MoreBanker

Bank Norwegian - Är det billigast och bäst för dig?

Behöver du låna pengar? Men är Bank Norwegian bäst och billigast till precis dig? Jämför och hitta det lån som passar dig bäst!

- Läs mer -Låna pengar med Bank Norwegian

Företaget Bank Norwegian sysslar bland annat med att erbjuda tjänster och produkter såsom lån, sparkonton samt det så kallade Norwegian-kortet. De riktar sig framförallt till privatkunder. År 2013 nådde det norska företaget Sverige, och sedan dess har de hjälpt många svenskar landet över med lån och liknande tjänster via internet.

Oavsett om man är ute efter ett blancolån, ett kreditkort eller ett sparkonto finns Norwegian nära tillhands i både Danmark, Finland, Norge och Sverige.

Vilka är Bank Norwegian?

Enda sedan 2013 har företaget Bank Norwegian drivit verksamhet i Sverige, men det var redan år 2007 som det grundades i Norge. Det dröjde inte länge förrän företaget blev en officiell bank med en giltig banklicens, och därifrån har den internetbaserade banken tagit fart. Efter detta var det enbart en tidsfråga innan Bank Norwegian tog sig till både Sverige, Finland och Danmark.

I dagsläget är det 1,3 miljoner personer i Skandinavien som har dragit nytta av Bank Norwegians många tjänster. Genom att driva sin verksamhet på nätet har de lyckats med att göra lån enklare, smidigare och snabbare än någonsin.

Norwegian lån och tjänster

Vad är det som gör Norwegian så attraktivt i svenskarnas ögon? Främst på listan är de privatlån som man har möjlighet att ta via Bank Norwegian, och de beloppen som man har tillgång till sträcker sig hela vägen från 5 000 kronor till 600 000 kronor.

Om man tar ett blancolån ligger den nominella räntan på allt mellan 6,99 % och 22,99 % medan den effektiva räntan går från 7,20 % till 29,27 %. Lånetiden ligger vanligtvis på mellan 1 och 15 år.

Ha i åtanke att man måste ha fyllt 23 år, ha varit folkbokförd i Sverige under de senaste 36 månaderna samt inte ha några betalningsanmärkningar för att få ta ett lån hos Bank Norwegian.

Bank Norwegian kreditkort

Förutom att ta billiga lån har man genom Bank Norwegian tillgång till det så kallade Norwegian kreditkort. När du använder kortet kommer du vid varje inköp samlar man på sig CashPoints, genom Norwegian Reward, som i sin tur kan bytas ut mot en hel- eller delbetalning på de olika flygresorna hos Norwegian.

Några av skälen till varför Norwegian kreditkort har blivit så populärt är för att det inte kostar någonting att ta ut kontanter oavsett om man befinner sig i Sverige eller utomlands samt att det inte finns några årsavgifter.

Därtill får man en reseförsäkring och avbeställningsskydd om man betalar en resa med hjälp av sina CashPoints. 

Öppna ett sparkonto hos Bank Norwegian

Sist men inte minst kan man öppna upp ett sparkonto hos Bank Norwegian med en omedelbar inlåningsränta på 0,7 %. Det kommer då inte att finnas några gränser på uttagen och det kostar inte heller pengar att öppna sitt sparkonto.

För att få sitt eget sparkonto rean idag är det lätt som en plätt att fylla i ett formulär som man finner på Bank Norwegians hemsida.

Med möjlighet till privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, att samla sina lån, att öppna ett sparkonto eller att beställa Norwegian-kortet finns det en stor mängd tjänster som leder folk till Bank Norwegian.

Läs mer om Norwegian.

Få svar på vanliga frågor

✅Vem kan ansöka ett lån hos Bank Norwegian?

De generella kraven är att du behöver vara över 23 år och folkbokförd i Sverige i minst 36 månader. du får inte heller ha några betalningsanmärkningar.

✅Är Bank Norwegian samma som flygbolaget Norwegian?

Nej, det är inte samma sak. Bank Norwegian är ett eget företag, men där flygbolaget är de största aktieägarna.

✅Vad kan jag låna hos Bank Norwegian?

Du kan ta ett blancolån, ett kreditkort eller öppna upp ett sparkonto hos Bank Norwegian. 

Skriv din email för att få fler billiga lånerbjudanden från oss.


Fortsätt utan att ange e-mail

Villkor