Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

OKQ8 - Är det billigast och bäst för dig?

Låna pengar hos OKQ8 eller jämför andra alternativ - för att hitta ditt billigaste lån. 

9
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp 20.000 - 350.000 kr.
Återbetalningstid 2 - 12 år
Ränta 3.89-7.89%
Effektiv ränta 3.96 - 9.7 %
Alder 20 år
ÅOP 5.91 %
0 kr i uppläggningsavgift Välj din betalningstid Få 500 kr att tanka för
Ansök nu

Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 60 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5.0 %. Effektiv årsränta: 5.91 %. Kostnad: 1922 kr/månad. Totalt: 115327 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 3.89%-7.89%.
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


OK-Q8 privatlån

Om du behöver låna pengar till en ny bil eller kanske renovera ditt kök så kan du titta på OK-Q8 blancolån. Vilka typer av lån erbjuder OKQ8? För den som vill låna pengar kan ett blancolån från OKQ8 Bank vara lösningen. Du kan låna mellan 20 000 kronor – 350 000 kronor. Det är 0 kronor I uppläggningsavgift och återbetalningstid på 2–12 år. Du behöver ingen säkerhet för att låna. Du väljer själv din återbetalningstid och du får svar på din ansökan direkt. Ansök enkelt med BankID redan idag. Dessutom får du en tankning utan kostnad för ett värde av 500 kronor!

 

Låna pengar med OK-Q8 privatlån

Oavsett du vill låna till kan ett privatlån från OK-Q8 Bank vara lösningen. Låna upp till 350 000 kr utan säkerhet, till bra ränta och fördelaktiga villkor. Du kan enkelt räkna ut vad din ränta OK-Q8 har individuell räntesättning så du kan gå in på okq8.se/kort-lan och använd den enkla kalkylatorn för att få en uppfattning om hur hög din månadskostnad skulle komma att bli när du lånar pengar. OKQ8 lån betalas ut betalas ut via Swedbanks utbetalningstjänst, eller så sker utbetalning via Avi om du inte är anknyten till denna tjänst. Normalt sett utbetalning bara en eller ett par dagar från beviljad ansökan till dess att pengarna betalas ut, så länge att ditt konto är anslutet till Swedbanks utbetalningstjänst.

 

Om OK-Q8 privatlån

OK-Q8 Bank AB är banken för kunder på väg. OK-Q8 bank startade sin verksamhet 2009 och har sitt huvudkontor I Stockholm. Bolaget är endast verksamt i Sverige. Banken har idag cirka 36 medarbetare och ägs helt av OK-Q8 AB som i sin tur ägs av OK Ekonomisk Förening och Kuwait Petroleum International. OKQ8 Bank kan tillhandahålla betalmedel och kredit till konsumenter bland annat via OKQ8 Banks VISA-kort. Du kan kontakta Bank kundtjänst på telefon 08-506 80 000 under deras öppettider.

 

Vem kan söka OK-Q8 lån?

Alla som har fyllt 20 år, har varit folkbokförd I Sverige de senaste tre åren och som har en årsinkomst på minst 125 000kr och inte har några betalningsanmärkningar kan ansöka om OK-Q8 privatlån. Du behöver dessutom ha BankID för att kunna ansöka om OK-Q8 lån.

 

Om OK-Q8

OKQ8 är redan ett namn som de flesta svenskar känner som ett av Sveriges största drivmedelsbolag som säljer bensin över hela landet. OKQ8 har över 700 stationer som erbjuder ett komplett produkt-och tjänsteutbud för bilen och bilisten. OKQ8 ägs gemensamt av OK ekonomisk förening och Kuwait Petroleum International. OKQ8 har också en app som inte bara har vägbeskrivning till den närmsta stationen utan också inloggning till OKQ8 Bank så att du enkelt kan ha koll på ditt saldo och dina transaktioner. Du kan söka på trustpilot för att de vilket omdöme OKQ8 har fått av nöjda kunder.

 

Du kan även öppna ett sparkonto hos Bank OK-Q8

Du kan även öppna upp ett sparkonto hos OK-Q8 Bank. Det finns möjlighet att redan I dag öppna ett sparkonto genom att enkelt ansöka på OK Q8:as hemsida. Här kan du ansöka om antingen OKQ8 VISA eller OKQ8 Betalkort. Du kan tyvärr inte längre ansöka om det rena Kreditkortet. I gengäld får du Kredit från 500 kronor upp till 100 000 kronor på Visa kortet. OK Q8 har I dag en 0,75% sparränta. Som medlem får du också återbäring och rabatter på det du tankar och handlar, både på och utanför OK Q8

notifyImg Ansøg nu

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena

user

Email

Mobil

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil