Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Lånekoll - Är det billigast och bäst för dig?

Behöver du låna pengar? Då är det en bra idé att jämföra långivare innan du lånar, på så sätt kan du hitta ett billigare lån. 

6
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp 10.000 - 600.000 kr.
Återbetalningstid 12 - 260 Mån.
Ränta 2.9-26%
Effektiv ränta 2.94 - 29.33 %
Alder 18 år
ÅOP 0 %
Jämför upp till 30 långivare Endast en UC Inga dolda avgifter
Ansök nu

Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 60 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 4.85 %. Effektiv årsränta: 0 %. Kostnad: 1881 kr/månad. Totalt: 0 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.94%-29.33%.
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Lånekoll har koll på dina lån

Lånekoll är en låneförmedlare (tidigare Consector) där du kan man ta ett privatlån, billån eller bolån idag till låga räntor.

Lånekoll samarbetar med 30 olika banker och långivare där du kan låna från 10.000 kr till 600.000 kr.

Privatlånen har en ränta från 2,9 % medan bolånen har en ränta från 1,09 %, helt fantastiska villkor för de som är på jakt efter det perfekta lånet. Besök Lånekoll idag och skicka in en ansökan som enbart tar någon minut att fylla i.

Hos Lånekoll kan man ansöka om både bolån, billån samt blancolån – numera under benämningen privatlån. För att få ansöka om lån genom Lånekoll måste du vara minst 18 år, vara folkbokförd i Sverige och ha en inkomst på minst 120 000 kronor varje år, med andra ord 10 000 kronor i månaden. 

Om det är ett privatlån som man är ute efter kan man ansöka om ett lån på mellan 10 000 kronor och 600 000 kronor med en avbetalningstid på mellan 1 och 15 år.

När det kommer till bolån måste man se till så att man själv kan lägga in en kontantinsats på 15 % av bostadens värde medan man lånar upp till 85 % av bostadens värde.

Sist men inte minst erbjuder Lånekoll billån, och likt privatlånet kan man även här låna mellan 10 000 kronor och 600 000 kronor med en återbetalningstid på mellan 1 och 15 år.

Samla lån hos Lånekoll

Lån tas inte alltid enbart för ren konsumtion eller husköp, utan kan dessutom användas för när man vill samla lån.

Man har kanske för närvarande ett antal mindre lån från olika långivare som man betalar av på varje månad, och för att enkelt betala av dessa lån kan man ta ett större lån hos Lånekoll.

Ett stort lån kommer i de flesta fall att ha en lägre ränta än många små lån, så varför inte ta ett större och betala av alla mindre krediter. 

Att ansöka om lån

Det är mycket enklare än man kanske tror att ansöka om ett lån genom Lånekoll. Om man försöker att ta ett lån genom storbanken tvingas man att delta i möten för att övertyga dem om att lånet är väl motiverat, en process som kan ta en ganska lång tid. Om man dock istället ansöker om lån via Lånekoll behöver man enbart fylla i en snabb ansökan, sedan tar Lånekoll en kreditupplysning och därefter får man låneerbjudanden från upp till 30 banker och kreditinstitut. 

Ansökningsformuläret finner man på Lånekoll hemsida, och när man väl har blivit godkänd betalas lånet ut på bara några minuter.

Läs mer om att låna pengar hos Lånekoll.

Vanliga frågor och svar

✅Kan jag låna med betalningsanmärkning hos Lånekoll?

Ja du kan låna med betalningsanmärkning hos Lånekoll. Men var uppmärksam på att du kanske inte får lika många låneerbjudanden.

✅Hur mycket kan jag låna hos Lånekoll?

Du kan låna 10.000 och upp till 600.000 kr.

✅Har Consector bytt namn till Lånekoll?

Ja, Consector har bytt namn till Lånekoll.

notifyImg Ansøg nu

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena

user

Email

Mobil

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil