Axo Finans - Är det billigast och bäst för dig?
Så tjänar vi pengar >

Axo Finans - Är det billigast och bäst för dig?

Är ett lån från Axo Finans det billigaste lånet för dig? Jämför lån och hitta det lån som är bäst för dig!

Uppdaterad 14. juli 2024
0X0
4
Lånebelopp 5 000 - 600 000 kr.
Låneperiod 12 - 240 månader
Effektiv ränta 2,95 - 26 %
Ålderskrav 20 år
  • Samla dina lån och krediter
  • Ansökan är inte bindande
Räkneexempel: Låna: 150.000 kr. Löptid: 72 månader. Avgifter: kr. Nominell ränta: 5.91 %. Effektiv årsränta: 6.20 %. Kostnad: 2480 kr/månad. Totalt: 179.055 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26.0%
Andra lån

Är Axo Finans inte det du letar efter? Se vårt stora utbud av andra lånegivare nedanför, eller gå tillbaka till den samlade översikten

Zmarta Logo
Lånebelopp 5 000 - 600 000 kr.
Låneperiod 1 - 20 år
Effektiv ränta 2,99 - 29,9 %
Räkneexempel: Låna: 50.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6,65 %. Effektiv årsränta: 6,86 %. Kostnad: 2 058 kr/månad. Totalt: 246 915 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%- 29.90%.
Lendo Logo
Lånebelopp 5 000 - 600 000 kr.
Låneperiod 1 - 20 år
Effektiv ränta 2,95 - 29,95 %
Räkneexempel: Låna: 100.000 kr. Löptid: 120 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5.95 %. Effektiv årsränta: 6.11 %. Kostnad: 1108 kr/månad. Totalt: 132923 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-29.95%.
Advisa Logo RGB 2 Color Dark L
Lånebelopp 5 000 - 600 000 kr.
Låneperiod 1 - 20 år
Effektiv ränta 3,06 - 29,99 %
Räkneexempel: Låna: 310.000 kr. Löptid: 144 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6.94 %. Effektiv årsränta: 7.17 %. Kostnad: 3178 kr/månad. Totalt: 457643 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-26.05%.

Axo Finans för förträffliga privatlån

För de som intresserar sig av ett lån mellan 5 000 kr och 600 000 kr kan Axo Finans leverera. De erbjuder lån utan säkerhet från flera banker och långivare som kan jämföras genom deras sida.

Att fylla i en låneansökan för att ansöka om privatlån eller dylikt genom Axo Finans är mycket snabbt, enkelt och man får besked om ett nekat eller beviljat lån utan långa väntetider. När allt kommer till kritan blir det mycket lättare att vända sig till en långivare online än att ge sig av till några av storbankerna.

Vad Axo Finans kan erbjuda 

Att omedelbart ge sig av till en långivare för att ansöka om ett lån kan både bli en lång och komplicerad process samtidigt som det kan resultera i en lång rad kreditupplysningar. För varje låneansökan som man skickar in kommer långivare nämligen att ta en upplysning på en för att se så att man uppfyller alla de kraven som behövs för att få ett lån beviljat.

Detta betyder att man efter flera ansökningar står där med en mängd kreditupplysningar, någonting som inte ser alltför bra ut nästa gång man vill ta ett lån. Axo Finans löser detta problem samtidigt som de ser till så att man får det mest passande lånet som är möjligt.

Vid ansökan om lån hos Axo Finans kommer ansökan att skickas vidare till 20+ banker och långivare trots att enbart en enda kreditupplysning tas. Detta kan naturligtvis vara mycket gynnsamt för en och hjälper till att inte bara hitta en långivare som beviljar ens ansökan, utan även en långivare med de bästa möjliga villkoren.

Oavsett om man vill låna 600 000 kr utan säkerhet eller inte mer än 5 000 kr kan man vara säker på att Axo Finans leder en rätt.

Axo Finans - Är det billigast och bäst för dig?

Villkor för lån via Axo Finans

För att man ska kunna ansöka om ett lån via Axo Finans till att börja med är det av yttersta vikt att man uppfyller deras krav. Om man inte än kan uppfylla kraven så bör man vänta med att skicka in sin ansökan, då dessa är huggna i sten.

Ett av kraven är att man inte får vara yngre än 20 år gammal om man vill ansöka om ett lån. ”Varför inte direkt när man är 18 och myndig?” kanske man frågar sig själv. Jo, det är för att personer i tonåren ofta inte har en stabil inkomst eller bra ekonomi vid en sådan ung ålder, så Axo Finans har valt att satsa på 20 år och uppåt.

För att kunna betala tillbaka pengarna som man har lånat måste man så klart ha en inkomst, och här säger Axo Finans villkor att det måste vara en fast inkomst på minst 10 000 kr varje månad. Denna inkomst ska man få genom att antingen vara pensionär, ha ett eget företag, vikariat eller vara fast anställd.

Att låna pengar utan säkerhet

Det är vanligt att storbankerna ställer ganska höga krav på en, och ett av dessa krav är att man måste uppvisa en säkerhet för att få ta ett lån. Vid de flesta tillfällen är detta inte fallet när man ansöker om ett lån från långivare på nätet, och det har blivit en av anledningarna till varför så många väljer att ta privatlån online.

När det kommer till att uppvisa en säkerhet menar man oftast en bil, bostad eller annan värdefull ägodel som banken kan ta från en om det skulle bli så att man inte kan betala tillbaka lånet. På så sätt kan bankerna känna sig trygga med att de alltid kommer att få sina pengar oavsett om låntagaren kan betala tillbaka eller inte.

Vid lån online är detta inte ett måste, och det kan kännas skönt för låntagare då få har dyra fordon eller bostäder som de kan använda som säkerhet. När du lånar hos Axo Finans finns är det en startavgift på 495 kr.

Hur man ansöker hos Axo Finans

Tro det eller ej finns det inte några långa processer och möten för att få pengarna på kontot. Allt man behöver göra är att skickar din ansökan hos Axo Finans. Här anger man beloppet som man vill låna, huruvida det ska användas för att lösa befintliga lån eller inte, ens telefonnummer samt ens epost.

Efter dess att man har skickat in sin ansökan kommer den att skickas vidare till de långivarna och bankerna som Axo Finans jobbar med för att se vilka som är villiga att bevilja lånet. Inom kort kommer man att få deras bästa låneerbjudanden presenterade för en så att man själv kan välja vilket lån man vill satsa på. När man sedan har valt sitt lån kommer det inte att ta lång tid innan man får sina pengar på kontot.

Varför välja ett privatlån?

Genom ett privatlån hos Axo Finans kan man få flera möjligheter och lösningar på tillfälliga problem. Kanske är man exempelvis i behov av ett lån för att någon vitvara i hemmet har brakat sönder, någonting som är ganska brådskande att fixa.

Vanliga frågor och svar

Vad kan jag låna hos Axo Finans?

Du kan ta ett privatlån hos Axo Finans mellan 10.000 - 600.000 kr. 

Kan jag låna med betalningsanmärkning hos Axo Finans?

Nej, Axo Finans godkänner ingen med betalningsanmärkningar. 

Hur gammal måste jag vara för att låna hos Axo Finans?

Du måste vara minst 20 år. 

Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot