Morebanker visar reklam för lånegivare och mottar provision för att förmedla lån.

Expresskredit

Expresskredit: Snabblån

Polarna håller på att boka en resa till Thailand men efter en månad med många utgifter kan du inte betala resan precis just nu. Här kommer Expresskredit in, de är ett enkelt snabblån som löser din kredit på ett sms. Hos dem kan du låna upp till 30 000 kr utan UC.

0
ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating
Info
Lånebelopp 1.000 - 30.000 kr.
Återbetalningstid 1 - 3 Mån.
Ränta 39.8-84.11%
Effektiv ränta 0 %
Alder 18 år
ÅOP 56.73 %
Kräver inte garantier
Ansök nu

Räkneexempel: Låna: 15.000 kr. Löptid: 12 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 39.3 %. Effektiv årsränta: 56.73 %. Kostnad: kr/månad. Totalt: 21055 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 39.8%-84.11%.
Därför kan du tryggt använda Morebanker.se

På Morebanker.se arbetar vi för att ge dig den perfekta överblicken över dina lånemöjligheter. Vi rangordnar de olika lånen efter faktorer som popularitet, lånevillkoren och vår provision. Vi kompenseras för att vi skickar kunder till partners. Läs mer


Låna pengar med Expresskredit

De erbjuder privatlån på mellan 1000 och 30 000 kr med en flexibel avbetalningsplan. Det fungerar på det sättet att du betalar minst 6% av ditt totala lånebelopp i månaden men minst 350 kr per månad. Många snabblån ska betalas tillbaka på noll tid men hos Expresskredit har du tid att betala tillbaka utan stress.

Ett lån utan UC

Istället för att använda sig av upplysningscentralen när de genomför kreditupplysningar använder de Creditsafe. Enligt lag ska en kreditkontroll genomföras vid ansökning om utbetalning av ett potentiellt lån men att inte göra den vid UC är mest förmånligt för din framtida ekonomi. UC-kontroller kan nämligen påverka dina lånemöjligheter negativt, därför används Creditsafe.

När du ska låna en mindre summa är det alltid förmånligt att få din kreditupplysning gjord hos andra än UC. Det gör Expresskredit till ett mycket förmånligt snabblån.

Krav till dig

·       Du är mellan 18 och 72 år gammal.

·       Du har inga betalningsanmärkningar.

·       Du har deklarerad inkomst från de senaste två åren.

·       Du har en fast månadsinkomst.

·       Du har ingen skuld hos Kronofogden.

·       Du ska ha varit folkbokförd i Sverige i 5 år.

Om du uppfyller dessa ovanstående krav så får du gärna söka kredit hos Expresskredit.

Utbetalning

Om du har ett konto hos Swedbank, SEB, Handelsbanken, Nordea eller Danske Bank får du din utbetalning inom några timmar efter beviljat lån. Du kan dessutom få pengar utbetalt under helgen om du har någon av dessa banker och tar ett smslån. Har du en annan bank kan du förvänta att pengarna sitter på ditt konto samma dag, om du ansöker innan kl. 13:00.

Flexibel återbetalning

Minsta återbetalningssumman ligger på 350 kr eller 6% av ditt lån. Du kan dock bestämma själv om du vill betala allt redan på första fakturan eller endast betala det i två omgångar. Det är alltså fritt fram att betala hela lånet på en gång om du har ekonomi till det. Lånet är alltså väldigt flexibelt och du kan själv anpassa din tillbaka betalningsplan rätt mycket.

Övriga avgifter

Bland det värsta som finns är när företag har smugit in dolda avgifter i det finstilta så när din första faktura kommer blir du chockad. På Expresskredit är de öppna med de avgifter som du kan förvänta utöver ditt tillbakabetalningen av ditt lån.

·       Uppläggningsavgift 350 kr

·       Aviavgift 35 kr

·       Uttagsavgift 49 kr

Om Expresskredit

Det är den perfekta långivaren för dig som önskar ett snabbt lån med flexibel kredit och utan UC. Pengarna kan användas till precis vad du vill, de ställer inga frågor om föremålet.  

Kunderna är otroligt nöjda med lånen och det bemötande de får. Om du vill se vad kunderna tycker kan du själv läsa deras omdömen på Trustpilot.

 

notifyImg Ansøg nu

Registrera dig för att se de bästa lånemöjligheterna

Email

Mobil

Fortsätt utan att ange e-post

Nya låneerbjudanden väntandes!

user

Email

Mobil