Webfinance - Är det billagst och bäst för dig?
Så tjänar vi pengar >

Webfinance - Är det billigast och bäst för dig?

WebFinance är en jämförelsesida som kan hjälpa dig att hitta ett lån som passar dig. Nedanför kan du se andra som också kan ge flera lånerbjudanden på en ansökan.

Uppdaterad 14. juli 2024

Vilka är WebFinance?

Oavsett om man vill ha ett litet lån på 5 000 kronor eller ett stort lån på 600 000 kronor kan WebFinance hjälpa en. Genom att jämföra flera olika långivare kan de förse en med de bästa låneerbjudandena som finns tillgängliga. Det enda man själv behöver göra är att fylla i en låneansökan och därefter vänta på svar. Nästan en halv miljon privatpersoner har tagit hjälp av WebFinance för att hitta det bästa lånet, så varför inte bli en av dem redan idag!

Tjänsten WebFinance fungerar som en jämförelsesida där man kan få ett flertal låneerbjudanden från en lång rad långivare genom att skicka in en ansökan. Det är inte WebFinance själva som delar ut lån till privatpersoner, utan de agerar istället som ett mellanled. Tillsammans med WebFinance kommer man att hitta de allra bästa lånevillkoren som passar en som handen i handsken.

Lånebelopp och krav för lån

WebFinance tillåter en att ta lån av mycket varierande storlekar. Man kan nämligen låna alltifrån 5 000 kronor till hela 600 000 kronor. Allt man behöver göra är att fylla in en ansökan, vilket bara tar några minuter. Låneansökan kommer sedan att leda till en kreditupplysning och slutligen en stor mängd låneerbjudanden från ett flertal långivare. Det finns vissa krav för att få tillgång till ett lån, men dessa är inte alltför svåra att uppfylla. Man måste exempelvis vara minst 18 år gammal, ha en årlig inkomst på 100 000 kronor eller mer och vara fri från obetalda skulder hos Kronofogden. Om man uppfyller dessa krav är det fritt fram att ansöka om ett lån hos WebFinance.

Samla lån genom WebFinance

Om man tidigare har tagit ett antal smålån som nu ligger och tickar varje månad kan det vara god tid att samla sina lån hos WebFinance. Vad menas då med detta? Jo, man tar helt enkelt ett större lån för att betala av de många mindre lånen. När man har ett stort lån istället för många små är det inte bara enklare att hålla reda på alla räntor, fakturor och långivare – utan man får även vanligtvis en mycket lägre ränta i slutändan. Samla dina smålån genom att skicka in en låneansökan hos WebFinance.

Hur man ansöker om lån

Om man tidigare har försökt att ta ett lån hos storbankerna är man säkerligen väl medveten om den långa processen av att sitta i bankmöten. Man känner säkert även till processen av att tvingas övertala bankerna att man har en mycket bra anledning till varför man tar lånet. Om man är trött på allt detta kan man vända sig till WebFinance där det enbart tar någon minut att fylla i en låneansökan. Man anger enbart lånebelopp och lite information om sig själv. Sedan är det dags att skicka in sin låneansökan. Inom kort tas en kreditupplysning, och man kommer därefter att få låneerbjudanden från ett flertal långivare. Jämför lånen, välj det som passar och signera avtalet med BankID. Svårare än så är det inte.

Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot