Flexlimit - Är det billagst och bäst för dig?
Så tjänar vi pengar >

Flexlimit - Är det billigast och bäst för dig?

Innan du bestämmer dig för en långivare, är det alltid en bra idé att jämföra först! Jämför lån här och hitta ditt billigaste redan idag.

Uppdaterad 14. juli 2024
Flexlimit - Är det billigast och bäst för dig?

Låna pengar med Flexlimit

Flexlimit erbjuder en mängd olika lån där du bland annat kan ansöka om en kredit på 3 000 till 20 000 kronor. Företaget erbjuder bra räntor och även relativt goda villkor för sina kunder. Flexlimit lån av olika slag finns det också, vilket är ett stort plus då du kan ansöka om den sorts lån som passar dig och din ekonomi bäst.

Företaget erbjuder även snabba utbetalningar och är ett bra alternativ för dig som vill låna pengar. Långivaren erbjuder förmånliga lån och det finns något för alla, oavsett om du vill köpa möbler, bil, resor eller något helt annat

När du vill ta ett Flexlimit lån finns det möjlighet att låna allt från 3 000 till 20 000 kronor. Dessa är lån utan säkerhet, vilket innebär att du får använda pengarna till vad du vill. Med snabba utbetalningar får du också pengarna snabbt, så att du kan använda dem på en gång.

Du kan låna pengarna i allt från 1 månad till 3 år. Det här ger dig bra utrymme att anpassa lånet efter din ekonomi. Om du har lånet under en längre period så får du en dyrare totalkostnad på grund av räntan. Om du däremot tar det under en kortare tid, får du istället en högre månadskostnad. Tänk efter innan du skickar in din ansökan och anpassa lånet efter din ekonomi och dina förutsättningar.

Kraven är ganska låga, men du måste ha en stabil inkomst och vara minst 20 år. Du får inte ha några skulder eller betalningsanmärkningar. Det här är alla kraven som du hittar hos en seriös aktör som Flexlimit.

De erbjuder lån utan UC men utför såklart en sedvanlig kreditupplysning. Det här innebär att du får en kontroll, men då den inte görs genom Upplysningscentralen så kommer det här inte att drabba dig när du ska ta ett större lån via en bank i framtiden. Det här är viktigt då för många ansökningar kan sänka din kreditvärdighet, något du såklart vill undvika i den mån det går.

Om Flexlimit

Flexlimit är en del av C Finance AB, ett företag som varit en aktiv långivare sedan 2006. Det här innebär att företaget har erfarenhet och är legitimt. De har även väldigt bra omdöme från kunderna genom Trustpilot. Man har totalt 4,5 stjärnor av 5 som är baserat på över 2000 olika omdömen. Det här är en väldigt bra indikation på att företaget är en seriös och bra aktör.

Om du vill låna pengar från en bra långivare så är Flexlimit ett bra alternativ. Med snabba utbetalningar och seriös ansökningar via BankID, behöver du inte heller oroa dig för din säkerhet när du lånar.

Du kan även kontakta företaget väldigt enkelt. Lättast gör du det via mejl eller telefon. Mejl låter dig skriva mer utförligt och du behöver inte känna dig stressad. Samtidigt är telefoni ett snabbare alternativ om du kontaktar dem under deras öppettider.

Du kan kontakta dem följande dagar och tider:

  • Måndag – Fredag: 08:00 – 19:00
  • Lördag: 09:00 – 16:00
  • Söndag: 13:00 – 16:00
Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot