MoreBanker

Compricer - Är det billigast och bäst för dig?

Innan du tar ett lån är det alltid bra att jämföra långivare - så att du kan hitta det som blir billigast för dig!

 

 

- Läs mer -Privatlån, billån och bolån hos Compricer

Tack vare jämförelsesidan Compricer har man möjligheten att spara pengar genom att jämföra. Man kan genom denne sida jämföra tjänster och jämföra priser från mer än 350 olika företag så att man ska få den försäkringen, mobiltelefonin, elavtalet, pensionen eller lånet som man är ute efter.

Compricer är helt gratis att använda och fungerar som en låneförmedlare. Ansök om lån redan idag hos Compricer och få en mängd olika låneerbjudande där man själv kan välja vilket som passar en som handen i handsken.

Kanske är man på jakt efter ett bolån, billån eller ett privatlån. I så fall finns Compricer där vid ens sida för att leda en rätt. Företaget Compricer grundades år 2005 med målet att förse sina kunder med en välfungerande jämförelsesida.

De tjänsterna som då jämfördes var bland annat bredbandsleverantörer, elavtal, försäkringar samt lån. Numera besöker en halv miljon personer Compricer varje månad för att få hjälp med att jämföra diverse avtal och tjänster.

Om man är ute efter ett lån kan Compricer jämföra privatlån, billån och bolån bland en lång rad olika långivare så att man snabbt hittar det lånet som passar en.

Allt man behöver göra är att ange vissa uppgifter kring exempelvis vilket typ av lån man vill ta, och inom kort kommer Compricer att ha hittat flera passande låneerbjudanden som man kan välja mellan.

Compricer är en gratistjänst

Man slipper helt och hållet att betala för jämförelsetjänsterna hos Compricer, och skälet till detta är att de får betalt från företagen som konsumenten i slutändan köper en tjänst från. Alltså, tjänsten är helt kostnadsfri.

Detta påverkar dock inte konsumenternas plånbok, utan betyder enbart att långivarna betalar en slant till Compricer vid varje köp som sker genom denne jämförelsesida.

De har trots detta ingen koppling till någon specifik bank, och är därför opartiska i processen av att hitta det bästa lånet för ens behov.

Låna pengar hos Compricer

När man ansöker om ett billån eller privatlån via Compricer finns det ett par saker att tänka på. Gällande exempelvis billån kan man välja mellan en återbetalningstid på alltifrån 1 till 12 år, men oavsett vad så är det vanligt att långivaren kräver en kontantinsats på 20 % och att många av långivarna inte sträcker sig till mer än ett lån på 350 000 kronor.

När det kommer till privatlån kan man välja en återbetalningstid på mellan 2 och 12 år. Här är det möjligt att låna alltifrån ett par tusenlappar till flera hundratusentals kronor.

Om man vill ha lite extra hjälp kan man därtill ange sitt telefonnummer för att senare bli uppringd för kostnadsfri rådgivning. 

Bolån hos Compricer

Trots att de inte för närvarande kan erbjuda lånelöften gällande bolån är det fullt möjligt att jämföra en mängd olika bolån för att hitta det som passar en.

Likt billån och privatlån gäller det bara att fylla i en ansökan eller att direkt jämföra de olika långivarna under översikten. Här finner man exempelvis information om räntor samt vem som har möjlighet att ta ett lån från just den långivaren.

Läs mer på Compricers hemsida.

✅Är Compricer gratis?

Ja, det är helt gratis att använda Compricer. 

✅Vad jämför Compricer?

Hos Compricer kan du jämföra privatlån, bolån, el och försäkring.  

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor