MoreBanker

Favoritlån - Är det billigast och bäst för dig?

En bra tumregel för att hitta ett billigt lån är att alltid jämföra långivare innan du lånar! Sök och jämför gratis nedanför. 

- Läs mer -Låna med FavoritLån

FavoritLån är en låneförmedlare där man har möjlighet att ansöka om ett lån på mellan 5 000 kronor och 600 000 kronor. Allt som krävs är en ansökan för att sedan motta upp till 15 låneerbjudanden. Att använda sig av tjänsterna hos FavoritLån är helt gratis och icke-bindande, så för att få det ultimata lånet som man alltid har drömt om är det bara att skicka in en låneansökan från Favoritlån redan idag.

Hur mycket får man låna?

FavoritLån erbjuder en mängd olika lån för diverse behov. Om man exempelvis behöver ett lån på 5 000 kronor till en dator eller så mycket som 600 000 kronor till en bil kan FacoritLån hjälpa en att få tillgång till just det lånet som man eftersöker. Lånet kommer inte direkt från FavoritLån, utan de agerar som en låneförmedlare där ens lån i slutändan kommer från en av 15+ långivare. Oavsett vad så brukar dock den individuella räntan ligga på mellan 2,95 % och 24 %. Tänk på att det vanligtvis finns en startavgift samt en avi kostnad.

 

Att ansöka om ett lån

Hos FavoritLån lånar man snabbt och enkelt pengar genom att fylla i en ansökan på deras hemsida. Här kan man välja en återbetalningstid på mellan 1 och 15 år samt ett belopp på mellan 5 000 kronor och 600 000 kronor. Sedan gäller det bara att ange sitt namn, mobilnummer, mejladress och dylikt innan man skickar in ansökan. En kreditupplysning genomförs, och om ansökan godkänns skickas den vidare till 15+ långivare. De återkommer sedan med låneerbjudande, och det är då upp till en själv att jämföra dem och välja det lånet som man föredrar. När detta väl är gjort har man kommit till det sista steget: att bekräfta lånet med BankID och sedan få pengarna utbetalda.

 

Krav för att få ett lån

Det finns ett antal grundkrav som man är tvungen att uppfylla för att få tillgång till ett lån via FavoritLån, men lyckligtvis nog är kraven inte alltför svåra att uppfylla. Man måste exempelvis vara 20 år gammal eller äldre, ha en fast inkomst på i alla fall 10 000 kronor i månaden samt antingen ha en fast anställning, ett vikariat, eget företag eller vara en pensionär. Därtill får det inte ligga några skulder eller betalningsanmärkningar hos Kronofogden, och så länge dessa tidigare nämnda krav kan uppfyllas är det bara att ansöka om ett lån hos FavoritLån. För att göra det enklare att få ett lån beviljat kan man ta beslutet att ansöka om lånet tillsammans med en medlåntagare. Att vara två stycken som betalar av på ett lån blir nämligen en större säkerhet än endast en person.

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor