Clarafinans - Är det billigast och bäst för dig?
Så tjänar vi pengar >

Clarafinans - Jämför de bästa lånen

Uppdaterad 21. juni 2024
Clarafinans Logofinal
4,9
Lånebelopp 2 000 - 500 000 kr.
Låneperiod 3 - 180 månader
Effektiv ränta 6,2 - 6,2 %
Ålderskrav 18 år
  • Få personlig lånelista
  • Jämför de bästa lånen
Räkneexempel: Låna: 0 kr. Löptid: 12 månader. Avgifter: kr. Nominell ränta: 25.55 %. Effektiv årsränta: 28 %. Kostnad: 1562 kr/månad. Totalt: 18750 kr.
Andra lån

Är Clarafinans inte det du letar efter? Se vårt stora utbud av andra lånegivare nedanför, eller gå tillbaka till den samlade översikten

Advisa Logo RGB 2 Color Dark L
Lånebelopp 5 000 - 600 000 kr.
Låneperiod 1 - 20 år
Effektiv ränta 3,06 - 29,99 %
Räkneexempel: Låna: 310.000 kr. Löptid: 144 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 6.94 %. Effektiv årsränta: 7.17 %. Kostnad: 3178 kr/månad. Totalt: 457643 kr. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2.95%-26.05%.
Likvidum Logo
Lånebelopp 10 000 - 600 000 kr.
Låneperiod 1 - 15 år
Effektiv ränta 2,95 - 25,95 %
Räkneexempel: Låna: 200.000 kr. Löptid: 108 månader. Avgifter: 0 kr. Nominell ränta: 5,3 %. Effektiv årsränta: 5,43 %. Kostnad: 2 333 kr/månad. Totalt: 251 911 kr
Enkelfinans Logo
Lånebelopp 5 000 - 600 000 kr.
Låneperiod 1 - 20 år
Effektiv ränta 1 - 20 %
Räkneexempel: Låna: 350.000 kr. Löptid: 144 månader. Avgifter: 350 kr. Nominell ränta: 6.51 %. Effektiv årsränta: 6.90 %. Kostnad: 3 538 kr/månad. Totalt: 509 759 kr. aviavgift 29:-
Clarafinans - Jämför de bästa lånen

Kan du få ett lån?

Clara Finans - Hitta det bästa lånet för dig 

Clara Finans är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta det bästa lånet för dig. Processen är enkel, och inne på Clara Finans kan du se de bästa och mest prisvärda lånen som finns tillgängliga på den svenska marknaden. Du kan låna upp till 500 000 kronor, och kan inhämta låneerbjudande från en rad olika banker och långivare genom att fylla i Clara Finans ansökningsformulär. 

Clara Finans är helt gratis att använda för dig som användare. Du kan enkelt jämföra långivarnas villkor med varandra, så att du kan hitta den lösning som passar dig bäst. Det är alltid en god idé att jämföra lån med varandra. 

Vilka är Clara Finans?

Clara Finans ägs av Admill ApS som är lokaliserat i Århus, Danmark. Clara Finans finns idag både i Sverige och i Danmark. Hemsidans syfte är att underlätta låneprocessen för dig som låntagare, genom att jämföra de bästa konsumtionslånen som finns.

Ända sedan Clara Finans stiftades har missionen varit att ge dig som låntagare en bild över vilka möjligheter du har att få ett lån, samtidigt som tjänsten ska vara gratis och oförpliktigande. Det har också varit väsentligt att tjänsten är tillgänglig för alla lånesökande, oavsett hur mycket du önskar att låna. 

Låneprocessen hos Clara Finans? 

Låneprocessen hos Clara Finans sker digitalt. När du ansöker om ett lån digitalt ska du bekräfta din identitet genom att göra en digital underskrift, detta gör du genom ditt bank-ID. Hela ansökningen sker digitalt, vilket gör att du slipper att delta i ett bankmöte hos en bank. Detta bidrar till att låneprocessen blir både snabbare och enklare. 

När du fyller i ansökningen online blir du ombedd att visa dokumentation gällande din inkomst. Om du har en stabil eller fast inkomst förbättras dina möjligheter att bli beviljad ett lån ännu mer. Har du skulder hos Kronofogden, rekommenderas att du betalar av dessa skulder innan du ansöker. Det finns många långivare som ställer krav om att du inte får ha ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. 

Vilka lån kan man ta hos Clara Finans? 

Hos Clara Finans finns ett brett urval av lånetyper som du kan ansöka om online. Du kan som användare inhämta erbjudande på lån med en låg ränta, du har också möjligheten för att få ett lån utan ränta. Ett räntefritt lån skiljer sig från andra lån, då det inte har en kopplad ränta. Det gör att du som låntagare inte behöver betala någon ränta till långivaren. 

Du ska dock vara uppmärksam på att dessa lån kan vara svåra att få, och även om ett lån står till att vara räntefritt behöver det inte nödvändigtvis vara gratis. Det är därför viktigt att du alltid är uppmärksam på hur ditt låneavtal är uppbyggt, innan du skriver under. 

Hos Clara Finans har du möjlighet att välja och vraka bland långivare. Det är därför viktigt att du innan du tar ett lån, gör upp med dig själv vad du behöver, både när det kommer till ditt önskade lånebelopp och hur lång bindningstiden ska vara.  

Krav för att få ett lån hos Clara Finans? 

För att du ska kunna få ett lån hos Clara Finans krävs det att du är minst 18 år. När du ansöker om ett lån, är det också väsentligt att du kan bekräfta din identitet med ditt bank-ID. Du använder också ditt bank-ID till att skriva under ditt låneavtal. 

Ytterligare ett krav är att du inte ska ha ett skuldsaldo hos Kronofogden. En skuld hos Kronofogden gör det svårare för dig att beviljas ett lån, det är idag många långivare som har som krav att du inte får ha ett skuldsaldo. Om du har ett aktivt skuldsaldo rekommenderas det att du betalar det av. 

En fast inkomst är inte ett krav hos Clara Finans, men det kan göra att ditt resultat under kreditprövningen blir bättre, vilket kan ge dig som låntagare fler lånemöjligheter när du ansöker. 

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kan jag låna hos Clara Finans?

Du kan låna från 2.000 kronor till 500 000 kronor.

Kan jag låna med betalningsanmärkning?

Du kan låna med en betalningsanmärkning, du ska dock vara uppmärksam på att din betalningsanmärkning kan påverka vilka låneerbjudanden du har. Din betalningsanmärkning kan också ha betydelse för hur hög räntan på ditt lån blir, samt hur lång löptiden blir.

Kan jag låna utan UC med Clara Finans?

Det är några långivare som tillåter lån utan UC, dessa lån är oftast ett snabblån eller ett sms-lån. Det är betydligt svårare att ansöka om ett privatlån med en betalningsanmärkning. 

Det är viktigt att man är medveten om att lån utan UC ofta åtföljs av en högre ränta och en kortare löptid än lån som använder sig av UC. Det innebär att du kan behöva betala tillbaka lånet på kortare tid och med högre kostnader. Innan du beslutar dig för att ansöka om ett lån utan UC, är det därför klokt att noggrant överväga villkoren och se till att du har möjlighet att uppfylla återbetalningskraven.

Author

Fyll i och få din låneansökan helt utan förpliktelser

E-post*

Telefonnummer*

Fortsätt utan att ange e-post

Zum Angebot Zum Angebot