Santander - Är det billigast och bäst för dig?
Så tjänar vi pengar >

Santander

Satander: Billån, fritidslån, privatleasing och samlingslån

Uppdaterad 14. juli 2024

Låna pengar med Satander

De erbjuder privatlån, ett privatlån kräver ingen lång bankprocess eller säkerhet i form av tillexempel en bil. Med ett lån hos Satander är du garanterad låg ränta anpassad till din individuella situation. Den kan variera mellan 3,95 och 12,95%. Räntan är som sagt individuell vilket betyder att du inte får något besked på förhand om ränta. Efter att du skickat in din låneansökning får du ett förslag på den räntan som du kan bli erbjuden.

Med Satander kan du låna allt mellan 10 000 kr och 350 000 kr, du kan också välja hur lång tid du behöver för att återbetala pengarna. Så länge du kan göra det på mellan 1 och 12 år, som är återbetalningsperioderna som erbjuds. Om du vill avbetala lånet tidigare än beräknat kan du alltid göra det utan extra kostnad. Det är också möjligt för dig att ansöka om att ändra ditt månadsbelopp eller betalningstiden om din situation ändrar sig.

Ångerrätt – tänk över det i två veckor

Du har möjligheten att ångra ditt lån i 14 dagar. Om din situation plötsligt ändras och du inte har behov för pengarna kan du bara ge tillbaka beloppet inom två veckor. Om du har behov för det har du också möjlighet att ta två betalningsfria månader.

Våra krav till dig som vill låna pengar:

·       Du ska vara 20 år eller äldre.

·       Du ska ha en årsinkomst på 150 000 kr eller mer.

·       Du får inte ha några betalningsanmärkningar eller andre skulder vid Kronofogden.

När du skicka in din låneansökning kommer det att utföras en kreditupplysning på dig. Det lägger grunden till en kreditprövning som avgör om du har möjlighet för att återbetala ditt lån. Enligt lag och av säkerhetsskäl ska alla långivare kontrollera kredit vid låneförfrågan.

Ansök snabbt och enkelt med ditt BankID

Det är lätt och säkert att ansöka om lån hos Satander. Du behöver bara ditt BankID och du får svar direkt. Att låna pengar ska inte vara krångligt!

Låna utan dolda avgifter

Som Satander Consumer ska du vara medveten om de olika avgifter som kan tillkomma. Eller som i Satanders fall de avgifter som inte tillkommer. De är nämligen väldigt bra på att hålla alla extra avgifter neder så du endast ska fokusera på att betala tillbaka ditt lån.  

·       Ingen fakturaavgift när du betalar med autogiro.

·       Ingen avgift om du vill betala av lånet i förtid.

·       Gör extrabetalningar utan tilläggskostnader.

·       Helt utan uppläggningsavgift.

Låneskydd gör ditt lån ännu tryggare

Även om du har alla förutsättningar för att betala tillbaka ditt lån nu, ändrar det inte på att något oväntat kan ske. Om olyckan är framme och du blir ofrivilligt arbetslös eller sjukskriven kan du teckna ett låneskydd. Ett låneskydd är en försäkring som går in och betalar ditt månadsbelopp i upp till ett år.

Om Satander

Hos Satander Consumer Bank kan du känna dig trygg, de är nämligen en av de största bankerna i hela världen med lång erfarenhet av lån och kredit.  Vill du se vad deras kunder tycker kan du läsa deras omdömen på Trustpilot för att försäkra dig om att du valt rätt.  

Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot