Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

PLUSKAN - Är det billigast och bäst för dig?

Behöver du låna ett enkelt lån? Jämför andra alternativ till Pluskan för att hitta ditt billigaste lån. 

Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Låna pengar med Pluskan

Pluskan lån är smidiga och företaget erbjuder dig möjligheten att ansöka en gång, men låna flera gånger utan fler ansökningar. Det här sköts genom deras smidiga konton och är perfekt för den som vet med sig att man kommer låna mer än en gång inom en nära framtid.

Deras konto är alltså ett kreditkonto, vilket fungerar exakt som ett kreditkort, fast då utan själva kortet. Det innebär att du får ett mer flexibelt lån där du enkelt kan låna pengar när du behöver det och utan en massa komplicerade ansökningar varje gång du behöver låna. Det här gör också att lånet fungerat som en sorts buffert, vilket är smidigt att ha ifall man helt plötsligt får oväntade utgifter.

Hos Pluskan kan du låna mellan 5 000 och 30 000 kronor. Du betalar däremot bara för pengarna du faktiskt nyttjar, inte för själva kontot hos företaget. Så om du bara använder femtusen, betalar du också bara ränta för dessa pengar, även om din kredit egentligen ligger på det dubbla. Det här gör et ännu mer flexibelt och är perfekt för den som vill ha lite mer kontroll över sitt lån.

För att få ett Pluskan lån måste du först och främst vara 20 år och inneha ett svenskt personnummer. Vidare måste du också ha en folkbokföringsadress i Sverige och du får inte ha en aktiv kredit hos Pluskan redan. Det finns ingen specifik information gällande krav på års- eller månadsinkomst. Men en kreditupplysning görs genom Bisnode, så du kan låna utan UC. Med kraven som presenteras så görs en individuell bedömning och du behöver alltså en stabil inkomst för att få ett kreditkonto hos långivaren.

Själva processen för att låna är däremot enkel. Allting sköts direkt på deras sajt och du behöver bara fylla i dina uppgifter och hur mycket kredit du vill ha åtkomst till. Du skickar sedan in din ansökan och väntar på beskedet, som kommer efter din kreditupplysning har utförts. Allt som oftast har du pengarna inom en dag från Pluskan.

Om Pluskan

Pluskan ägs av Untie Credits AB och är ett väletablerat företag. Företaget är visserligen väldigt nytt, men de har redan fått bra omdöme från kunder, vilket du bland annat kan se hos Trustpilot. Så det är ett säkert bolag att låna pengar hos och du behöver knappast oroa dig när du ska ta ett lån hos dem.

Pluskan har en professionell kundservice som du enkelt kommer i kontakt med när du har frågor eller problem som du vill ha hjälp med. Kunder har alltid förut så om du redan har ett konto hos Pluskan är det bara att logga in först. Är du däremot inte redan kund får du kontakta dem via deras hemsida där du hittar ett enkelt kontaktformulär där du kan ange mejl och telefonnummer.

Vill du istället ringa företaget så är det bara att göra det under deras öppettider. De har däremot inte öppet under helger, men du kan kontakta dem under följande tider:

  • Måndag till fredag: 08:00 – 17:00 (Lunchstängt 12:00 – 13:00)
  • Helger: Stängt
notifyImg Ansøg nu

Registrera dig för att se de bästa lånemöjligheterna

Email

Mobil

Fortsätt utan att ange e-post

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil