L'EASY - Är det billagst och bäst för dig?
Så tjänar vi pengar >

L'EASY LÅN - Är det billigast och bäst för dig?

Att låna pengar med LEASY är enkelt - men kom ihåg att jämför lån innan du lånar pengar om du önskar att hitta ett billigt lån.

Uppdaterad 14. juli 2024

Oberoende av om man letar efter ett mindre belopp eller en lite större mängd pengar går det fort att ansöka om ett lån hos L’EASY. Här ställs det inga frågor om vad pengarna ska användas till, utan man tar själv beslutet kring lånet som man vill ha. L’EASY har kunder världen över, förser en med ett lån på ett tryggt sätt och är kända för att godkänna en stor mängd av de ansökningarna som skickas in.

Vilka är L’EASY?

Företaget L’EASY är ett systerföretag till det så kallade ”Thorn”, en verksamhet som lägger fokus på att hyra ut små krediter och elektronikprodukter. L’EASY är mest kända för att förse sina kunder med lån utan att ställa de där jobbiga frågorna som man ofta får av storbankerna. Man får använda sina lånade pengar till vad man vill och man tar själv beslutet kring hur lång återbetalningstiden ska vara. Den enda mindre nackdelen med L’EASY är den relativt höga kostnaden för lån, men detta vägs upp av det faktum att lånet mycket snabbt kan tas utan att man behöver sitta i långrandiga möten med banken. Tack vare L’EASY behöver man enbart fylla i en ansökan, vilket högst tar någon minut.

Lånebelopp och återbetalningstid

Beloppen som man har möjlighet att låna från L’EASY sträcker sig från 10 000 kronor upp till 50 000 kronor och kan vara en perfekt lösning om man exempelvis är på jakt efter inredning, en ny laptop, en drömresa eller någonting helt annat. Det är upp till en själv vad man vill använda sina lånade pengar till, och L’EASY kommer inte att ifrågasätta användningsområdet. Räntorna ligger på mellan 9,84 % och 21,6 % beroende på situationen, lånebeloppet och återbetalningstiden. Gällande det sistnämnda kan man välja att betala tillbaka lånet inom minst 12 månader och högst 72 månader.

Hur ansöker man om ett lån?

Att ansöka om ett lån hos L’EASY är en process som både är snabb och enkelförstådd. Man tar sig helt enkelt till deras sida och fyller i en ansökan. Här väljer man först av allt vilket lånebelopp man är ute efter, där det är möjligt att ange alltifrån 10 000 kronor till 50 000 kronor. Därefter anger man återbetalningstiden som kan ligga på mellan ett år och 72 månader. När detta väl är klart fyller man i uppgifter om sig själv och skickar därefter in ansökan. Inom kort kommer man att få svar på huruvida man kommer att få sitt lån eller inte. För att man ska kunna få sitt lån bekräftat måste man vara minst 20 år gammal och inte ha några betalningsanmärkningar.

Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot