Så tjänar vi pengar >

Hur lång tid tar det innan pengarna är på kontot?

Normallt har du pengarna på kontot 1-5 bankdagar efter att du har signerat skuldebrevet.

Men hur lång tid det tar innan du får pengarna utbetalda från ett beviljat lån beror på flera faktorer. Innan pengarna kan betalas ut till dig som låntagare måste skuldebrevet signeras. Beroende på hur du har signerat skuldebrevet tar processen olika lång tid.   

Skuldebrevet är en sammanställning över den skuld du har pådragit dig genom lånet.  I skuldebrevet hittar man alla uppgifter som reglerar kostnaderna för ditt lån. Ett skuldebrev kan skrivas under digitalt eller på papper och sedan skickas in med vanlig post till långivaren. Om du väljer att signera ditt skuldebrev digitalt sker processen med utbetalningen av dina pengar från ditt lån snabbare, än om du väljer att skicka in skuldebrevet med vanlig post. Det beror på att postgången tar ett par dagar.  Därutöver kan det slå på en dag till eller från, beroende på vilken bank du har.

Om du och långivaren använder samma bank och transaktionen sker innan kl. 1 förs pengarna över till dig samma dag. Om du och långivaren inte har samma bank och transaktionen sker efter kl. 12 har du pengarna på ditt konto först dagen efter. 

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot