MoreBanker

Nystart Finans - Är det billigast och bäst för dig?

Nystart finans: Omstart och samlingslån

Det här är långivaren för dig som vill spara pengar. Det låter kanske märkligt att du ska spara pengar på ett lån men det kan du göra med Nystart Finans. De hjälper dig nämligen med att samla dina lån. På det sätt sparar du alla onödiga kostnader som enskilda lån medför.

Deras rådgivare finns för att hjälpa dig mot ett skuldfritt liv. Här handlar det inte om snabba utbetalningar men om att ge dig bättre ekonomiska förutsättningar.

- Läs mer -Låna pengar med Nystart Finans

Hos Nystart Finans erbjuds du ett omstartslån trots betalningsanmärkningar och eventuella skulder hos Kronofogden. I samband med att du tar ett lån hos dem får du en rådgivare som följer dig genom hela processen mot skuldfrihet.

Så fungerar det

De erbjuder ett säkert lån och ser därför till att processen är trygg för bägge parter.

1.     Du skickar in en intresseanmälan. Här informerar du om din situation inkomst, ditt boende och om du bor själv eller med någon och liknande information som kan vara relevant.

2.     Om du godkänns för ett Nystartlån så vill de gärna tala med dig. Så du får ett samtal med en av deras rådgivare om hur de kan hjälpa dig mot ett skuldfritt liv och hur du kan sänka din månadskostnad på vägen.

3.     Du får ett erbjudande och en plan av dem. Du väljer själv om du vill gå vidare med det. Om du väljer att ta det så finns rådgivare där för att hjälpa dig längs hela vägen. Sköter du alla dina betalningar blir du också belönad med att de sänker din ränta.

Individuell ränta

Du blir erbjuden en individuell ränta på mellan 9,9% - 26%. Denna ränta kan dock ändras under din avbetalning, till det positiva. Sköter du dina betalningar under året så belönas du med lägre ränta nästa år.

Medsökande

Att få lån som arbetslös är i många fall helt omöjligt men inte hos Nystart Finans. Om du är utan jobb kan du erbjudas ett Nystart lån om du har en medsökande. Din medsökande ska dock ha fast jobb och gå i god för att lånet kommer betalas tillbaka.

Krav till dig som låntagare:

·       Du är mellan 18 och 64 år gammal

·       Du har din folkbokföringsadress i Sverige

·       Vid medsökande ska en av er ha fast anställning

·       Din inkomst ska vara 1,5 gånger så hög som din skuld

·       Din inkomst ska vara över 22 000 kr i månaden

Om Nystart Finans

Anledningen till att de heter Nystart är för att de vill hjälpa dig genom att ge din ekonomi en nystart. Det är så långt från ett snabblån du kan komma. Här handlar det om att du ska bli skuldfri och få god ekonomi. Har du hamnat i en svår ekonomisk situation kan det vara svårt att komma upp på benen igen utan en Nystart. Därför erbjuds du personlig rådgivning.

De har dessutom otroligt nöjda kunder så före du bestämmer dig kan du kika på deras omdömen på Trustpilot.

Få dina bästa förutsättningar till en nystart för din ekonomi med hjälp av professionella rådgivare och goda förutsättningar.

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor