MoreBanker

GF Money - Är det billigast och bäst för dig?

GF Money lån utan säkerhet erbjuder en hel del flexibilitet och är ett bra alternativ när du snabbt behöver låna pengar. Kom ihåg att alltid jämföra lån innan du lånar pengar för att hitta det lån som passar dig bäst. 

- Läs mer -Låna pengar med GF Money

Företaget använder sig av en sorts kredit som ger dig mer frihet när du ska använda pengarna. En snabb kredit innebär att du kan komma åt pengarna precis när du behöver dem. Samtidigt innebär det också att du slipper ha onödigt dyra lån när du inte ens använder pengarna.

Hos GF Money kan du få en flexibel kontokredit som du använder på dina villkor. Du får möjlighet att ta ut pengar från 1 000 till 30 000 kronor. Så det går bra att använda krediten till allt från mindre till större inköp.

Du betalar såklart bara för det belopp som du använder. Så om du har en kontokredit på 10 000 men endast tar ut 5 000, betalar du endast ränta på de 5 000 kronor som du nyttjade. Det här sänker kostnaderna och ger dig mer kontroll över ditt lån, ett stort plus för den som vill ha en bra översikt över sin ekonomi.

Det här gör GF Money lån ett bra alternativ för den som vill ha en buffert. Då har du pengar redo ifall det dyker upp en oväntad utgift där du snabbt behöver lite pengar. Du får tillgång till pengarna snabbt och kommer åt dem direkt efter ditt lån har beviljats.

Det är också väldigt lätt att ansöka om kredit hos företaget. Du fyller helt enkelt in din ansökan där du bland annat anger hur mycket ditt konto ska ligga på. När du fyllt i allting så bekräftar du bara din identitet genom att använda BankID eller din bankinloggning. Det här innebär att lånen är trygga och att du inte behöver oroa dig för säkerheten för ditt lån.

Kraven är inte heller överdrivet höga. Du måste vara minst 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Man har ingen specifika krav på månadsinkomst, men det är däremot ett krav att du har en återkommande inkomst. Du får inte heller ha några anmärkningar eller aktiva skulder hos Kronofogden. Jämfört med många andra aktörer på marknaden så är dessa krav relativt låga.

Om GF Money

GF Money är ett företag som är aktivt i hela norden och som erbjuder tjänster till både privatpersoner och företag. Företaget verkar inte ha någon trustpilot men erbjuder bra omdömen på andra sajter som kollar finansföretag som dessa.

Det kan såklart hända att man måste kontakta GF Money, om man till exempel har frågor eller några sorters problem. Som kund kan du enkelt logga in på dina sidor och sköta allting därifrån. Är du däremot inte kund hos företaget måste du använda dig av antingen mejl eller telefoni. Det finns också en händig chatt tillgänglig om du vill kontakta dem direkt på sajten.

Du når dem under deras öppettider som är:

  • Måndag till fredag: 08:00 – 18:00
  • Lördag till söndag: Stängt
Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor