Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Viiga Lån

Viiga Lån: Privatlån

Viiga har lån för dig som inte ska låna så mycket och behöver pengarna snabbt. Ett lån hos dem ligger mellan 10 000 – 40 000 kr, så det är perfekt om kylen plötslig går sönder eller om ni vill uppgradera diskmaskinen. Det är viktigt för Viiga att alla ska ha möjlighet för att lån oavsett tidigare problem därför kan de acceptera låntagare med gamla betalningsanmärkningar.

8
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp 10.000 - 40.000 kr.
Återbetalningstid 12 - 84 Mån.
Ränta 6.84-21.6%
Effektiv ränta 8.57 - 29.99 %
Alder 20 år
ÅOP 26.47 %
Enkel ansökan Valfri avbetalning Fast ränta
Ansök nu

Räkneexempel: Låna: 25.000 kr. Löptid: 84 månader. Avgifter: 595 kr. Nominell ränta: 21.60 %. Effektiv årsränta: 26.47 %. Kostnad: 594 kr/månad. Totalt: 51.353 kr. (administrationsavgift tillkommer: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån) Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 6.84%- 21.60%.
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Om Viiga

Det som gör Viiga unikt är att de erbjuder något som kan liknas vid snabblån men till en låg ränta. Det är därför perfekt för dig som behöver ett mindre lån snabbt men vill ha så förmånlig ränta som möjligt. Viiga är en del av Thorn-gruppen som är en samlad grupp av varumärken som har olika kombinationer av ränta, återbetalningstider och olika lånebelopp.

Låna pengar med Viiga

Det är snabbt och enkelt att låna pengar hos Viiga, ansöker du med BankID får du svar på din ansökning på en gång. Om din ansökning skickats in under deras öppettider som är 8 – 18 varje dag, godkänner de den oftast inom en timme och utbetalar pengarna samma dag eller dagen efter.

Har du inte BankID är det inget problem för dem, då de behandlar även lån utan. Dock kan du förvänta dig snabbare utbetalning och behandlingstid när du använder BankID.

Du kan låna allt från 10 000 upp till 40 000 kr och avbetala summan i ditt tempo på mellan 1 och 7 år. Det är med andra ord väldigt flexibelt. För att du ska kunna ta ett lån behöver de kontrollera din kredit, därför genomförs en UC kreditupplysning i samband med låneansökning.

Individuell ränta

Räntan ligger någonstans mellan 6,84% och 21,60 %. Det betyder att den effektiva räntan ligger på mellan 10,26% och 27,35%. Räntan är personlig och du får ett besked om vilken ränta du kan bli erbjuden baserat på din ansökning.

Krav till låntagaren

För att kunna låna pengar hos Viiga finns det 5 krav du måste uppfylla.

·       Du ska vara minst 20 år gammal.

·       Du ska ha ett svenskt personnummer och ha vistats i Sverige i minst 24 månader.

·       Du har en svensk folkbokföringsadress.

·       Du har ett svenskt bankkonto.

·       Din e-mailadress är aktiv.

Bättre än ett snabblån

Då du snabbt har pengarna på ditt konto när du lånar pengar hos Viiga, kan det kännas lite som ett snabblån. Du kan dock förvänta en mycket bättre ränta än vid ett sådant lån. Så du blir erbjuden det som är bra med ett snabblån, att det går snabbt, men du får också förmånlig ränta och en bra tillbakabetalningsplan.

Övriga avgifter

På Viiga arbetar man med transparens och de är därför tydliga med de avgifter som tillkommer. Nedan kan du se vilka extra avgifter du kan förvänta dig.

·       En uppläggningsavgift på: 595 kr (engångsavgift).

·       Administrationsavgift vid autogiro: 19 kr/ månaden.

·       Aviavgift på pappersfaktura: 39 kr/ månaden.

Om du skulle ha problem att betala ditt lån i tid eller att en av dina betalningar helt uteblir tillkommer extra avgifter och dröjsmålsränta. Det är därför viktigt att du håller koll på dina inbetalningar. De straffavgifter som kan tillkomma är:

·       Påminnelseavgift: 60 kr

·       Förseningsavgift: 150 kr

·       Dröjsmålsräntan baseras på krediträntan

·       Inkassoavgift: 180 kr

Det är snabbt och enkelt att låna pengar hos Viiga, ha ditt BankID klart så är pengarna snart på ditt konto.

 

 

notifyImg Ansøg nu

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena

user

Email

Mobil

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil