några grundkrav du måste leva upp till. Alltså, det finns inga lån som inte har några krav allt. Dessa kriterier är något som kreditgivare gemensamt enats om, och är något du måste uppfylla för att kunna få ett snabblån utan krav. 

För att ansöka om ett lån i Sverige gäller följande: 

  • Du måste ha fyllt 18 år. 
  • Du ska vara folkbokförd i Sverige sedan minst ett år tillbaka.
  • Du måste ha en fast månatlig inkomst om minst 12 500 kr. 
  • Du får inte ha några olösta skulder hos Kronofogden sedan 6 månader tillbaka. 
  • Om du har hamnat hos Kronofogdens skuldlista, kan du logga in på deras hemsida med ditt BankID för att se hur du ska gå tillväga. Har du inga skulder, så är det fritt fram för dig att ansöka om lån.

Att låna pengar snabbt utan krav

Har du blivit nekad när du sökt lån och därför är på jakt efter ett snabblån utan krav? Här är våra tips till dig hur du ytterligare kan öka chanserna att få ditt lån beviljat. 

Samla dina lån, det brukar nämligen vara lättare att låna om syftet med lånet är att samla befintliga lån. Detta tyder på att man vill ta ansvar för sin ekonomi. Ansök via en låneförmedlare. På så sätt så görs det endast en kreditupplysningar på dig, och ju färre kreditupplysningar det har tagits på dig desto bättre. Det absolut bästa sättet för att förbättra din ekonomi och lånesituation är att förbättra din kreditvärdighet. Att avsluta kreditkort du inte använder, samla dina lån och undvik onödiga kreditupplysningar hos UC är tre enkla tips för att förbättra din kreditvärdighet. 

Jämför snabblån, innan du lånar

Precis som vid alla andra lån så är det viktigt att jämföra snabblån utan krav innan du väljer att låna. Utöver att jämföra räntan, återbetalningstiden och eventuella andra avgifter så kan du också jämföra vilka krav de olika långivarna har. På så sätt har du större chans att få lånet om du ansöker hos en långivare där du vet att du uppfyller alla krav. Genom att göra detta undviker du också onödiga kreditupplysningar, från långivare som du från starten inte behövt ansöka till eftersom man inte levde upp till kraven. 

Hitta snabblån som beviljar alla 

För att hjälpa dig på vägen så har vi tagit fram de långivare som har lägst krav. Det här passar dig som vill ta ett lån med betalningsanmärkningar eller har en lägre inkomst. Detta passar också dig om du vill ansöka till få grundkrav och utan UC. Dessutom gör de flesta ofta en individuell bedömning av din ekonomiska situation. 

3 sms lån hög beviljandegrad

  • Ferratum 
  • Fairlo
  • Lumify 
Det här är en högkostnadskredit: Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Vad ska du tänka på innan du lånar pengar utan krav

Att låna pengar utan krav kan verka lockande, om oavsett hur enkelt lånet är att få så kanske det inte alltid är en så bra idé. Det finns därför några punkter som är viktiga att tänka på innan du lånar pengar utan krav. 

Låna endast om din ekonomi kan klara av det

Om du redan har problem med ekonomin så kommer det inte att bli bättre genom att du lånar pengar, detta sätter bara ännu mer press på en jobbig situation. Ett undantag kan vara att samla lån, för att det ska bli billigare och enklare för dig att betala tillbaka dina skulder. 

Lån utan krav är ofta de dyraste

Det finns ett samband mellan snabblån utan krav och hur stora kostnader som följer med lånet. Snabblån som inte har höga krav på dig som lånar, din årsinkomst, tidigare lån och eller betalningsanmärkningar tar en större risk när de lånar till dig, vilket betyder att de höjer räntan. Men detta betyder att dessa lån är mer riskfyllda för dig istället. 

Behöver du verkligen lånet

En annan viktig fråga att ställa dig själv är, behöver du verkligen lånet? Eller har du kanske till och med möjlighet att spara upp till det själv? Om du står i en situation där du letar efter ett snabblån utan krav, så ska du vara extra försiktig när du tar ett lån eftersom de typer av låner medför större risker att du hamnar i skuldfällor. Ibland kan det hjälpa att vänta några dagar eller en vecka och sedan komma tillbaka till det du gärna ville låna till och märka om du verkligen behöver det eller inte. I vissa tillfällen kanske du också kan hitta det begagnat.

Ett akut lån utan inkomst

Lätta och enkla lån är främst till för den som verkligen behöver pengar snabbt och har man inte problem att få ett privatlån beviljat så är det värt i längden att ta det istället. Även om det innebär att du behöver vänta lite längre på pengarna så är det värt det eftersom kostnaden för lånet blir mindre och du har möjlighet att betala lånet under en längre tid. 

Snabblån utan krav kan vara en bra temporär lösningen för den som har många nekade låneansökningar i bagaget eller inte har en fast månatlig inkomst och behöver betala en akut utgift.

Vanliga frågor och svar om snabblån utan krav

✅ Kan jag ta ett lån utan krav?

Nej, det finns inga lån som inte har några krav. Men det finns däremot långivare som har färre krav än andra.

✅ Finns det snabblån utan krav på fast inkomst?

Ja, du kan låna pengar utan inkomst så länge du uppfyller långivarens krav och har möjlighet att betala tillbaka lånet.

Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot