Så tjänar vi pengar >

Låna till bil

Hür kan du låna til bill

Uppdaterad 25. februari 2024

Rekommenderad i februari

Räkneexempel: Låna: 310.000 kr. Löptid: 144 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6.94 %. Effektiv årsränta: 7.17 %. Kostnad: 3178 kr/månad. Totalt: 457643 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-26.05%.
4,6
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Advisa
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
24 timmar
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Månadsinkomst minst 10.000 kr.

Rekommenderad

Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5.95 %. Effektiv årsränta: 6.11 %. Kostnad: 1108 kr/månad. Totalt: 132923 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-29.95%.
5
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Lendo
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
Varierar mellan långivare
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Ja
Inkomstkrav
10 000 kr/mån
Räkneexempel: Låna: 50.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6,65 %. Effektiv årsränta: 6,86 %. Kostnad: 2 058 kr/månad. Totalt: 246 915 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%- 29.90%.
3,7
Morebanker rating

Tillgänglighet

Flexibilitet

Kundnöjdhet

Information om Zmarta
Utan UC
Nej
Svarer på ansökan
Få pengarna samma dag
Krav och avgifter
Direktutbetalning
Nej
Inkomstkrav
Årsinkomst på 100 000 kr
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer

Innehållsförteckning se mere

Låna till bil: Hur du hittar ett billån som passar dig 

Oavsett om det är din första bil det rör sig om, eller om du redan haft ett antal bilar genom ditt liv, så är det inte lätt att finansiera köpet utan att låna pengar till bil. Eller åtminstone finansiera en del av bilköpet med ett lån. 

Så är det ju det med att det finns en mängd lån för bil där ute. Är din budget tight så är ett lån med en fast ränta förmodligen det rätta valet för dig.

Alternativt, om du vågar ta en liten risk och chansa på ett lån med potentiellt bra avkastning, kan ett lån med en rörlig ränta kanske passa dig bättre. Vi försöker guida dig genom hur du ska hitta och ansöka om ett lån som passar just dig bäst här.  Estimera hur stort lån du behöver

Innan du börjar leta efter olika lån till bil och respektive långivare måste du först och främst estimera hur stort lån du kommer att behöva. Vad behöver bilen kunna? Ska den kunna användas i flera år framöver, eller ska den bytas ut så fort familjen växer? Det finns många aspekter att tänka på, men det är viktigt att ha ett estimerat belopp innan sökandet börjar. 

När du satt upp en budget är det viktigt att du håller dig till det belopp du vill låna. Även om banken erbjuder dig ett högre lån än du förväntat dig betyder det inte att du ska godkänna lånet. Kom ihåg att ta hänsyn till avgifter när du planerar att låna till bil.

Estimera låna till bil

Välj en lånetyp och långivare som passar dig

Det finns en mängd olika lånealternativ där ute. Både för gott och ont! Har du en tight budget så är det förmodligen ett lån med fast ränta som du ska överväga. Detta är också den vanligaste lånetypen. Ett lån med rörlig ränta passar bättre för den som vågar chansa och satsar på en bra avkastning.  

Att hitta en långivare som passar dig och din ekonomi behöver nödvändigtvis heller inte vara enklare än föregående steg. Är det första gången du ska låna till bil kan det kännas svårt att faktiskt veta vad som är ett bra respektive dåligt lån, och vi dömer dig inte, det är inte lätt att hålla koll på allt! Men de viktigaste aspekterna du ska leta efter är: 

  • Ett lån med låg ränta 
  • Låga, eller inga avgifter 

När du ska låna till bil rekommenderar vi att du jämför några av de långivare som erbjuder privatlån som finns idag. Detta kan du kan göra snabbt och smidigt inne på Morebankers egna hemsida, så att du slipper gå in på vardera långivares hemsida.

Lån med eller utan bilen som säkerhet?

Du har garanterat hört talas om säkrade och osäkrade lån. Säkrade lån beviljas med en tillgång som t.ex. en bil som säkerhet. Det innebär att om låntagaren under några omständigheter inte återbetalar lånet så kan långivaren sälja den säkrade tillgången för att återhämta sin skuld. Säkrade lån är oftast något som långivare föredrar då de har en säkerhet för att lånet kan återbetalas.  

Ansök om ditt lån till bil 

Det finns en mängd faktorer att tänka på innan du ska låna pengar till bil. Vi har försökt introducera dig för de viktigaste här. När du fått en uppfattning av vilket lån du behöver för att finansiera din bil samt vilken långivare du ska vända dig till är det dags att ta nästa steg: ansöka om lån för bil!

 

Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot