Så tjänar vi pengar >

Om Morebanker.se

Morebanker.se är en av Sveriges största jämförelsesajter för konsumentlån. Sidan skapades för att   ge en tydlig överblick över lånealternativ på onlinemarknaden för lån i Sverige.

Morebanker.se ägs och drivs av Tjeklån.dk Aps, som har sitt huvudkontor i staden Århus i Danmark. 

Dessutom undersöker, optimerar och uppdaterar vi ständigt vår databas över lånealternativ för att skapa den bästa överblicken för dig som privatkonsument.

Användarupplevelsen är första prioritet

På Morebanker.se strävar vi efter att skapa den enklaste och mest användarvänliga lösningen för de personer som vill ta ett onlinelån, oavsett om det handlar om att köpa en ny bil eller för att åka på semester.

På Morebanker.se samarbetar vi med flera olika banker online som erbjuder privatkonsumenter lån. Alla banker som vi samarbetar med är noga utvalda och regleras av finansinspektionen, som säkerställer att låntagaren får ett lån med ränta och avgifter som ligger inom ramen för vad lagen föreskriver. 

Din användarupplevelse är mycket viktig för oss och vi strävar alltid efter att ge de mest kompletta jämförelserna och den bästa översikten över lånemarknaden. Därför har vi valt att vår jämförelsesajt ska vara gratis att använda för alla.

Om os hos morebanker

Vårt mål och vision på Morebanker.se

Mål

Vårt mål är att bli den absoluta favoritportalen på nätet i Sverige för jämförelse av konsumentlån.

Vision

Vår vision är att hjälpa konsumenten att hitta de bästa långivarna av konsumentlån online. Det sker genom att göra lånemarknaden mer transparent och skapa en enkel och användarvänlig överblick över vilka lånemöjligheter som är tillgängliga för privatkonsumenter.

På Morebanker.se anser vi att det ska vara enkelt att låna pengar till befintliga behov. Med andra ord ska alla ha råd att kunna uppnå sina drömmar helt enkelt. Vi tror att vi kan hjälpa privatkonsumenter att hitta rätt lån genom att presentera lånemarknaden på ett välstrukturerat sätt och därmed göra det överskådligt för dig som konsument. 

Vi undersöker, optimerar och uppdaterar ständigt vår databas för att skapa en strukturerad helhetsbild för dig som privatkonsument och därigenom säkerställa en transparent marknad – oavsett om det gäller konsumentlån, snabblån, samlingslån eller något helt annat. Vi har samlat flera olika lånetyper så du har alltid möjlighet att jämföra alternativen för att hitta den lösning som passar dig bäst. Det gör vi för att ge dig en korrekt bild och rättvis jämförelse av alla lån som kan vara relevanta för dig och som du eventuellt är intresserad av.

Historien bakom Morebanker.se

Morebanker.se grundades redan 2017 av Mark Andersen, Kenneth Andersen och Christoffer Hubertz. Idag är Mark VD och ansvarar för Admills dagliga verksamhet vilket även inkluderar Morebanker.se.

Morebanker.se har sedan starten samarbetat med de stora bankerna på internet och bidragit till att privatkonsumenter enkelt och smidigt kan navigera på lånemarknaden, som annars kan kännas lite som en djungel.

Idag arbetar mer än 10 anställda kontinuerligt med att uppdatera och förbättra Morebanker.se så att du som konsument alltid får en aktuell överblick.

Morebanker.se har utvecklats över tid från att vara en liten webbplats med relativt få typer av lån, guider och information till att bli en av de ledande webbplatserna för att söka ekonomisk kunskap, särskilt med avsikt att få mer information om lån, räntor och långivare.

Vill du ringa till oss?

Du är välkommen att höra av dig mellan 9–16 alla dagar, utom helgdagar.

Telefon: (+45) 44 110 743 

Teamet bakom Morebanker

Hur tjänar vi pengar?

Vi strävar efter att visa privatkonsumenter ett brett utbud av produkter och tjänster inom konsumentlån. Vi har valt att handplocka ett urval av konsumentlån, vår jämförelsesajt återspeglar därför inte den totala marknaden för konsumtionslån i Sverige.
Morebanker.se strävar efter att göra lånemarknaden mer transparent för privatkonsumenter. Vi täcker ett brett fält av långivare och håller våra användare uppdaterade med de senaste och strävar efter att visa konsumenterna ett brett urval av produkter och tjänster som erbjuds på internet. Vi på Morebanker.se erbjuder själva inte lån, vi är helt enkelt bara en jämförelsesajt vars ändamål är att hjälpa privatkonsumenter att välja rätt.
På Morebanker.se samarbetar vi med leverantörer av onlinelån i Sverige. Vi tjänar provision på att hänvisa kunder till långivarna och kreditinstituten. Det gör vi genom så kallad affiliatemarknadsföring. Morebanker.se jämför lån till konsumenten så att det blir enklare att navigera på lånemarknaden och därmed spara pengar – samtidigt hjälper Morebanker.se långivarna att driva potentiella kunder;
När du som kund klickar på en långivare registreras det att du har hänvisats från vår sajt och vi får då en liten summa i ersättning.
Vi är uteslutande en jämförelsesajt och erbjuder därför inte lån själva.

Jämför lån

Morebanker.se ägs av Admill

Morebanker.se ägs och drivs av företaget Admill ApS, som har sitt huvudkontor i Århus, Danmark.

Admill ApS grundades den 1 April 2018 av Mark Andersen, Kenneth Andersen och Christoffer Hübertz Christensen. Vår mission är att tillhandahålla jämförelsetjänster som kan matcha konsumenter med de bästa och mest relevanta leverantörerna av en specifik tjänst eller produkt, som konsumenten i fråga letar efter.

Morebanker.se datasäkerhet

Morebanker.se ägs och förvaltas av Admill ApS. Morebanker.se är en jämförelsesajt för lån och erbjuder därför inte själv ekonomisk hjälp eller liknande tjänster. Morebanker.se tjänar pengar på affiliatemarknadsföring i samarbete med våra samarbetspartners på lånemarknaden i Sverige. Morebanker.se kan därför inte ansvara för de priser och räntor som visas på sidan eftersom dessa uppgifter bara är vägledande.

Datasakerhet

Integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss på Morebanker.se. Om du har några frågor angående denna sekretesspolicy är du välkommen att kontakta oss.

Du kan läsa vår fullständiga integritetspolicy här.

Säkerhet

Vi har vidtagit tekniska och verksamhetsmässiga åtgärder för att säkerställa att din information oavsiktligt eller olagligt raderas, publiceras, sprids, förvanskas eller delges till obehöriga personers kännedom, missbrukas eller på annat sätt behandlas i strid med lagen.

Vi använder kakor
Denna webbplats använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att anpassa vårt innehåll och våra annonser och för att visa dig relevanta funktioner samt för att analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra partners. Våra partners kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har lämnat till dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster.

Klicka här för att läsa mer om hur vi använder kakor.

Det är möjligt att välja bort att vara en del av ett antal olika annonsnätverk. Du hittar informationen och listan här.

Om du letar efter mer information om vår sekretesspolicy, våra villkor, användning av kakor och/eller dina rättigheter är du välkommen att besöka vår danska webbplats Admill.dk.

Kontakta oss

Admill ApS

Vetergade 48 H

8000-DK Århus C

Danmark

info@admill.se

(+45) 44 110 743

CVR: 43600672 (Vårt danska organisationsnummer)

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot