ICA Banken - Är det billagst och bäst för dig?
Så tjänar vi pengar >

ICA Banken - Är det billigast och bäst för dig?

Är ett lån från ICA Banken billigast och bäst för dig? Jämför lån och se vart du kan hitta ditt billigaste lån!

Uppdaterad 14. juli 2024

Ica Banken är en klassisk bank

När du vill söka om ett lån enkelt och smidigt på nätet är ICA Banken ett klassiskt val. Banken grundades år 2002. 500 000 svenskar har valt att använda sig av ICA Bankens tjänster.

ICA-banken erbjuder olika typer av lån och banktjänster som bolån, billån och blancolån. Du kan också koppla ett bankkort till banken.

ICA Banken - Är det billigast och bäst för dig?

Låna pengar med Ica Banken

Tidigare samarbetade banken med SBAB gällande bolån men i år går de ut med att de valt att ha hela sin låneverksamhet under eget paraply.

Du kan söka om ett ICA Banken lån på upp till 20 miljoner när du ska låna pengar till ett boende. Endast personer med inkomst i svensk valuta får lov att söka. Dessutom måste du amortera på lånet enligt de amorteringskrav som finns. Man betalar varje månad via autogiro.

Värt att veta är att de som har ICA-kort får dubbel bonus på kortet om de lånar pengar av ICA Banken.

Du kan söka om lån enkelt online. Via reglaget på hemsidan kan du generera fram en önskad summa och sedan se vilken månadskostnad du kan få baserat på nedbetalningstid. Räntan ligger för nuvarande på runt 1,5 %.

Det finns också möjlighet att ta en kredit på 60 dagar via ICA:s egna kreditkort. Den är förmånlig för dig som handlar med ICA-kortet och dessutom är krediten räntefri.

Självklart kan du också ta ett privatlån hos ICA Banken när oanade kostnader dyker upp eller du får chansen att förverkliga dina egna drömmar.  Du kan låna mellan 20 000 – 500 000 till precis vad du vill. Du ges chansen att samla lån och krediter till ett lån. Om du har en medlånsökare får du oftast bättre ränta eftersom man då anser att du utgör en mindre risk då man täcker upp med två inkomster. ICA banken tipsar om låneskyddet som träder in vid oväntad sjukdom eller arbetslöshet.

Personer över 18 år med en fast inkomst eller pension välkomnas att söka.

Om Ica Banken

Banken har en vision som heter ‘Vi vill göra varje dag lite enklare’. De strävar efter att knyta en mängd banktjänster till sig själva och belönar lojala kunder. Deras säte är i Stockholm men stora delar av verksamhet finner du i Borås.

Ica Banken vill vara tillgängliga för kunden och ge ett bra och informativt bemötande i butiken, på nätet och i kundtjänst.

Du kan läsa om bankens omdöme på Trustpilot för att dig en bild av vad banken kan erbjuda.

Ica Banken app

För dig som tycker det är bekvämt att administrera dina lån på nätet finns det en smart app att använda när du är kund på ICA Banken. Du loggar in med BankId och kan se ditt saldo, dina konton och lån. I appen kan du också kontakta kundtjänst men om du föredrar personlig service går det bra att kontakta dem via telefon. Kundtjänst öppettider är alla vardagar 8-17.

Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot