Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

SpargoFinans - Är det billigast och bäst för dig?

Hos SpargoFinans kan du ta ett privatlån, men är det billigast och bäst för dig? Jämför lån för att se vilket privatlån som kan ge dig lägst ränta. 

8
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp 10.000 - 150.000 kr.
Återbetalningstid 1 - 6 år
Ränta 9.84-21.6%
Effektiv ränta 10.65 - 29.99 %
Alder 18 år
ÅOP 26.44 %
Svar inom en timme Lös lånet i förtid utan extra kostnad Pengarna på kontot samma dag
Ansök nu

Räkneexempel: Låna: 25.000 kr. Löptid: 84 månader. Avgifter: 595 kr. Nominell ränta: 21.60 %. Effektiv årsränta: 26.44 %. Kostnad: 593 kr/månad. Totalt: 51.432 kr. (administrationsavgift tillkommer: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån) Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 11.82%- 25.49%.
Andra lån

Är spargofinans inte det du letar efter? Se vårt stora utbud av andra lånegivare nedanför, eller gå tillbaka till den samlade översikten

Lendo
5
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp
5.000 - 600.000 kr.
Återbetalningstid
1 - 20 år
Ränta
2,95 - 29,95 %
Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5.95 %. Effektiv årsränta: 6.11 %. Kostnad: 1108 kr/månad. Totalt: 132.923 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-29.95%.
Sambla
4.9
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp
5.000 - 600.000 kr.
Återbetalningstid
1 - 20 år
Ränta
3,01 - 29,95 %
Räkneexempel: Låna: 150.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6.4 %. Effektiv årsränta: 6.59 %. Kostnad: 1696 kr/månad. Totalt: 203472 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%- 39.6%.
Zmarta
4.7
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp
5.000 - 600.000 kr.
Återbetalningstid
1 - 20 år
Ränta
2,95 - 29,9 %
Räkneexempel: Låna: 180.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6,65 %. Effektiv årsränta: 6,86 %. Kostnad: 2 058 kr/månad. Totalt: 246 915 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%- 29.90%.
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Spargo Finans erbjuder flexibla privatlån upp till 150 000 kr

Ett lån kan komma väl tillhands om det skulle vara så att en plötslig utgift har dykt upp, men det kan även ibland kännas trevligt att ta ett lån för att kunna njuta av diverse nöjen. Därför kan du ansöka om flexibla privatlån upp till 150 000 kr hos SpargoFinans. 

Kanske vill man äntligen kunna köpa den där begagnade bilen som man har drömt om, en ny dator, en snygg TV eller varför inte använda pengarna till husrenovering och en utlandsresa.

Oavsett vad man planerar att använda pengarna till man kan enkelt och smidigt låna precis det beloppet som man behöver hos SpargoFinans.

Vad har SpargoFinans att erbjuda?

Hos SpargoFinans har man möjligheten att låna mindre belopp såsom 10 000 kr, men man kan även låna mycket större belopp än så, uppemot 150 000 kr.

Vilken återbetalningstid som detta lån har får man välja själv, och ens valmöjligheter ligger på mellan 12 månader och 120 månader.

Med förträffliga lånevillkor och ett mycket enkelt sätt att ansöka kommer SpargoFinans inte att göra en besviken – och då har vi inte ens nämnt de snabba utbetalningarna.

Privatlån för största möjliga frihet

Att låna pengar hos SpargoFinans betyder att man själv får bestämma vad pengarna ska användas till. Det finns inga långa möten med banken där man behöver gå igenom användningsområdet av lånet. Istället är det upp till en själv att välja.

Så länge man kan betala tillbaka i tid så lägger sig SpargoFinans inte i, och man får på så vis den största möjliga friheten när det kommer till att använda de lånade pengarna.

Som om detta inte vore en fördel nog att välja SpargoFinans så kommer man även att få pengarna utbetalda mycket fort. När ens låneansökan har beviljats så kan man få de lånade pengarna redan samma dag, och senast vardagen därpå.

Om man lånar pengar på grund av en brådskande utgift kan det därför kännas skönt att veta att det lånade beloppet inte är långt borta.

Låna utan säkerhet

Om man tidigare har vänt sig till andra långivare eller möjligtvis storbanker är det inte konstigt om man har stött på benämningen ”lån med säkerhet” tidigare. När man exempelvis lånar pengar på banken kommer de ofta att begära att man uppvisar en säkerhet, vilket kan vara en bil, en bostad, något mycket värdefullt som man äger eller dylikt.

Poängen med detta är att man ska ha någonting att falla tillbaka på om man inte klarar av att betala tillbaka lånet. Då kommer denne ägodel att tas över av banken så att de får tillbaka sina utlånade pengar.

Det är dock fullt förståeligt om man inte har någonting som man hade kunnat uppvisa som säkerhet, och det behöver man inte heller om man vänder sig till SpargoFinans.

Här ansöker man helt enkelt om ett lån utan säkerhet, vilket kan kännas mer gynnsamt för låntagaren.

Kom ihåg inför lånet

Om man är inställd på att få ett lån inom en snar framtid bör man förbereda sig på bästa möjliga sätt och tänka igenom om ett lån är den bästa idén för en. Ett lån kommer med effektiv ränta, avgifter och andra kostnader som man kanske inte har övervägt.

Just därför bör man först tänka igenom om man verkligen behöver lånet samt om man kommer att kunna betala tillbaka det i tid. Innan man ansöker om ett lån bör man se till så att man har en fast inkomst och pengar över varje månad för att kunna betala tillbaka lånet.

En viktig punkt är därtill att man inte för närvarande har skulder hos Kronofogden. Om det redan ligger obetalda skulder hos Kronofogden bör man inte fundera på att ta ännu ett lån, utan man borde istället reda upp de tidigare skulderna innan man överväger att ansöka om ett nytt lån.

Gör tillbakabetalningen enklare

När man väl har lånat pengar finns det ett par saker man kan göra för att se till så att tillbakabetalningen blir så smidig och enkel som möjligt.

Tipset som man säkerligen ofta hör tal om är att lägga upp en budget, men anledningen till att detta tips dyker upp så ofta är för att det är riktigt effektivt.

Om man verkligen håller reda på hur mycket pengar som man lägger på mat, räkningar och andra utgifter förstår man lättare hur mycket pengar man kommer att ha över till att betala tillbaka lånet.

Ett ytterligare tips är helt enkelt att inte vänta med fakturorna. Det kan kännas tråkigt att förlora pengar när man nyligen har fått sin lön, men om man omedelbart sätter sig ner och betalar räkningar så fort de har kommit in så behöver man aldrig oroa sig för att det inte ska finnas pengar över till dessa viktiga fakturor.

Läs mer och låna hos spargo finans.

Vanliga frågor och svar

✅Kan jag låna med betalningsanmärkning?

Nej SpargoFinans accepterar inga betalningsanmärkningar. Här kan du se vart du kan låna med betalningsanmärkning. 

✅Hur mycket kan jag låna?

Du kan låna från 10 000 kr och upp till 150 000 kr. 

✅Hur gammal måste jag vara för att få låna?

Du måste vara minst 20 år för att få låna hos SpargoFinans. 

notifyImg Ansøg nu

Registrera dig för att se de bästa lånemöjligheterna

Email

Mobil

Fortsätt utan att ange e-post

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil