Credway - Är det billagst och bäst för dig?
Så tjänar vi pengar >

Credway - Är det billigast och bäst för dig?

Önskar du ett billigt lån - jämför alltid lån innan du lånar! Sök nedanför och jämför helt gratis.

Uppdaterad 14. juli 2024

Låna hos Credway och få svar inom några sekunder

Credway kan stå till tjänst oavsett om man enbart vill låna 1 000 kr eller hela vägen upp till 30 000 kr. Oavsett om det är små eller stora inköp som intresserar en kan man därför alltid vara säker på att Credway finns där för en och gör hela låneprocessen så enkel som möjligt. Efter dess att ens låneansökan har beviljats får man pengarna på sitt konto mycket fort, och om man föredrar att låna pengar utan UC är detta fullt möjligt hos Credway. Ta ett lån hos Credway idag och få pengarna samma dag.

Låna utan UC

Att låna utan UC kan komma att bli mycket gynnsamt för en vid framtida lån, men på vilket sätt då? Och vad menar man egentligen med ”Lån utan UC”? Jo, lån utan UC betyder att långivaren tar en kreditupplysning på en genom ett annat företag än just Upplysningscentralen. Vid framtida lån hos exempelvis storbankerna kommer de då se att det inte ligger en mängd upplysningar hos UC och därför vara mer villiga att bevilja ens låneansökan. Att välja ett lån utan UC betyder alltså inte att man helt skippar kreditupplysningen, utan att den helt enkelt inte går via UC.

Varje gång man ansöker om ett lån tas en kreditupplysning. Om man har ett par kreditupplysningar kommer detta inte att ha en påverkan på framtida lån via storbankerna, men om man har tagit en mängd lån tidigare så är inte storbankerna allt gör glada över detta. Att då inte få en kreditupplysning genom UC kan få mängden upplysningar att se färre ut och därför hjälpa en på traven.

Hur man ansöker om lån hos Credway

Det behöver inte vara svårt att ta ett lån, även om detta kanske har varit erfarenheterna om man tidigare har ansökt om ett lån hos någon av storbankerna. Hos Credway behöver man inte stå ut med långa möten och processer, utan man kan ganska omedelbart få pengarna på kontot. När man lånar pengar hos Credway fyller man i en låneansökan på exempelvis mobilen genom Credways hemsida. Här fyller man bland annat i hur mycket man vill låna, och lånebeloppet kan ligga på vadsomhelst mellan 1 000 kr och 30 000 kr. Den här låneansökan är helt gratis att skicka in, och när den väl är inskickad kommer en kreditupplysning att tas och man får sedan svar inom några sekunder.

För att få ta ett lån måste man kunna bevisa att man är den som man utger sig för att vara, detta för att slippa lurendrejeri där någon lånar i ens namn. Hos Credway kan man lätt identifiera sig genom att använda antingen Mobilt BankID, Nordea Personkonto eller att identifiera sig manuellt genom att ringa Credway.

Lån hos Credway trots betalningsanmärkningar

Man är inte helt ute och cyklar om man tror att långivare ofta nekar en om man har betalningsanmärkningar – så är ofta fallet. Hos Credway är det dock fullt möjligt att ta ett lån trots att man har betalningsanmärkningar då allting handlar om ens individuella förmåga att kunna betala tillbaka lånet. Credway kikar exempelvis på exakt hur många betalningsanmärkningar man har, hur stora beloppen ligger på och hur länge det var sedan betalningsanmärkningarna dök upp. Utifrån detta tar Credway ett beslut kring huruvida de vill riskera att låna ut pengar till en eller inte. Det är naturligtvis en stor skillnad på någon som enbart har en gammal och liten parkeringsbot jämfört med någon som har 20 betalningsanmärkningar.

Klara av att betala tillbaka lånet

När man väl har bestämt sig för att ta ett lån måste man vara helt säker på att man kommer att kunna betala tillbaka det. Just därför kan det vara en god idé att lägga upp en budget varje månad samt att alltid betala sina räkningar och lån innan man vänder sig till att betala för nöjen. Om man någon gång märker att det är omöjligt att betala tillbaka på lånet bör man ta kontakt med Credway så snabbt som möjligt för att lösa problemet. Man kan även vända sig till budget- och skuldrådgivningen som varje kommun har, och som inte kostar någonting.

Om man däremot tvärtom hade velat betala tillbaka lånet fortare är det fullt möjligt. Det beloppet som står på ens månadsfaktura är enbart det minsta beloppet som måste betalas in varje månad, så man enkelt skicka in mer pengar om man skulle föredra detta. Man kommer dessutom att se det totala beloppet på avin om man någon gång skulle vilja betala in hela lånet på en och samma gång.

Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot